[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2012 » Novembris » 12 » 2013. gada horoskops svariem
23.27
2013. gada horoskops svariem

2013. gada horoskops svariem sola sajust visu pozitīvo enerģiju un ieraudzīt citiem neredzamas iespējas. 2013. gads svariem neliksies mierīgs, svariem būs jāvelta daudz uzmanības un jābūt savāktiem. Jo viņiem patīk labāk pagaidīt, kamēr visas problēmas un sarežģītās situācijas izrisināsies pašas, bet 2013. gadā svariem būs pašiem aktīvi jārisina tās.

2013. gads prasīs no svariem ātri un tieši pieņemt lēmumus, daudzi no kuriem būs svarīgi un ietekmēs viņa nākotni. Lai pieņemtu pareizus lēmumus svariem ir pašiem jānotic saviem spēkam, spējām un veiksmei.

2013. gada pirmā puse svariem var likties smaga un problemātiska, bet otrajā pusē viņi sapratīs, ka nekas nebija velti, jo gaida liels naudas uzkrājums un iespējams pat karjeras kāpums. Viena no problēmām svariem var būt intrigas, tenkas, konflikti darba vietā. Svariem maksimāli būs jāatturas no šiem stresu radošiem faktoriem un jāmeklē miers un harmonija sevī. Svariem ir jāsaprot, ka konkurence ir visur, bet tā nav pārāk jāņem galvā.

2013. gads svariem ir labvēlīgs sava draugu loka paplašināšanai, svari viegli atradīs jaunas paziņas un draugus. Svariem īpaši labi veiksies organizācijas, pasākumu rīkošanas darbos, sociālas un sabiedriskās aktivitātēs.

 

2013. gads svariem attiecību, mīlestības ziņā sola nemierīgu un nestabilu laiku. Svari būdami ļoti emocionāli, pārnes visas emocijas no darba uz mājām. Svariem blakus ir vajadzīgs cilvēks, kas viņus saprot, mīl, palīdz atrast mieru sevī. Tāpēc svari bieži izvēlās cilvēks, kas ir emocionāli stiprāki par pašiem svariem.

2013. gadā svariem - visas problēmas, kas rodas personīgajā dzīves, ir jānovērš uzreiz, dēļ tā svariem būs jāiet uz kompromisiem un jāatceras, ka labas attiecības ir svarīgākas par pēdējo vārdu strīdā.

2013. gadā svariem lai uzlabotu, nostiprinātu attiecības ģimenē ir jāatrod kāda kopēja nodarbošanās, vai tas ir hobijs, sports vai pat mājas remonts, galvenais, lai nodarbē piedalās visi.

Tiem svariem, kam nav otras puses ir jāizlien no savas dzīves rutīnas un jāiekopj vairāk sabiedrisku dzīvi – jāapmeklē pasākumi, ballītes, kino, klubi, kur iespējams, var satikt savu otru pusīti. Ilgāks romāns ir gaidāms uz rudens pusi, kas var pāraugt īstās attiecības.

Kategorija: Horoskopi 2013. gadam | Skatījumu skaits: 4408 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: zodiaks, 2013, melnā ūdens čūska, darbs, svari, mīlestība, horoskops, ģimene, svaru horoskops, 2013 gada horoskops

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: