[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2012 » Novembris » 12 » 2013. gada horoskops skorpionam
23.30
2013. gada horoskops skorpionam

2013. gada horoskops skorpionam sola atrast savā dzīvē stabilitāti, sakārtot savu personīgo dzīve, ka arī skorpiona labklājības līmenis var palielināties. 2013. gada viena no lielākajām skorpiona problēmām var būt, tas, ka pasliktināsies attiecības ar cilvēkiem, kolēģiem, visos konfliktos skorpionam ir jābūt maksimāli mierīgam. Skorpions ir pacietīgs, bet kad pacietība beidzas viņš var izraisīt milzīgus konfliktus ar ļoti negatīvām sekām.

2013. gadā skorpionam būs daudz jāstrādā ar cilvēkiem, komandā, komandas darbs atnesīs lielākus augļus, nekā patstāvīgs darbs.

2013. gada pirmā puse būs ļoti nestabila finanšu ziņā, skorpionam nav ieteicams aizņemties lielas summas vai ņemt kredītus. Visus pirkumus skorpionam būs cītīgi jāpārdomā. Otrajā gada pusē skorpions atradīs drošu un patstāvīgu naudas peļņas avotu.

2013. gada vidū skorpiona dzīve var strauji izmainīties – viņu var sagaidīt darba vai dzīves vietas maiņa, vai arī skorpiona dzīvē ienāks kāds ļoti svarīgs cilvēks. Galvenais skorpionam palikt pozitīvam, atvērtam un uzticēties savai iekšējai balsij, tad skorpionam viss noteikti izdosies.

 

2013. gads skorpiona attiecību, mīlestības ziņā sola ne tik viennozīmīgu laiku, skorpions kļūs daudz emocionālāks, ātri veidos konfliktus un strīdus gan darbā, gan ģimenē. Viņam būs jāatrod laiks lai atpūsties un nomierinātos, jāsaprot, ka skorpionam tas ir vajadzīgs.

Skorpioniem būs jābūt ļoti pacietīgiem, dēļ savas emocionalitātes skorpionu sāks daudz kas kaitināt savā ģimenes dzīvē. Skorpionam maksimāli jāatturas no strīdiem, jo sakaitināts skorpions var pateikt to ko viņš nedomā un vēlāk pats to nožēlot.

Lai sakārtotu savu personisko dzīvi, viņam jāvelta uzmanība saviem tuvajiem, jāpadalās ar savām domām, jāpieņem padomi, skorpionam kļūs vieglāk izstāstot par savām problēmām, jo tad viņš gūs vajadzīgo atbalstu.

Tiem skorpioniem, kam nav otras puses būs daudz pielūdzēju, jo skorpions ar savu labvēlīgo raksturu vienkārši pievelk otras puses pārstāvjus. Bet skorpiona īstais sapnis ir atrast savu īsto un vienīgo mūža mīlestību. No sākuma skorpions vienkārši skatīsies apkārt, izteiks un saņems komplimentus, tikai pavadot ilgāku laiku ar cilvēku, skorpions varēs saprast vai ir vērts spert nākamo soli. Satikt savu lielo mīlestību skorpionam vislielākā iespēja ir uz rudens pusi.

Kategorija: Horoskopi 2013. gadam | Skatījumu skaits: 4893 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: skorpiona horoskops, zodiaks, melnā ūdens čūska, 2013, darbs, mīlestība, horoskops, skorpions, ģimene, 2013 gada horoskops

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: