[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2013 » Februāris » 24 » Numeroloģija un nauda.
13.13
Numeroloģija un nauda.

Vairākus tūkstošus gadu atpakaļ cilvēki izdomāja to, kas pēc neilga laika kļuva vērtīgāks par visu citu - naudu. Līdz pat šai dienai pasaules spēcīgākie velta savu laiku, lai iegūtu zināšanas, kā naudu saglabāt, krāt un pavairot, un šī problēma ir pēc veselības pati uztraucošākā tēma jau no Ādama un Ievas laikiem. Brīžiem ekonomikas objektīvie likumi netiek galā ar šiem uzdevumiem, tādēļ palīgā nāk ezotēriskā maģija vai naudas numeroloģija.

Kādas summas var dāvināt, tērēt mākslas priekšmetu iegādei vai ziedot labdarībai? Vai kompānija septiņu cilvēku sastāvā ir piemērota kapitāla pavairošanai? Vai summas 50, 500, 5000 utt. var glabāt krājkasītē vai tās jānogulda bankā.? Dot aizdevumu 20 (200 vai 2000) – vai tas nozīmē, ka nav garantijas naudas atgūšanai? Uz visiem šiem jautājumiem atbildēs naudas numeroloģija! 

Skaitļa 1 cilvēki
(t.i. dzimuši jebkura mēneša 1., 10., 19. vai 28. datumā)
Skaitļu nulles, vieninieka un divnieka maģija ir vienādi spēcīga un nozīmīga. Tas ir vesels, viennozīmīgs un visaptverošs. Tādēļ runāt par vieninieku ir līdzvērtīgi sarunai par nulli, tātad – par neko.

Skaitļa 2 cilvēki
(t.i. dzimuši jebkura mēneša 2., 11., 20. vai 29. datumā)
Skaitlis "divi" finanšu ziņā ir nabadzības un ekonomijas simbols, kā arī pienākuma apziņa, nepieciešamība dalīt un dalīties, atdot un upurēt. 
Ja runa iet par naudu, tad no skaitļa "divi" vajag baidīties. Aizdot 20 (200 vai 2000) – nozīmē, ka nebūs garantiju par naudas atdošanu. Pie kam jūsu nauda aizņēmējam būs kā ūdens smiltīs: nopircis nebūs neko, taču iztērējis visu. Ja jums izmaksā vienu no nosauktajām summām, tad ziniet, ka tā nav nauda, bet Trojas zirgs. Pēc īslaicīgiem panākumiem jūs velti kaut ko gaidīsiet. Apspriežot apbalvojuma vai algas lielumu, piesargieties no augšā nosauktajiem skaitļiem. Summai jābūt kaut par santīmu lielākai vai mazākai. 
Tagad pievērsīsimies iepirkumiem un cenām. Ziniet, ka lieta, kas iegādāta par "dubultu" summu, var izrādīties nevajadzīga vai arī likt jums vilties. Tāpat nevajag naudu turēt vienlaicīgi divos makos, kabatās vai bankās. Lieta tāda, ka divnieks – mānīšanas, blēdīšanas un zagšanas sinonīms. Ne jau velti zagļus un blēžus sodīja ķīniešu elles Dijui otrajā nodaļā. 

Skaitļa 3 cilvēki
(t.i. dzimuši jebkura mēneša 3., 12., 21. vai 30. datumā)
Skaitlis "trīs" ir dinamisks un atvērts. Tas nozīmē jaunas īpašības rašanos, potenci, mazā paplašināšanu līdz lielam. Trijnieks nemainīgi simbolizē privāto iniciatīvu, darbību, rīcību un jaunas situācijas rašanos.
Trijnieks vairāk liecina par kapitāla kustību un izdevumiem, nekā par ietaupījumiem, tādēļ ir samērā grūti kaut ko atlicināt nebaltai dienai, jo jūs ātri vien sākat iztukšot savu krājkasīti. Taču augšā norādītās summas ir ērti paņemt uz parāda. Un ne tikai vienu reizi, bet trīs. Ja esat nolēmis nopirkt loterijas biļeti, tad pērciet uzreiz trīs. Tā jūs savas iespējas vinnēt palielināsiet desmit reizes.
Par "trīskāršu" summu var rekomendēt spert svarīgu soļus, ar trijnieku var uzsākt jaunu lietu. Cipars „trīs” bieži vien uzvedina uz riskantiem komerciāliem pasākumiem. Tāpat liecina par vieglprātīgu attieksmi pret naudu vai pielikto pūļu neatbilstību saņemtajam atalgojumam. 

Skaitļa 4 cilvēki
(t.i. dzimuši jebkura mēneša 4., 13., 22. vai 31. datumā)
Skaitlis "četri" prasa stabilu materiālo stāvokli, vidēju iztikas līmeni, algu, pensiju, uzkrājumus nebaltai dienai. Tās ir prognozējamas finanses, drošība, garantija nākotnei, pašu nopelnīti labumi. Ja jūs atliksiet 40 (400 vai 4000) monētas, tad nauda nekur nepazudīs, bet tērēt to sāksiet tikai tad, kad būsiet izlēmuši, un tādām vajadzībām, kas iepriekš ieplānotas. 
Četri – tas ir ģimenes budžets un bankas noguldījumu procenti, ikdienas pirkumi un ikmēneša komunālie maksājumi, kredītu dzēšana. Vēl tā ir saprātīgas ekonomikas un budžeta plānošanas zīme. 
Četri kompanjoni var darboties drošā biznesā, ja viens otram uzticas. Taču viss būs jānopelna ar savu darbu. Četrinieks – tā ir standarta situācija, kas prasa standarta risinājumus. Iniciatīva četrinieka sfērā ir sodāma. Algas 400 vai 4000 apjomā maksā akurāti, bet paaugstinājumu nākas gaidīt ilgi. Neliels naudas pieplūdums no četrām vietām – ideāls gadījums tiem, kas grib dzīvot pārticībā un nemīl riskēt. Skaitlis "četri" var biznesā nozīmēt rāmjus, noteikumus, sliktu materiālo izaugsmi un pat stagnāciju.

Skaitļa 5 cilvēki
(t.i. dzimuši jebkura mēneša 5., 14. vai 23.
Ja trijnieks radīts finanšu darījumu uzsākšanai un pelnīšanai, četrinieks – naudas zīmju glabāšanai un uzkrāšanai, tad skaitlis "pieci" signalizē, ka pienācis laiks naudu ar vieglu roku tērēt vai nopelnīto saimnieciski ieguldīt. Tas nozīmē, ka piecnieks vienlaicīgi nodarbojas ar naudas tērēšanu un pirkumiem, vēsta par kapitāla pavairošanos nākotnē, aicina ilglaicīgi plānot. Kādreiz Krievijā arī ražošanas attīstība notika pa piecgadēm, un tā nav mūsu izdoma, bet pasaules prakse ekonomikā. 
Glabāt krājkasē 50, 500, 5000 ir pretdabiski: agri vai vēlu atlikto sāksiet tērēt. Toties nozīmīgas summas palaist pa vējam (izklaides, izpriecas) viegli un patīkami. Piecnieks – izšķērdības sinonīms. Tādēļ šādas summas vajag ņemt līdz ceļojumos, atvaļinājumā, komandējumā, uz restorānu. "Pieckapeikas" patīkami tērēt romantiskām un sirsnīgām dāvanām saviem mīļajiem. Ar „piecniekiem” var riskēt un vinnēt, uzlikt likmi un paņemt simtkārtīgi. Atcerieties, ka piecnieks naudas lietās nes laimi. Mēs paši no savām piecām monētām taisām bezizmēra tūkstoti vai zemē ieraktos dārgumus.

Skaitļa 6 cilvēki
(t.i. dzimuši jebkura mēneša 6., 15. vai 24.
Skaidro saprātu un naudas aprēķinus vada skaitlis "seši" – tikko kā mūsu finansu dzīvē parādās sešnieks, tā josta jāsavelk ciešāk.
Seši – periodiskās rutīnas, parastās un ikdienas summas. Piemēram, pārtikai, apģērbu un apavu remontam, kredītu un komisijas naudu apmaksai. 
Seši – tas ir dienests, darbs no zvana līdz zvanam, ikmēneša alga. Pa sešiem strādā un pelna, bet bankas aplaupīt neiet. Arī jums, ja kolektīvā vai ģimenē esat seši, - nākas strādāt un saņemt to, kas pienākas, nevis milzīgu peļņu un debesmannu. Seši – tā ir patstāvība noteiktās situācijās finanšu jomā – tie ir kaut kādi ierobežojumi, ar kuriem var samierināties. Tas ir pieraduma spēks un personīgās iniciatīvas trūkums, pat pedantisms un formāla attieksme pienākumu pildīšanā. Sešnieka cilvēks nav stāvokļa saimnieks, bet nav arī situācijas kalps, viņš visu panāk pats ar savām spējām un prātu.

