[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2012 » Novembris » 7 » 2013. gada horoskops aunam
17.55
2013. gada horoskops aunam

2013. gada horoskops aunam sola lielas perspektīvas un daudz darba. Auns ķersies pie jebkura jauna darba un projekta ar lielu entuziasmu un pašatdevi, kas vedīs pie pozitīva iznākuma, tikai ja aunam pietiks pacietības un iztiks bez liekas stūrgalvības. Svarīga ir visu projektu izplānošana.

2013. gads būs ļoti labvēlīgs mākslinieciskajiem un kreatīvajiem auniem, viņi spēs izkopt savas spējas un talantus, kā arī viņu projekti tiks labi novērtēti.

Lielo lomu darbā un karjeras kāpumā nospēlēs attiecības ar apkārtesošiem cilvēkiem, labas attiecības, iespējams, var vest pie karjeras kāpuma, kamēr pat mazākie konflikti var novest līdz pat darba zaudējumiem. 2013. gadā aunam attiecības būs kā koks ar diviem galiem, tas attiecināms gan uz ģimeni, draugiem un darbu. Zelta vidus ceļu būs grūti atrast - tieši tādēļ ir jāizvairās no nevajadzīgiem konfliktiem un strīdiem par sīkumiem. 2013. gada aunam ir jāpievērš vairāk uzmanības savai ģimenei, draugiem, mīļotājam cilvēkam un mazāk jāuzsver savs ES.

2013. gadā aunu gaida daudz jaunu draugu un darba partneru, jo neskatoties uz auna smago raksturu, viņš tāpat pievelk cilvēkus.

2013. gads aunam attiecību, mīlestības ziņā būs ļoti svarīgs gads, jo šis būs gads kad ir vislielākā iespēja satikt savu īsto cilvēku. To zvaigznes sola vairāk uz pavasara vai rudens sākumu. Daudz romantisku piedzīvojumu.

Cilvēkiem kam ir mīļotais cilvēks un ģimene šajā gadā nostiprinās savas sajūtas un iegūs gaidīto harmoniju attiecības.

Galvenais aunam būt pacietīgam, ieklausīties citos, būt atvērtam, lieki neveidot konfliktus, Šis gads patiesi pārbaudīs auna attiecības un iespējams, emocijas ies pāri visam, bet aunam galvenais saglabāt savas prioritātes un nepieņemt muļķīgus, neapdomātus lēmumus.

Kategorija: Horoskopi 2013. gadam | Skatījumu skaits: 4087 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: zodiaks, melnā ūdens čūska, 2013, darbs, mīlestība, horoskops, auns, ģimene, 2013 gada horoskops, auna horoskops

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: