[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2012 » Novembris » 8 » 2013. gada horoskops vēzim
20.05
2013. gada horoskops vēzim
2013. gada horoskops vēzim sola daudz piedzīvojumu un pārdzīvojumu. Vēzis atradīsies vienmēr kustībā – veidos plānus, risinās problēmas, strādās, ceļos, iespējams, pat, ka mainīs savu darba vai dzīves vietu. Vēzim būs lieli plāni un viņš darīs visu, lai sasniegtu savus mērķus.

2013. gada vēzim ļoti labi palīdzēs viņa prāts un intuīcija, gan plānu izveidē, gan jaunu kontaktu veidošanā. Vienīgi vēzim būs jākontrolē savas emocijas, viņa jūtīgums un biežais uztraukums, ātri vien varēs novest pie nesaprašanās un konfliktiem.

2013. gadā būs ļoti labs tiem vēžiem, kas vēlās iesākt vai turpināt jebkāda veida mācības un kursus – vēzim patīk mācīties un mācīt, tas viņu izceļ no visiem pārējiem un 2013. gada ir ļoti labvēlīgs jaunu zināšanu ieguvei.

2013. gada vēzim būtu vēlams kļūt sabiedriskākam, spert soli laukā no savām mīļajām mājām un atpūsties, jo tas patiesi viņam ir vajadzīgs.

 

2013. gadā vēzim attiecību, mīlestības ziņā sāksies ar nestabilu, šaubu laiku, pie kura būs vainīgs pats vēzis. Viņš šaubīs, pārbaudīs, turēs aizdomās savu otru pusīti un domās vai pats dara visu pariezi. Vēzis pats kļūs par pārbaudījumu savām attiecībām. Bet abiem izturot šo pārbaudījumu, vēzis tikai iemīlēs savu otru pusi vel vairāk, iespējams, vēža mīlestība nav tik kaislīga, bet tā kā viņš mīl, nemīl neviens.

Tie vēži, kam nav mīļotā aktīvi meklēs savu otru pusīti, ar prieku iepazīsies, veidos romānus. Vēži ļoti idealizē savu mīļoto un tāpēc spēj viegli pazaudēt galvu un pēc tam, kad nokrīt rozā brilles, to nožēlo. Vēzim jāizvēlas sava otra pusīte ne tikai ar sirdi, bet arī ar prātu. 2013. gadā vēzim būs vairākas iespējas atrast savu īsto, tikai vēzim būs jāšķiras no rozā brillēm, lai viņu ieraudzītu.

Kategorija: Horoskopi 2013. gadam | Skatījumu skaits: 4683 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: zodiaks, melnā ūdens čūska, 2013, darbs, mīlestība, horoskops, ģimene, vēža horoskops, vēzis, 2013 gada horoskops

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: