[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2012 » Novembris » 12

2013. gada horoskops strēlniekam sola daudz vieglāku gadu salīdzinot ar citu zīmju pārstāvjiem. Strēlnieks būdams nopietns viegli atradīs sev labas iespējas un izmantos tās, lai uzlabotu savu personisko dzīvi, karjeru un finansiālo stāvokli. Laiks prasīs no dažiem strēlniekiem izmainīt savu skata leņķī uz dzīvi, kļūt daudz mūsdienīgākam, izmainīt sava darba stilu.

Strēlnieks ātri pielāgosies pie mainīgā, nestabilā un ātrā 2013. gada. Lielākoties problēmas viņam ies garām, bet tās, kas nāks, būs ātri jārisina, lai tās neieilgst.

2013. gadā strēlnieks varēs pievērsties un izpausties kreatīvi, mākslinieciski, jo tieši tad visas oriģinālas idejas būs cieņā. Vienīgi kopdarbā strēlniekiem būs jāizvairās no liekas kritikas un pedantisma, lai neradītu liekus konfliktus.

2013. gadā strēlnieks nedrīkst pieņemt ātrus un neapdomātus lēmumus, tādus kā darba vai dzīves vietas maiņas, attiecību izbeigšanu u.t.t.

2013. gadā strēlniekam atradīs laiku, gan strādāt, gan kad atpūsties un pavadīt laiku ar ģimeni, ko tuvinieki ļoti novērtēs.

 

2013. gads strēlniekam attiecību, mīlestības ziņā sola attiecību attīstīšanos, strēlnieka sajūtas nostiprināšanos. Bet strēlniekam nevajag steigties stāties laulībā, labāk pagaidīt un pilnībā pārliecināties par stiprām abpusējām jūtām.

Iespējams, šis būs tas gads, kad strēlnieks tiks galā ar savām ģimenes problēmām, bet lai tas būtu iespējams - strēlniekam ir jābeidz censties kontrolēt savas ģimenes dzīvi, jāuzticas saviem tuvajiem. Kā arī pašam strēlnieks ir jāiemācās pieņemt kritika un savu tuvo viedokļi.

Strēlniekam bieži liksies, ka pret viņu neizturas, tā, ka strēlnieks ir pelnījis un tāpēc strēlnieks bieži vien ir apvainojies un tuvinieki nesaprot kāpēc. Lielāko daļu no problēmām strēlnieks veido pats uz tukšas vietas, strēlniekam ir jāatbrīvojas no viņa kompleksiem un palieku aktīvās fantāzijas – domām par to kas būtu ja...

Tiem strēlniekiem, kam nav otras puses aktīvi meklēs savu mūža mīlestību, strēlniekiem ātri veidosies attiecības, bet ātri arī tās brucinās, dēļ savām šaubām un uztraukumiem. Strēlnieks meklēs stipru un maigu cilvēku vienlaicīgu, strēlniekam ir vajadzīgs kāds, kas sapratīs viņu.

Kategorija: Horoskopi 2013. gadam | Skatijumi: 4666 | Pievienoja: Laura | Datums: 11.11.2012 | Komentāri (0)

2013. gada horoskops skorpionam sola atrast savā dzīvē stabilitāti, sakārtot savu personīgo dzīve, ka arī skorpiona labklājības līmenis var palielināties. 2013. gada viena no lielākajām skorpiona problēmām var būt, tas, ka pasliktināsies attiecības ar cilvēkiem, kolēģiem, visos konfliktos skorpionam ir jābūt maksimāli mierīgam. Skorpions ir pacietīgs, bet kad pacietība beidzas viņš var izraisīt milzīgus konfliktus ar ļoti negatīvām sekām.

2013. gadā skorpionam būs daudz jāstrādā ar cilvēkiem, komandā, komandas darbs atnesīs lielākus augļus, nekā patstāvīgs darbs.

2013. gada pirmā puse būs ļoti nestabila finanšu ziņā, skorpionam nav ieteicams aizņemties lielas summas vai ņemt kredītus. Visus pirkumus skorpionam būs cītīgi jāpārdomā. Otrajā gada pusē skorpions atradīs drošu un patstāvīgu naudas peļņas avotu.

2013. gada vidū skorpiona dzīve var strauji izmainīties – viņu var sagaidīt darba vai dzīves vietas maiņa, vai arī skorpiona dzīvē ienāks kāds ļoti svarīgs cilvēks. Galvenais skorpionam palikt pozitīvam, atvērtam un uzticēties savai iekšējai balsij, tad skorpionam viss noteikti izdosies.

 

2013. gads skorpiona attiecību, mīlestības ziņā sola ne tik viennozīmīgu laiku, skorpions kļūs daudz emocionālāks, ātri veidos konfliktus un strīdus gan darbā, gan ģimenē. Viņam būs jāatrod laiks lai atpūsties un nomierinātos, jāsaprot, ka skorpionam tas ir vajadzīgs.

Skorpioniem būs jābūt ļoti pacietīgiem, dēļ savas emocionalitātes skorpionu sāks daudz kas kaitināt savā ģimenes dzīvē. Skorpionam maksimāli jāatturas no strīdiem, jo sakaitināts skorpions var pateikt to ko viņš nedomā un vēlāk pats to nožēlot.

Lai sakārtotu savu personisko dzīvi, viņam jāvelta uzmanība saviem tuvajiem, jāpadalās ar savām domām, jāpieņem padomi, skorpionam kļūs vieglāk izstāstot par savām problēmām, jo tad viņš gūs vajadzīgo atbalstu.

Tiem skorpioniem, kam nav otras puses būs daudz pielūdzēju, jo skorpions ar savu labvēlīgo raksturu vienkārši pievelk otras puses pārstāvjus. Bet skorpiona īstais sapnis ir atrast savu īsto un vienīgo mūža mīlestību. No sākuma skorpions vienkārši skatīsies apkārt, izteiks un saņems komplimentus, tikai pavadot ilgāku laiku ar cilvēku, skorpions varēs saprast vai ir vērts spert nākamo soli. Satikt savu lielo mīlestību skorpionam vislielākā iespēja ir uz rudens pusi.

Kategorija: Horoskopi 2013. gadam | Skatijumi: 4889 | Pievienoja: Laura | Datums: 11.11.2012 | Komentāri (0)

2013. gada horoskops svariem sola sajust visu pozitīvo enerģiju un ieraudzīt citiem neredzamas iespējas. 2013. gads svariem neliksies mierīgs, svariem būs jāvelta daudz uzmanības un jābūt savāktiem. Jo viņiem patīk labāk pagaidīt, kamēr visas problēmas un sarežģītās situācijas izrisināsies pašas, bet 2013. gadā svariem būs pašiem aktīvi jārisina tās.

2013. gads prasīs no svariem ātri un tieši pieņemt lēmumus, daudzi no kuriem būs svarīgi un ietekmēs viņa nākotni. Lai pieņemtu pareizus lēmumus svariem ir pašiem jānotic saviem spēkam, spējām un veiksmei.

2013. gada pirmā puse svariem var likties smaga un problemātiska, bet otrajā pusē viņi sapratīs, ka nekas nebija velti, jo gaida liels naudas uzkrājums un iespējams pat karjeras kāpums. Viena no problēmām svariem var būt intrigas, tenkas, konflikti darba vietā. Svariem maksimāli būs jāatturas no šiem stresu radošiem faktoriem un jāmeklē miers un harmonija sevī. Svariem ir jāsaprot, ka konkurence ir visur, bet tā nav pārāk jāņem galvā.

2013. gads svariem ir labvēlīgs sava draugu loka paplašināšanai, svari viegli atradīs jaunas paziņas un draugus. Svariem īpaši labi veiksies organizācijas, pasākumu rīkošanas darbos, sociālas un sabiedriskās aktivitātēs.

 

2013. gads svariem attiecību, mīlestības ziņā sola nemierīgu un nestabilu laiku. Svari būdami ļoti emocionāli, pārnes visas emocijas no darba uz mājām. Svariem blakus ir vajadzīgs cilvēks, kas viņus saprot, mīl, palīdz atrast mieru sevī. Tāpēc svari bieži izvēlās cilvēks, kas ir emocionāli stiprāki par pašiem svariem.

2013. gadā svariem - visas problēmas, kas rodas personīgajā dzīves, ir jānovērš uzreiz, dēļ tā svariem būs jāiet uz kompromisiem un jāatceras, ka labas attiecības ir svarīgākas par pēdējo vārdu strīdā.

2013. gadā svariem lai uzlabotu, nostiprinātu attiecības ģimenē ir jāatrod kāda kopēja nodarbošanās, vai tas ir hobijs, sports vai pat mājas remonts, galvenais, lai nodarbē piedalās visi.

Tiem svariem, kam nav otras puses ir jāizlien no savas dzīves rutīnas un jāiekopj vairāk sabiedrisku dzīvi – jāapmeklē pasākumi, ballītes, kino, klubi, kur iespējams, var satikt savu otru pusīti. Ilgāks romāns ir gaidāms uz rudens pusi, kas var pāraugt īstās attiecības.

Kategorija: Horoskopi 2013. gadam | Skatijumi: 4403 | Pievienoja: Laura | Datums: 11.11.2012 | Komentāri (0)