Skaitļa 7 cilvēki
(t.i. dzimuši jebkura mēneša 7., 16. vai 25.
Septiņi – naudai slikts, gandrīz bīstams skaitlis. Viss materiālais mīl stabilitāti, bet ne pārsteigumus. Bet septiņnieks rada tādas situācijas dzīvē, mantā un naudā, kas cilvēkam nav izskaidrojamas un nav viņa varā. 
Septiņi – tie ir zaudējumi un ieguvumi, saduroties naivajiem ar ļaunajiem gariem. Septiņu cilvēku kompānijas der kapitāla pavairošanai un mierīgam darbam. Viņu darbība nav nošķirama no noziegumiem, mānīšanās, riska, mantas zaudēšanas un apkārtējo nelaimēm. Septiņniekam nauda – nicināms metāls. Summas 70, 700, 7000 neglabājiet, neaizdodiet, nelieciet bankā, nenovēliet mantojumā, neuzticiet nevienam un nekad. Tās pazudīs un atnesīs nelaimi. Atcerieties, ka "777" atnes peļņu tikai kazino īpašniekiem, bet ne apmeklētājiem. Septiņi – ir arī trūkums, nabadzība uz bezizejas robežas. 
Pārejot uz maģijas lauciņu, var teikt: septiņniekā ir ielikta pretdarbība materiālajai pasaulei. Ieguvumi nav materiāli, bet garīgi, bet zaudējumi – signāls pārmaiņām garīgajā attīstībā. Skaitlis "septiņi" – tā ir materiālā stāvokļa drošības ilūzija un tādēļ merkantilo domu un pūļu niecība. Septiņnieks – tas ir garīgā pārākums pār materiālo, ticības pār lietām, ideju pār realitāti. No septiņnieka nebaidieties, bet to cieniet

Skaitļa 8 cilvēki
(t.i. dzimuši jebkura mēneša 8., 17. vai 26.
Astoņi – tas ir mūžīgās naudas un mantas kustības simbols, svārstīšanās ap kaut kādu sabiedrības un tirgus noteiktu lielumu. Astoņnieks runā par naudas pieplūšanu no dažādiem avotiem un arī par izdevumu jēgu. Ja paspēsi tikt līdz fortūnas ritenim – tiksi pie bagātības, ja nokavēsi – sēdēsi pupās. 
Tādēļ astoņnieki ir finanšu aktivitātes indeksi, pieauguma un krituma tendence, spēle uz pazemināšanu un paaugstināšanu. Tā ir pārdošana un pirkšana, imports un eksports, peļņa un zaudējumi, ienākumi un izdevumi, novēlējumi un mantojumi, sveša nauda un parādi. Tas ir tas, kas atkarīgs no cenu politikas, mikroekonomiskajiem rādītājiem. Tās ir investīcijas, valūtas operācijas, procenti, valūtas kurss un akcijas. 
Astoņi var atņemt pēdējo vai apbērt ar naudu tad, ka to nemaz tā īsti nevēlas. Ja vēlaties nopirkt akcijas, - ņemiet astoņas, bet vislabāk astoņas dažādas akcijas. Un vēl: astoņi cilvēki – tas nav tirdziņš, bet īsts tirgus.
Astoņi – tas ir gan greznības, gan mērenības, gan pastāvīgu finansiālu pārmaiņu skaitlis. Ja jūsu dzīves materiālo pusi ir sācis vadīt astoņnieks, tad ir tikai divi ceļi. Vai nu kļūt par profesionāli finanšu jautājumos, vai skaitīt līdz astoņi. Un nebaidīties atrast, un nebaidīties pazaudēt, tāpēc, ka dzīve ir spēle, pie kam kolektīva. Tajā ir likmes un noteikumi. Uzvarētie un uzvarētāji. Mēs visi cits citam esam parādā, bet, kamēr spēle turpinās, badā neviens vēl nav nomiris.

Skaitļa 9 cilvēki
(t.i. dzimuši jebkura mēneša 9., 18. vai 27.
Deviņi naudu un labklājību ne pārāk ietekmē. Drīzāk tas liecina par naudas trūkumu vai intereses zaudēšanu uz finansiālām problēmām. Tas ir savdabīgs kopsavilkums, panākumi, situācija, kurā labums no bagātības vairs nav acīm redzams. Devītnieks dod cilvēkam gudrību, apbalvo ar izpratni, ka ne jau naudā ir laime. 
Diezin vai var dot padomu operēt ar summām 9, 90, 900 и 9000. Pieminot tādas summas, partneriem nerodas iniciatīva un vēlēšanās nopelnīt. No tādiem biznesmeņiem labāk turēties pa gabalu. 
Taču šīs summas var dāvināt, tērēt mākslas darbu pirkšanā, ieguldīt kultūras projektos. Vēl "devītniekus" var ziedot labdarībai.

Avots - http://www.nlp.lv/numerologija-un-nauda

Kategorija: Numeraloģija | Skatījumu skaits: 7794 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: Nauda, numeroloģija, profesija, darbs, skaitļi, bagātība, Skaitļu maģija

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: