[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2012 » Novembris » 13 » 2013. gada horoskops mežāzim
02.27
2013. gada horoskops mežāzim

2013. gada horoskops mežāzim sola izcīnīt savu ceļus uz uzvaru. Mežāzis cīnīsies, lai uzlabotu savu darba līmeni, finansiālo stāvokli – iegūt savu vietu zem saules. Mežāzis būs nopietns un stiprs konkurents, ar kuru nevar nerēķināties.

2013. gadā mežāzi gaida daudz perspektīvu un jaunu projektu, kuros viņš varēs pilnībā izmantot savus talantus un stiprās puses. Kā arī mežāzis izmanīs savu mazliet konservatīvo dzīves skatījumu un atvērsies mūsdienīgākiem risinājumiem.

Savā kustībā uz priekšu mežāzim nav jāaizmirst par cilvēkiem, kas strādā ar viņu kopā, šie cilvēki nav jāignorē vai jāuzskata par traucēkļiem. Jo bieži vien komandas darbs atnesīs lielākus darba augļus nekā mežāža patstāvīgais.

2013. gadā mežāzim īpaši labi ies vadītāja vai pasākumu, notikumu rīkotāja lomā, jo Mežāzis māk ļoti labi organizēt un plānot. Vienīgi mežāzim būs jāiemācās neveltīt sevi visu darbam, jo mežāzim ir vajadzīgs laiks, lai atpūsties, savādāk no stresa un sabojātās veselības neizbēgt.

2013. gadā mežāzim iegūto peļņu labāk tērēt patiesi nepieciešamām lietām, nevis savām iegribām, daudzas lietas ir skaistas, bet nenes nekādu labumu.

 

2013. gads mežāzim attiecību, mīlestības ziņā sola mazliet saspringtu laiku. Mežāzim būs daudz darba un nevarēs veltīt daudz laika savai ģimenei. Mežāzim būs jāmēģina kļūt mazāk piekasītam un ideālistiskam, jo mežāzis var viegli izraisīt strīdus uz tukšas vietas un vēlāk nesaprast kāpēc uz viņu visi ir apvainojušies.

Lai uzturētu un nostiprinātu savas attiecības, no mežāža un viņa partnera vajadzēs daudz pacietības, sapratnes un maiguma. Vel viens labs veids kā mežāzim uzlabot attiecības būs ceļošana kopā ar ģimeni, jo tas radīs pareizo saliedētības sajūtu.

Mežāzim būs jāmēģina kļūt mazāk piekasītam un ideālistiskam, jo mežāzis var viegli izraisīt strīdus uz tukšas vietas un vēlāk nesaprast kāpēc uz viņu visi ir apvainojušies.

Tiem mežāžiem, kam nav otras puses jutīsies veiksmīgi mīlas lietās. Ja mežāzis nostādīs mērķi iekārot kāda sirdi, tad viņam tas noteikti izdosies. Mežāzis meklēs mieru, stabilitāti un drošību, tāpēc mežāzis meklēs nopietnas un ilgas attiecības. Lai gan tieši savā īstajā otrajā pusītē iemīlēsies no pirmā skatiena.

Kategorija: Horoskopi 2013. gadam | Skatījumu skaits: 4162 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: zodiaks, 2013, melnā ūdens čūska, darbs, mežāža horoskops, mīlestība, horoskops, ģimene, mežāzis, 2013 gada horoskops

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: