[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2012 » Novembris » 7 » 2013. gada horoskops vērsim
18.03
2013. gada horoskops vērsim

2013. gada horoskops vērsim sola ļoti piesātinātu darba grafiku. Šīs zīmes pārstāvji kļūs daudz pārliecinātāki par sevi un novērtēs sava darba augļus. Vērsi gaidīs daudz jaunas pazīšanās, kas pozitīvi ietekmēs viņu karjeru un turpmāko dzīvi.

2013. gads vērsim būs diez gan mierīgs, ar lēnu gājumu, veiksme pavadīs vērsi, bet vērsim būs jāuzmanās no skaudīgiem, ļaunprātīgiem cilvēkiem, jo viņi viegli iepīs vērsi slēptās intrigās un radīs problēmas. Īpaši uzmanīgi un apdomīgi ir jāparaksta dokumenti, jāizvēlas darba partneri.

2013. gadā vērsis varēs izpaust savu izdomu un oriģinalitāti jaunos projektos, šis ir gads, kurā kreatīvas idejas var gūt panākumus. Galvenais ir pozitīva domāšana un izvairīšanas no stresa.

 

2013. gads vērsim attiecību, mīlestības ziņā būs gads, kad vērsis spēs spert soli uz priekšu – atzīties mīlestībā, lūgt roku un varbūt pat aprēcieties.

Ja vērsim vel nav mīļotā cilvēka, tad šogad viņš viņu satiks, varbūt pat netīšam uz ielas, iemīlēsies no pirmā acu skata. Un vērsis atklās, ka viņš ir ļoti romantisks un jūtīgas dabas cilvēks. 2013. gads nesola vētrainas, kaislīgas attiecības, bet gan mierīgas un harmoniskas, kuras vērsis turēs lielā cieņā.

Vēršiem kam jau ir ģimene, paši vērši var būt ļoti stingri un censties ievest kārtību ģimenē, kas var slikti ietekmēt savstarpējās attiecības. Ja vērsis šādi izturas, tad viņam pašam ir jāmaina sava uzvedība un jāatceras, ka tas ko viņš vēlās mājās ir harmonija un laime un to nevar nodrošināt komandējot.

Kategorija: Horoskopi 2013. gadam | Skatījumu skaits: 3913 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: vērsis, zodiaks, melnā ūdens čūska, 2013, darbs, mīlestība, horoskops, vērša horoskops, ģimene, 2013 gada horoskops

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: