[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » Numeraloģija

Vairākus tūkstošus gadu atpakaļ cilvēki izdomāja to, kas pēc neilga laika kļuva vērtīgāks par visu citu - naudu. Līdz pat šai dienai pasaules spēcīgākie velta savu laiku, lai iegūtu zināšanas, kā naudu saglabāt, krāt un pavairot, un šī problēma ir pēc veselības pati uztraucošākā tēma jau no Ādama un Ievas laikiem. Brīžiem ekonomikas objektīvie likumi netiek galā ar šiem uzdevumiem, tādēļ palīgā nāk ezotēriskā maģija vai naudas numeroloģija.

Kādas summas var dāvināt, tērēt mākslas priekšmetu iegādei vai ziedot labdarībai? Vai kompānija septiņu cilvēku sastāvā ir piemērota kapitāla pavairošanai? Vai summas 50, 500, 5000 utt. var glabāt krājkasītē vai tās jānogulda bankā.? Dot aizdevumu 20 (200 vai 2000) – vai tas nozīmē, ka nav garantijas naudas atgūšanai? Uz visiem šiem jautājumiem atbildēs naudas numeroloģija! 

Skaitļa 1 cilvēki
(t.i. dzimuši jebkura mēneša 1., 10., 19. vai 28. datumā)
Skaitļu nulles, vieninieka un divnieka maģija ir vienādi spēcīga un nozīmīga. Tas ir vesels, viennozīmīgs un visaptverošs. Tādēļ runāt par vieninieku ir līdzvērtīgi sarunai par nulli, tātad – par neko.

Skaitļa 2 cilvēki
(t.i. dzimuši jebkura mēneša 2., 11., 20. vai 29. datumā)
Skaitlis "divi" finanšu ziņā ir nabadzības un ekonomijas simbols, kā arī pienākuma apziņa, nepieciešamība dalīt un dalīties, atdot un upurēt. 
Ja runa iet par naudu, tad no skaitļa "divi" vajag baidīties. Aizdot 20 (200 vai 2000) – nozīmē, ka nebūs garantiju par naudas atdošanu. Pie kam jūsu nauda aizņēmējam būs kā ūdens smiltīs: nopircis nebūs neko, taču iztērējis visu. Ja jums izmaksā vienu no nosauktajām summām, tad ziniet, ka tā nav nauda, bet Trojas zirgs. Pēc īslaicīgiem panākumiem jūs velti kaut ko gaidīsiet. Apspriežot apbalvojuma vai algas lielumu, piesargieties no augšā nosauktajiem skaitļiem. Summai jābūt kaut par santīmu lielākai vai mazākai. 
Tagad pievērsīsimies iepirkumiem un cenām. Ziniet, ka lieta, kas iegādāta par "dubultu" summu, var izrādīties nevajadzīga vai arī likt jums vilties. Tāpat nevajag naudu turēt vienlaicīgi divos makos, kabatās vai bankās. Lieta tāda, ka divnieks – mānīšanas, blēdīšanas un zagšanas sinonīms. Ne jau velti zagļus un blēžus sodīja ķīniešu elles Dijui otrajā nodaļā. 

... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Numeraloģija | Skatijumi: 7794 | Pievienoja: Laura | Datums: 24.02.2013 | Komentāri (0)

 

Vēl viens skatījums par cilvēka saderībām pēc dzimšanas datiem.

Tulkojums no krievu valodas. Autors: Andrejs Bažins

Uzrakstiet dzimšanas datus (savus un sava partnera) vienā rindā bez nullēm. Visus ciparus saskaitiet. No iegūtās summas atskaitiet 22, līdz iegūsiet skaitli, kas mazāks par 22. Tas arī būs jūsu saderības indekss. Piemērs. Viktorija piedzima 12.09.1970, bet Leonīds - 2.12.1968. Izrakstām šos skaitļus bez nullēm un vienā rindā, tad saskaitām. 1+2+9+1+9+7+2+1+2+1+9+6+8=58. Atņemam 22, iegūstam 36, vēlreiz atņemam 22 un iegūstam 14. Tātad indekss = 14.

Avots - http://www.nlp.lv/ru/node/1195

1 – Šajās attiecībās vienmēr būs aktuāls līdera jautājums. Kāds, parasti vīrietis, centīsies attiecībās uzņemties vadošo lomu, uzspiest savu gribu un savus likumus. Pacentieties šajā jautājumā nekonfliktēt, jo tas ne pie kā laba nenovedīs. Attiecības ir radošas, interesantas, lielā mērā atkarīgas no partneru noskaņojuma, daudz ko var izmainīt. Labi būtu nodarboties ar kopīgu jaunradi.

2 – Maigas, harmoniskas attiecības. Dvēseļu saderība. Jūs saprotat viens otru pat no pusvārda. Katram no partneriem ir bagāta iekšējā pasaule, spēcīga iztēle. Ļoti labvēlīgas attiecības.

3 – Labas attiecības, kas visbiežāk noved pie laulības. Var piedzimt arī bērns. Attiecības, kuras nes naudu un stabilitāti. Taču neļaujiet citiem jaukties jūsu dzīvē, īpaši mātēm. Šajā savienībā galveno lomu spēlē sieviete.

4 – Attiecības, kurās galveno lomu spēlē vīrietis. Daudz kaisles un emociju. Neļaujiet greizsirdībai visu sabojāt. Jūs vēlēsities pilnībā valdīt pār savu mīļoto, bet tas jau ir egoisms. Neļaujiet baumām izbojāt jūsu savienību.

5 – Jūsu dzīvē svarīga savienība. Šim cilvēkam ir nozīmīga loma. Var traucāt sociālā nesaderība. Vai arī interešu un uzskatu dažādība par dzīvi. Jūsu partneris kļūs par jūsu skolotāju un padomdevēju. Vai arī jūs kļūsiet par viņa ceļa zvaigzni.

6 – Visharmoniskākā no visām savienībām. Tās ir pašas stiprākās laulības. Savstarpēja mīlestība, harmonija un miers. Taču, pirmajā laikā var būt sarežģīti vienam otru līdz galam izprast. Nepārdzīvojiet, viss nāk ar laiku.

... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Numeraloģija | Skatijumi: 8973 | Pievienoja: Laura | Datums: 24.11.2012 | Komentāri (0)


Vai kādreiz esat padomājuši, ka ir produkti, kuri ir īpaši ieteicami jums un jūsu tuviniekiem?  Izrādās, tas ir atkarīgs no jūsu dzimšanas skaitļa. Dzimšanas skaitli aprēķina saskaitot skaitļus, no kuriem sastāv dzimšanas gads, datums un mēnesis. Piemēram, cilvēks ir dzimis 1973 gada 25 aprīlī. Viņa dzimšanas skaitlis ir visu šo skaitļu summa:
1+9+7+3+2+5+4=36 =3+6=9 Katram skaitlim atbilst noteikta planēta, bet katrai planētai atbilst sava ēdienkarte.
 
 1 - Saules skaitlis.
 "Saulainie" produkti palīdzēs atbrīvoties no tādām īpašībām kā lepnums, godkāre, egoisms, kā arī piepildīs ķermeni ar enerģiju. " Saulainajā"  ēdienkartē ietilpst visi dārzeņi un augļi, kas ir dzeltenā vai oranžā krāsā: apelsīni, mandarīni, citroni, burkāni, aprikozes, persiki, dzelteni āboli, kukurūza, dzeltenie bumbieri, banāni, ķirbji u.c. Šo sarakstu vēl var papildināt ar mandelēm un saulespuķu sēklām, kā arī ar saulespuķu un kukurūzas eļļu, kukurūzas putraimiem. Garšvielas: lauru lapas, muskatrieksti, krustnagliņas, ingvers.
 No pļavu zālītēm pie rokas vienmēr ir jābūt kumelītēm, asinszālēm un kalmju saknēm. Neaizmirstiet, ka uz jūsu galda vienmēr ir jābūt medum. To visu var lietot gan svaigā, gan vārīta vai ceptā veidā. Īpaši saspringtās dienās izvēlieties "saulaino" diētu, kas sastāv no iepriekš nosauktajiem produktiem, bet dienu noslēdziet ar tējkarotīti medus.
 
 2 - Mēness skaitlis
 Mēness piedāvā augļus un dārzeņus, kas ir baltā krāsā un dažus krāsainus ēdienus. Var lietot dažāda veida kāpostus gan svaigā, vārītā, sautētā, ceptā, skābētā un sālītā veidā. Baltā kāposta sula palīdzēs kuņģa slimību ārstēšanā. Derēs arī svaiga gurķu sula. Ik rītu, tukšā dūšā, lietojot glāzi kāpostu vai gurķu sulas, vai abas kopā, aizmirsīsiet par kuņģa slimībām, čūlām un akmeņiem. Variet lietot arī redīsus, rutkus, ceptus kartupeļus, cigoriņus un melones.
Kategorija: Numeraloģija | Skatijumi: 2912 | Pievienoja: Laura | Datums: 21.10.2012 | Komentāri (1)

Numeroloģija jau ilgu laiku ir mans hobijs,
 kuru praktizēju pagaidām tikai
draugu, paziņu lokā un ir jau zināma pieredze. Šīs zināšanas esmu guvusi no profesionālas numeraloģes, kā arī papildinājusi laika gaitā, šādu informāciju, it īpaši latviešu valodā praktiski nav iespējams atrast, jo numeralogi glabā pie sevis savas metodes.

Es piedāvāju pitagora režģa izrēķināšanu uzreiz diviem cilvēkiem par 2Ls. Šo pakalpojumu var iegūt portāla spoki.lv, tur var ienākt ar draugiem.lv pasi vai reģistrēties.

Links uz pašu pakalpojumu, kā arī papildus apraksts -http://www.spoki.lv/divitis/izklaide/Es-piedavaju-numerologijas/412803
Kategorija: Numeraloģija | Skatijumi: 2082 | Pievienoja: Laura | Datums: 13.11.2011 | Komentāri (0)


Numerologi uzskata, ka telefona numurs ietekmē mūsu dzīvi, jo tā ciparu kombinācija nav nejauša - numurs veidojas no skaitļiem, un katrs skaitlis ietver savu informāciju. Ak, šī māņticība!

Lai uzzinātu, kāda informācija tiek saņemta no tālruņa numura, jums jāuzzina telefona informāciju vēstošais cipars.

Lai to izdarītu, saskaitiet kopā visus telefona ciparus bez kodiem! Piemēram, telefona numurs ir 29224563. Vispirms jāsaskaita visi cipari: 2+2+4+5+6+3=22, tad iegūtais rezultāts: 2+2=4. Tātad šī telefona skaitlis ir 4.

Ko nozīmē katrs skaitlis?

1 — jūsu telefona numurs ir labvēlīgs personīgām iniciatīvām, aktīvai un neatkarīgai rīcībai, jaunam sākumam.

2 — zvanot šādam numuram, var labi kontaktēties, tas nodrošina sadarbību un harmoniju.

3 — ideāls numurs komercijas aktivitātēm, tūrisma un šovbiznesam, žurnālistiem un cilvēkiem, kuri strādā reklāmas jomā, aktieriem, māksliniekiem.

4 — labvēlīgs kontaktiem, virzīts uz sadarbību, mērķtiecīgu darbu un nopietnību.

5 — labs numurs jebkuru attiecību risināšanai, ieskaitot mīlestību, veicina pārmaiņas.

6 — numurs palīdz iegūt padomu vai mierinājumu, palīdz jebkuru delikātu problēmu risināšanā, tajā skaitā ģimenē un ar tuvu cilvēku saistītās.

7 — nelabvēlīgs numurs tikšanās norunāšanai, ilgstošām biznesa un finanšu sarunām, labvēlīgs mistikas, izmeklēšanas, zinātnisku pētījumu un filosofisku tēmu risināšanai.

8 — ļoti labvēlīgs numurs biznesa un finanšu kontaktiem, pārdošanai, veicina materiālu pārticību un veiksmi, organizē dzīvi un nostiprina autoritāti.

9 — labs numurs kādas lietas vai darbības izbeigšanai, garīgai sapratnei un spējai iedziļināties lietā, globālām zināšanām un pilnveidei.

Jo vairāk dažādu ciparu kombināciju ir tālruņa numurā, jo tas ir labvēlīgāks. Šāda numura īpašnieks var būt pārliecināts par veiksmi un nodrošinājumu dzīvē.

Avots: http://spice.ucoz.lv/publ/53-1-0-594

Kategorija: Numeraloģija | Skatijumi: 4515 | Pievienoja: Laura | Datums: 19.10.2010 | Komentāri (6)

Tas sākās ar Pitagoru, grieķu matemātiķi, kas izgudroja Pitagora teorēmu (a2+b2=c2), vienīgo vienādojumu, ko atceros no vienpadsmitās klases ģeometrijas. 6. gadsimtā pirms mūsu ēras Pitagors apvienoja misticismu ar matemātiku, lai izveidotu ikviena turpmākās dzīves koeficientu. Viņš izveidoja Pitagora numeroloģiju un burtiem no cilvēku vārdiem piešķīra ciparus (tāpat kā lietojot cilvēka dzimšanas datuma ciparus) . Numeroloģija nosaka, kādas spējas cilvēkam dotas piedzimstot, lai noteiktu, kas var notikt vēlāk dzīvē, un tas ir modernās numeroloģijas aizsākums.

Kā darbojas numeroloģija
Kad strādājam ar vārdu, cipariem atbilst konkrēti burti. Cipari tiek saskaitīti un dalīti atsevišķos skaitļos, lai varētu iegūt Likteņa Skaitli.

Ciparu atbilstība
1= A, J, S
2= B, K, T
3= C, L, U
4= D, M, V
5= E, N, W
6= F, O, X
7= G, P, Y
8= H, Q, Z
9= I, R

Kā noskaidrot savu Likteņa Skaitli
1. Uzrakstiet savu pilno vārdu (vārdu, otro vārdu (ja ir) un uzvārdu). Lietojiet vārdu, ko jums deva piedzimstot – ne pēclaulību uzvārdu vai tamlīdzīgi.
2. Lietojot augstāk esošo tabulu, pierakstiet burtam atbilstošo ciparu (piemēram, AMANDA = 1, 4, 1, 5, 4, 1).
3. Saskaitiet kopā katra vārda ciparus (piemēram, 1+4+1+5+4+1= 16).
4. Visticamāk, katram vārdam saskaitot sanāks skaitlis no diviem cipariem; sadaliet to divās daļās un saskaitiet pirmo un otro ciparu, lai galā iegūtu vienu ciparu (piemēram, no augstākminētā 16, saskaitiet 1+6, lai iegūtu 7, kas ir mana vārda skaitlis).
5. Saskaitiet galā iegūtos skaitļus no katra vārda un uzvārda (piemēram, mana otrā vārda skaitlis ir 8 un mana uzvārda skaitlis ir 10, tātad 7+8+10=25).
6. Atkal sadaliet visus dubultos skaitļus pa vienam ciparam, lai iegūtu galīgo Likteņa Skaitli (piemēram, no 25, saskaitiet 2+5, iegūstot 7, kas ir mans galīgais Likteņa Skaitlis).

Numeroloģijā pamata vibrācijas ir skaitļiem no 1 līdz 9, bet skaitļi 11 un 22 ir valdošie skaitļi, un tos nedrīkst dalīt, lai iegūtu viencipara skaitli, jo tiem ir valdošas vibrācijas.

Ir daudz grāmatu un interneta vietņu, kas jums piedāvās pilnīgāku Likteņa Skaitļa analīzi, bet šeit ir pamatlietas, ko nozīmē jūsu Likteņa Skaitlis:

1 ir noteikts, autonoms un pašpārliecināts
2 ir lojāls, taktisks un analītisks
3 ir kaislīgs, pozitīvs un jautrību mīlošs
4 ir prātīgs, tradicionāls un nopietns
5 ir pārdrošs, temperamentīgs un juteklisks
6 ir atbildīgs, piesardzīgs un ģimenisks
7 ir garīgs, brīvs un kaut kādā veidā vientuļš
8 ir uz naudu orientēts, pārliecināts un autoritatīvs
9 ir daudzpusīgs, līdzjūtīgs un pasaulīgs
11 ir izglītots, dziļš un ļoti cienīgs
22 ir godkārīgs, globāls plānotājs un motivēts

Kategorija: Numeraloģija | Skatijumi: 13836 | Pievienoja: Laura | Datums: 08.03.2009 | Komentāri (9)

Dzimšanas skaitli iegūstam saskaitot visus dzimšanas datuma ciparus. Piemēram, ja piedzimi 13. jūlijā 1973. gadā, tad saskaiti: 1+ 3+ 7 + 1+ 9 + 7+3 kas kopā ir 31. Tad 3+1 ir 4. Tātad 4 ir Tavs dzimšanas skaitlis. Izlasi četrinieka aprakstu, lai uzzinātu, kādas ir Tavas rakstu iezīmes.

1

Vieninieku planēta ir saule. Viņi ir inteliģenti, izdarīgi un drosmīgi. Viņiem nedraud garlaicīga dzīve. Vairums cilvēku vieniniekus uzskata par dominējošiem un nepiekāpīgiem, tāpēc bieži viņi tiek uzskatīti par grūtiem partneriem. Reti kurš zin, ka vieninieki ir kautrīgi un spēj sarkt izdzirdot komplementu.Viņi ir spējīgi apvīt ap pirkstu savu mīlestības upuri. Viņiem pieder iedzimtas līdera spējas, tāpēc ir radīti vadošiem amatiem.
Vieninieku visveiksmīgākā diena ir svētdiena.

2

Ar skaitli 2 saistīts ir Mēness un pirmdiena. Cilvēki, kurus ietekmē divnieks ir mierīgi un apdāvināti ar māksliniecisko gaumi. Viņi vairāk domā nekā dara, tāpēc, kaut viņiem ir daudz jaunu ideju, bieži vien pietrūksts enerģijas šīs idejas realizēt. Viņiem ir spēcīga intuīcija, tomēr viņiem pietrūkst pašpārliecinātības. Viņi mēdz būt mainīgi, dažkārt pārāk kritiski pret sevi, tāpēc viņus var mocīt depresija. Divnieki vislabāk jūtas veicot kolektīvu darbu, kā reti kurš viņi spēj iejusties citu lietās, tāpēc ir ļoti labi psihologi.

3

Cilvēkus, kurus ietekmē trijnieks ir enerģiski, disciplinēti un talantīgi, tāpēc bieži veiksmīgi darbojas sfēras, kuras paši ir izvēlējušies. Reti viņi samierinās ar daļēju mērķa sasniegšanu. Viņi ir lepni un neatkarīgi, un mīl kontrolēt situāciju. Dažkārt mēdz būt pārmērīgi uzbāzīgi, mācot citus, ko un kā vajadzētu darīt. Dažkārt zem ārējas samākslotības, mēdz slēpt dziļu dvēseli. Trijnieki vislabāk saprotas ar cilvēkiem, kurus ietekmē 6, 9 un protams 3. Viņu laimīgā diena - ceturtdiena.

4

Četrinieks - gada laiku, dabas spēku un virzienu skaitlis. Planēta - Zeme. Cilvēki, kurus ietekmē skaitlis 4, ir stipri, praktiski un izturīgi. Četrinieki vienmēr visu vērtē no pretējiem redzes viedokļiem, tāpēc spēj veikt revolucionārus atklājumus. Reti viņus interesē materiālas vērtības. Viņiem raksturīga ir piesardzība un mērenība. Viņiem grūti ir iegūt patiesus draugus, tāpēc dažreiz viņi var justies vientuļi. Labākie partneri viņiem ir 1, 2 un 7.

5

Skaitlis 5 ir sajūtu skaitlis, kuru simbolizē Merkūrs. Tāpēc cilvēki, kurus ietekmē skaitlis 5 ir enerģiski, impulsīvi, ātri domājoši un vienmēr tiecas pēc baudas. Dažkārt viņiem ir problēmas ar nervu sistēmu. Viņi ātri un viegli māk pelnīt naudu, visbiežāk riskējot, māk viegli izlavīties no sarežģītām situācijām. Viņi ir komunikatīvi, tāpēc viegli iepazīstas un uztur labas attiecības ar visu skaitļu pārstāvjiem, tomēr īstus draugus spēj atrast starp pieciniekiem. Viņu laimīgā diena ir trešdiena.

6

Cilvēki, kurus ietekmē sešinieks ir nosvērti, harmoniski, saistīti ar ģimeni un mājas dzīvi. Uz viņiem vienmēr var paļauti ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Numeraloģija | Skatijumi: 15633 | Pievienoja: Laura | Datums: 16.01.2009 | Komentāri (7)