[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2012 » Novembris » 08

2013. gada horoskops jaunavai sola atklāt jaunus horizontus, jaunas iespējas kā uzlabot savu dzīvi. Jaunava viegli risinās pat smagākos uzdevumus ar savu uzmanīgo, nesteidzīgo, mazliet pedantisko darba stilu. Īpašus sasniegumus jaunavai nesīs darbs komandā, tikai jāiztiek bez nevajadzīgiem konfliktiem.

2013. gads jaunavai būs svarīgs punkts dzīvē, jo tas būs starta punkts plāniem, sapņiem, karjeras kāpumam, attiecībām, ja jaunava grib kaut ko iesākt un realizēt to dzīvē, tad 2013. gads būs pilnībā tam labvēlīgs.

Uzlabot savu dzīvi jaunavai palīdzēs kompromiss – zelta vidus ceļš, kas būs jāmeklē gan darbā, gan attiecības. Jo jaunavas zīmē dzimušajiem ir zelta rokas, bet raksturs mazliet kaprīzs, lielīgs, patmīlīgs. Jaunavai būs jāiemācās pieņemt kritika un neuzbrukt tiem, kas to izsaka.

2013. gadā par jaunavu zīmes cilvēkiem valdīs divas dažādas lietas – materiālisms vai mīlestība - gan attiecībās, gan dzīvē un katra jaunava izvēlēsies savu pusi.


2013. gads jaunavai attiecību, mīlestības ziņā sola daudz un dažādu notikumu. Lielākoties tie būs patīkami notikumi, kas liks jaunavai justies patiesi laimīgai un mīlētai. Jaunavas raksturs var kļūt maigāks un romantiskāks, lai dotu savām attiecībām jaunu dvesmu un paskatīties uz tām no cita skatu punkta.

Jaunavas zīmes cilvēkiem nedrīkst sevi pilnībā upurēt sava mīļotā cilvēka dēļ, jo viņas neredz robežu un tā pazaudē, salauž sevi, kā cilvēku.

2013. gadā jaunavai lai uzlabotu nostiprinātu savu ģimeni, būs jāpieņem viņas ģimene tāda, kāda viņa ir - ar plusiem un mīnusiem. Jāmīl savus tuvus par to, ka viņi vienkārši ir, jo jaunavai ļoti patīk, kad viņu visi mīl.

Tiem jaunavām, kam nav otras puses, būs daudz pielūdzējas un uzmanības nepietrūks, bet jaunavas būs jau savā prāta izveidojuši savu ideālu, līdz mīlestība ienāks dzīve un sagriezīs jaunavai galvu.

Kategorija: Horoskopi 2013. gadam | Skatijumi: 4530 | Pievienoja: Laura | Datums: 08.11.2012 | Komentāri (2)

2013. gada horoskops lauvai sola lielus panākumus un
attīstību darba sfērā. Pie visiem darbiem, kuriem lauva ķersies klāt būs pozitīvs, veiksmīgs iznākums. Tikai lauvai jāatceras, ka viņa darbos nav svarīgs spēks, ātrums un kvantitāte, bet gan kvalitāte.

2013. gadā lauva varēs sakārtot savu dzīvi un padarīt to daudz komfortablāku, bet tas prasīs no viņa daudz darba unpašatdeves. Lauvu var gaidīt karjeras kāpums, par naudu lauvanesatrauksies, jo būs patstāvīga peļņa. Vienīga lauvai būs jāatturas no dārgu, prestižu lietu iegādes, jo tas neuzlabos viņa komfortu un nenesīs nekādu labumu.

2013. gadā veidojot jaunus kontaktus lauvai ciešāk jāpieskatās pie cilvēkiem, jo ap viņu apgrozīsies daudz skauģu, afēristu un izmantotāju. Nevajag uz saviem pleciem krāmēt svešas problēmas.

2013. gadā lauva pievērsīs vairāk uzmanības ģimenes dzīvē un centīsies to sakārtot, bet to jādara ar mīlestību, nevis aukstu prātu, uzspiežot savas pozīcijas un patiesību, tas tikai novedīs pie konfliktiem. Lauvai ir jāpieņem arī citu cilvēku viedokļi.


2013. gadā lauva būs vairāk aizņemts ar savu karjeru un plāniem, tikai nelielu daļu no sava laika varēs veltīt attiecībām. Bet neskatoties uz to, lauvai ir nepieciešams atbalsts, emocijas un mīlestība. Lauvai būs jācīnās ar daudzām problēmām un konfliktiem dēļ savas aizņemtības un dēļ tā, ka nemāk izrādīt mīlestību savai otrai pusei. Tikai pats lauva var sabrucināt savas attiecības vai izglābt tās.

2013. gads ir tas gads, kad lauvai ir jāizmaina sevi, savu mīļoto dēļ, jo lauvas zīmēs pārstāvji mīl izmest visu savu stresu un negācijas uz saviem tuviniekiem un vēlāk nesaprast kāpēc uz lauvu visi apvainojās. Lauvai jāmācās atzīt savas kļūdas un vainas. Ja lauva nav gatavs uz šādu soli, viņu var gaidīt šķiršanās.

Tiem lauvām, kam nav otras puses, ir jāatraujas no darba un jāpievērš uzmanība uz apkārtējiem cilvēkiem, iespējams, ka vien drīz viņš ieraudzīs savu īsto cilvēku, galvenais lauvai nav jābaidās pazaudēt sava neatkarība. Lauvai ir vajadzīgs kāds blakus, ja lauva pat tā nedomā.

Kategorija: Horoskopi 2013. gadam | Skatijumi: 3425 | Pievienoja: Laura | Datums: 08.11.2012 | Komentāri (0)

2013. gada horoskops vēzim sola daudz piedzīvojumu un pārdzīvojumu. Vēzis atradīsies vienmēr kustībā – veidos plānus, risinās problēmas, strādās, ceļos, iespējams, pat, ka mainīs savu darba vai dzīves vietu. Vēzim būs lieli plāni un viņš darīs visu, lai sasniegtu savus mērķus.

2013. gada vēzim ļoti labi palīdzēs viņa prāts un intuīcija, gan plānu izveidē, gan jaunu kontaktu veidošanā. Vienīgi vēzim būs jākontrolē savas emocijas, viņa jūtīgums un biežais uztraukums, ātri vien varēs novest pie nesaprašanās un konfliktiem.

2013. gadā būs ļoti labs tiem vēžiem, kas vēlās iesākt vai turpināt jebkāda veida mācības un kursus – vēzim patīk mācīties un mācīt, tas viņu izceļ no visiem pārējiem un 2013. gada ir ļoti labvēlīgs jaunu zināšanu ieguvei.

2013. gada vēzim būtu vēlams kļūt sabiedriskākam, spert soli laukā no savām mīļajām mājām un atpūsties, jo tas patiesi viņam ir vajadzīgs.

 

2013. gadā vēzim attiecību, mīlestības ziņā sāksies ar nestabilu, šaubu laiku, pie kura būs vainīgs pats vēzis. Viņš šaubīs, pārbaudīs, turēs aizdomās savu otru pusīti un domās vai pats dara visu pariezi. Vēzis pats kļūs par pārbaudījumu savām attiecībām. Bet abiem izturot šo pārbaudījumu, vēzis tikai iemīlēs savu otru pusi vel vairāk, iespējams, vēža mīlestība nav tik kaislīga, bet tā kā viņš mīl, nemīl neviens.

Tie vēži, kam nav mīļotā aktīvi meklēs savu otru pusīti, ar prieku iepazīsies, veidos romānus. Vēži ļoti idealizē savu mīļoto un tāpēc spēj viegli pazaudēt galvu un pēc tam, kad nokrīt rozā brilles, to nožēlo. Vēzim jāizvēlas sava otra pusīte ne tikai ar sirdi, bet arī ar prātu. 2013. gadā vēzim būs vairākas iespējas atrast savu īsto, tikai vēzim būs jāšķiras no rozā brillēm, lai viņu ieraudzītu.

Kategorija: Horoskopi 2013. gadam | Skatijumi: 4681 | Pievienoja: Laura | Datums: 08.11.2012 | Komentāri (0)