[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2012 » Novembris » 7 » 2013. gada horoskops dvīņiem
18.08
2013. gada horoskops dvīņiem

2013. gada horoskops sola dvīņiem ļoti produktīvu, nozīmīgu gadu darba sfērā. Dvīņiem nāksies strādāt ļoti saspringti, jo būs daudz šķēršļu un problēmu viņu ceļā. Bet pirms sākt jaunus projektus un jaunu dzīvi 2013. gadā dvīņiem jānokārto visus vecos nepabeigtos darbus un problēmas.

Dvīņiem būs jābūt patiesiem ar apkārtesošiem cilvēkiem, jo vēlāk viņiem būs vajadzīgi šo cilvēku padomi un atbalsts. Dvīņiem būs jāplāno savs darbs un jāpieņem pie prātīgi lēmumi, jo darba rezultāti būs redzami tikai vēlāk. Dvīņiem nāksies iemācīties dzīvot ekonomiskāk, lai gan naudas pieplūdums būs patstāvīgs, viņi tāpat jutis tās trūkumu, it īpaši ja tērēs to neapdomāti. Labāk apdomāt jebkuru pirkumu, savādāk nauda tiks izsviesta vējā. Lai nauda nestu ienākumus, to labāk ieguldīt biznesā vai nekustamos īpašumus.

2013. gadā dvīņiem projektos var iet reizēm smagi, tad nevajag attiekties no palīdzības, vairāk jāuzticas cilvēkiem.

 

2013. gadā dvīņi attiecību, mīlestības ziņā būs daudz atvērtāki un meklēs mieru, stabilitāti, lai gan grūtības nesīs viņu pašu raksturs – nedrošība, nepastāvība, biežā garastāvokļa un interešu maiņa. Dvīņiem būs jācenšas pārvarēt sevi.

2013. gads dvīņiem sola daudz jaunu romantisku pazīšanos, viņu ar prieku ielaidīsies dēkās, būs vieglprātīgi un tieši vieglprātība var neatnest gaidīto tikšanos ar savu īsto cilvēku. Savu otro pusi dvīņiem ir lielāka iespēja satikt uz pavasara pusi, bet nav jāķer katrs pretim gājējs.

Lai padarītu savu ģimeni stiprāku dvīņiem ar savu mīļoto jāatrod kopējs hobijs, aizraušanās, jāpavada vairāk laika kopā. 2013 gadā dvīņus var gaidīt ģimenes pieaugums.

Precēti dvīņi nevajadzētu aizdomāties par romānu, mirkļa sajūtas nav tā vērtas, jo šādi var pazaudēt savu mīļoto cilvēku un vēlāk atliks to tik nožēlot.

Kategorija: Horoskopi 2013. gadam | Skatījumu skaits: 3795 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: dvīņi, zodiaks, dvīņu horoskops, 2013, melnā ūdens čūska, darbs, mīlestība, horoskops, ģimene, 2013 gada horoskops

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: