[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2012 » Novembris » 14 » 2013. gada horoskops ūdensvīram
19.49
2013. gada horoskops ūdensvīram

2013. gada horoskops ūdensvīram sola ievest daudz ko jaunu viņa dzīvē. Ūdensvīru nesīs ar vilni uz priekšu un dēļ tā viņam būs jāmaina savu vienmuļo dzīves gaitu. No sākuma ūdensvīram būs grūti pieņemt visu jaunu, bet drīz vien ūdensvīrs sapratīs, ka tas ir tieši laiks, kad viņš varēs izmantot savu izdomu un piepildīt idejas, projektus.

2013. gadā ūdensvīru gaida daudz veiksmīgu projektu, bet šiem projektiem būs vajadzīgs ilgs starts. Tik līdz ūdensvīram parādīsies pirmie darba augļi, viņam parādīsies arī daudz konkurentu. Ūdensvīram būs jāietur veselīga konkurence un maksimāli jāignorē tās baumas, nepatiesības, kuras par viņu izplata skauģi, konflikti varēs tikai pasliktināt reputāciju.

Ūdensvīram būs jāpieskatās pie saviem darba partneriem, kolēģiem, jo bieži vien izrādīsies, ka viņi saka ūdensvīram vienu, bet aiz muguras dara citu. Nevar uzticēties pirmajam labajam iespaidam.

2013. gadā ūdensvīrs atklās sevī daudz ko jaunu, viņu skatījums uz savu dzīvi, attiecībām, karjeru mainīsies, kas izbrīnīs visus viņam apkārt esošos cilvēkus.

 

2013. gads ūdensvīram attiecību, mīlestības ziņā būs laiks, kad ūdensvīrs sadalīs savu dzīvi, attiecības uz pirms un pēc. Ūdensvīram būs sakrājies daudz pieredzes – redzējis gan priekus, gan bēdas, jutis gan laimi un sāpes. Tāpēc ūdensvīram izveidosies savs skatījums, kā turpināt attiecības, ģimenes dzīvi un uzlabot to, lai nepieļautu vecās kļūdas no jauna.

Tiem ūdensvīriem, kuriem šķiet, ka viņi ir atraduši savu īsto otro pusīti ir jāpārbauda savas abpusējās sajūtas, nevis uzreiz jāsteidzas pie altāra. Jo varbūt pēc laika izrādīsies, ka šīs sajūtas nav tik ilglaicīgas.

2013. gadā tam ūdensvīram, kuram jau ir sava ģimene, var mainīties dzīves vērtības un principi uz labo pusi. Ūdensvīrs sāks vairāk pievērst uzmanību bērnu audzināšanai, ģimenes problēmu risināšanai. Iespējams, būs gaidāms ģimenes pieaugums, kādu tuvinieku kāzas.

Tie ūdensvīri, kam nav otras puses 2013. gada sākumā nemeklēs nopietnas attiecības, viņus vairāk piesaistīs īsi un vieglprātīgi romāni. Bet tuvāk pie gada vidus, ūdensvīrs atvērs uz savu dzīvi un sapratīs, ka viņam ir vajadzīgas stabilas attiecības un cilvēks, kam var uzticēties. Savu īsto otru pusīti ūdensvīram vislielākā iespēja būs satikt 2013. gada rudenī vai ziemā.

Kategorija: Horoskopi 2013. gadam | Skatījumu skaits: 3878 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: 2013 gada horoskops, ūdensvīrs, ģimene, horoskops, mīlestība, attiecības, darbs, melnā ūdens čūska, 2013, zodiaks

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: