[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2012 » Novembris » 8 » 2013. gada horoskops jaunavai
20.15
2013. gada horoskops jaunavai

2013. gada horoskops jaunavai sola atklāt jaunus horizontus, jaunas iespējas kā uzlabot savu dzīvi. Jaunava viegli risinās pat smagākos uzdevumus ar savu uzmanīgo, nesteidzīgo, mazliet pedantisko darba stilu. Īpašus sasniegumus jaunavai nesīs darbs komandā, tikai jāiztiek bez nevajadzīgiem konfliktiem.

2013. gads jaunavai būs svarīgs punkts dzīvē, jo tas būs starta punkts plāniem, sapņiem, karjeras kāpumam, attiecībām, ja jaunava grib kaut ko iesākt un realizēt to dzīvē, tad 2013. gads būs pilnībā tam labvēlīgs.

Uzlabot savu dzīvi jaunavai palīdzēs kompromiss – zelta vidus ceļš, kas būs jāmeklē gan darbā, gan attiecības. Jo jaunavas zīmē dzimušajiem ir zelta rokas, bet raksturs mazliet kaprīzs, lielīgs, patmīlīgs. Jaunavai būs jāiemācās pieņemt kritika un neuzbrukt tiem, kas to izsaka.

2013. gadā par jaunavu zīmes cilvēkiem valdīs divas dažādas lietas – materiālisms vai mīlestība - gan attiecībās, gan dzīvē un katra jaunava izvēlēsies savu pusi.


2013. gads jaunavai attiecību, mīlestības ziņā sola daudz un dažādu notikumu. Lielākoties tie būs patīkami notikumi, kas liks jaunavai justies patiesi laimīgai un mīlētai. Jaunavas raksturs var kļūt maigāks un romantiskāks, lai dotu savām attiecībām jaunu dvesmu un paskatīties uz tām no cita skatu punkta.

Jaunavas zīmes cilvēkiem nedrīkst sevi pilnībā upurēt sava mīļotā cilvēka dēļ, jo viņas neredz robežu un tā pazaudē, salauž sevi, kā cilvēku.

2013. gadā jaunavai lai uzlabotu nostiprinātu savu ģimeni, būs jāpieņem viņas ģimene tāda, kāda viņa ir - ar plusiem un mīnusiem. Jāmīl savus tuvus par to, ka viņi vienkārši ir, jo jaunavai ļoti patīk, kad viņu visi mīl.

Tiem jaunavām, kam nav otras puses, būs daudz pielūdzējas un uzmanības nepietrūks, bet jaunavas būs jau savā prāta izveidojuši savu ideālu, līdz mīlestība ienāks dzīve un sagriezīs jaunavai galvu.

Kategorija: Horoskopi 2013. gadam | Skatījumu skaits: 4531 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: zodiaks, melnā ūdens čūska, 2013, darbs, mīlestība, horoskops, ģimene, jaunavas horoskops, jaunava, 2013 gada horoskops

Komentāru kopskaits: 2
1 Laura   (07.08.2013 10.07) [Materiāls]
jus rakstat nepareizi jekas

2 Laura   (17.08.2013 16.22) [Materiāls]
Diemžēl neizprotu Jūsu kommentāru. sad

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *:
Email:
Kods *: