[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2012 » Novembris » 8 » 2013. gada horoskops lauvai
20.10
2013. gada horoskops lauvai

2013. gada horoskops lauvai sola lielus panākumus un
attīstību darba sfērā. Pie visiem darbiem, kuriem lauva ķersies klāt būs pozitīvs, veiksmīgs iznākums. Tikai lauvai jāatceras, ka viņa darbos nav svarīgs spēks, ātrums un kvantitāte, bet gan kvalitāte.

2013. gadā lauva varēs sakārtot savu dzīvi un padarīt to daudz komfortablāku, bet tas prasīs no viņa daudz darba unpašatdeves. Lauvu var gaidīt karjeras kāpums, par naudu lauvanesatrauksies, jo būs patstāvīga peļņa. Vienīga lauvai būs jāatturas no dārgu, prestižu lietu iegādes, jo tas neuzlabos viņa komfortu un nenesīs nekādu labumu.

2013. gadā veidojot jaunus kontaktus lauvai ciešāk jāpieskatās pie cilvēkiem, jo ap viņu apgrozīsies daudz skauģu, afēristu un izmantotāju. Nevajag uz saviem pleciem krāmēt svešas problēmas.

2013. gadā lauva pievērsīs vairāk uzmanības ģimenes dzīvē un centīsies to sakārtot, bet to jādara ar mīlestību, nevis aukstu prātu, uzspiežot savas pozīcijas un patiesību, tas tikai novedīs pie konfliktiem. Lauvai ir jāpieņem arī citu cilvēku viedokļi.


2013. gadā lauva būs vairāk aizņemts ar savu karjeru un plāniem, tikai nelielu daļu no sava laika varēs veltīt attiecībām. Bet neskatoties uz to, lauvai ir nepieciešams atbalsts, emocijas un mīlestība. Lauvai būs jācīnās ar daudzām problēmām un konfliktiem dēļ savas aizņemtības un dēļ tā, ka nemāk izrādīt mīlestību savai otrai pusei. Tikai pats lauva var sabrucināt savas attiecības vai izglābt tās.

2013. gads ir tas gads, kad lauvai ir jāizmaina sevi, savu mīļoto dēļ, jo lauvas zīmēs pārstāvji mīl izmest visu savu stresu un negācijas uz saviem tuviniekiem un vēlāk nesaprast kāpēc uz lauvu visi apvainojās. Lauvai jāmācās atzīt savas kļūdas un vainas. Ja lauva nav gatavs uz šādu soli, viņu var gaidīt šķiršanās.

Tiem lauvām, kam nav otras puses, ir jāatraujas no darba un jāpievērš uzmanība uz apkārtējiem cilvēkiem, iespējams, ka vien drīz viņš ieraudzīs savu īsto cilvēku, galvenais lauvai nav jābaidās pazaudēt sava neatkarība. Lauvai ir vajadzīgs kāds blakus, ja lauva pat tā nedomā.

Kategorija: Horoskopi 2013. gadam | Skatījumu skaits: 3425 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: zodiaks, 2013, melnā ūdens čūska, darbs, mīlestība, horoskops, ģimene, lauvas horoskops, lauva, 2013 gada horoskops

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: