[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2012 » Novembris » 12 » 2013. gada horoskops strēlniekam
23.32
2013. gada horoskops strēlniekam

2013. gada horoskops strēlniekam sola daudz vieglāku gadu salīdzinot ar citu zīmju pārstāvjiem. Strēlnieks būdams nopietns viegli atradīs sev labas iespējas un izmantos tās, lai uzlabotu savu personisko dzīvi, karjeru un finansiālo stāvokli. Laiks prasīs no dažiem strēlniekiem izmainīt savu skata leņķī uz dzīvi, kļūt daudz mūsdienīgākam, izmainīt sava darba stilu.

Strēlnieks ātri pielāgosies pie mainīgā, nestabilā un ātrā 2013. gada. Lielākoties problēmas viņam ies garām, bet tās, kas nāks, būs ātri jārisina, lai tās neieilgst.

2013. gadā strēlnieks varēs pievērsties un izpausties kreatīvi, mākslinieciski, jo tieši tad visas oriģinālas idejas būs cieņā. Vienīgi kopdarbā strēlniekiem būs jāizvairās no liekas kritikas un pedantisma, lai neradītu liekus konfliktus.

2013. gadā strēlnieks nedrīkst pieņemt ātrus un neapdomātus lēmumus, tādus kā darba vai dzīves vietas maiņas, attiecību izbeigšanu u.t.t.

2013. gadā strēlniekam atradīs laiku, gan strādāt, gan kad atpūsties un pavadīt laiku ar ģimeni, ko tuvinieki ļoti novērtēs.

 

2013. gads strēlniekam attiecību, mīlestības ziņā sola attiecību attīstīšanos, strēlnieka sajūtas nostiprināšanos. Bet strēlniekam nevajag steigties stāties laulībā, labāk pagaidīt un pilnībā pārliecināties par stiprām abpusējām jūtām.

Iespējams, šis būs tas gads, kad strēlnieks tiks galā ar savām ģimenes problēmām, bet lai tas būtu iespējams - strēlniekam ir jābeidz censties kontrolēt savas ģimenes dzīvi, jāuzticas saviem tuvajiem. Kā arī pašam strēlnieks ir jāiemācās pieņemt kritika un savu tuvo viedokļi.

Strēlniekam bieži liksies, ka pret viņu neizturas, tā, ka strēlnieks ir pelnījis un tāpēc strēlnieks bieži vien ir apvainojies un tuvinieki nesaprot kāpēc. Lielāko daļu no problēmām strēlnieks veido pats uz tukšas vietas, strēlniekam ir jāatbrīvojas no viņa kompleksiem un palieku aktīvās fantāzijas – domām par to kas būtu ja...

Tiem strēlniekiem, kam nav otras puses aktīvi meklēs savu mūža mīlestību, strēlniekiem ātri veidosies attiecības, bet ātri arī tās brucinās, dēļ savām šaubām un uztraukumiem. Strēlnieks meklēs stipru un maigu cilvēku vienlaicīgu, strēlniekam ir vajadzīgs kāds, kas sapratīs viņu.

Kategorija: Horoskopi 2013. gadam | Skatījumu skaits: 4670 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: strēlnieka horoskops, zodiaks, melnā ūdens čūska, 2013, darbs, mīlestība, horoskops, ģimene, strēlnieks, 2013 gada horoskops

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: