[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2013 » Februāris » 24

Vairākus tūkstošus gadu atpakaļ cilvēki izdomāja to, kas pēc neilga laika kļuva vērtīgāks par visu citu - naudu. Līdz pat šai dienai pasaules spēcīgākie velta savu laiku, lai iegūtu zināšanas, kā naudu saglabāt, krāt un pavairot, un šī problēma ir pēc veselības pati uztraucošākā tēma jau no Ādama un Ievas laikiem. Brīžiem ekonomikas objektīvie likumi netiek galā ar šiem uzdevumiem, tādēļ palīgā nāk ezotēriskā maģija vai naudas numeroloģija.

Kādas summas var dāvināt, tērēt mākslas priekšmetu iegādei vai ziedot labdarībai? Vai kompānija septiņu cilvēku sastāvā ir piemērota kapitāla pavairošanai? Vai summas 50, 500, 5000 utt. var glabāt krājkasītē vai tās jānogulda bankā.? Dot aizdevumu 20 (200 vai 2000) – vai tas nozīmē, ka nav garantijas naudas atgūšanai? Uz visiem šiem jautājumiem atbildēs naudas numeroloģija! 

Skaitļa 1 cilvēki
(t.i. dzimuši jebkura mēneša 1., 10., 19. vai 28. datumā)
Skaitļu nulles, vieninieka un divnieka maģija ir vienādi spēcīga un nozīmīga. Tas ir vesels, viennozīmīgs un visaptverošs. Tādēļ runāt par vieninieku ir līdzvērtīgi sarunai par nulli, tātad – par neko.

Skaitļa 2 cilvēki
(t.i. dzimuši jebkura mēneša 2., 11., 20. vai 29. datumā)
Skaitlis "divi" finanšu ziņā ir nabadzības un ekonomijas simbols, kā arī pienākuma apziņa, nepieciešamība dalīt un dalīties, atdot un upurēt. 
Ja runa iet par naudu, tad no skaitļa "divi" vajag baidīties. Aizdot 20 (200 vai 2000) – nozīmē, ka nebūs garantiju par naudas atdošanu. Pie kam jūsu nauda aizņēmējam būs kā ūdens smiltīs: nopircis nebūs neko, taču iztērējis visu. Ja jums izmaksā vienu no nosauktajām summām, tad ziniet, ka tā nav nauda, bet Trojas zirgs. Pēc īslaicīgiem panākumiem jūs velti kaut ko gaidīsiet. Apspriežot apbalvojuma vai algas lielumu, piesargieties no augšā nosauktajiem skaitļiem. Summai jābūt kaut par santīmu lielākai vai mazākai. 
Tagad pievērsīsimies iepirkumiem un cenām. Ziniet, ka lieta, kas iegādāta par "dubultu" summu, var izrādīties nevajadzīga vai arī likt jums vilties. Tāpat nevajag naudu turēt vienlaicīgi divos makos, kabatās vai bankās. Lieta tāda, ka divnieks – mānīšanas, blēdīšanas un zagšanas sinonīms. Ne jau velti zagļus un blēžus sodīja ķīniešu elles Dijui otrajā nodaļā. 

... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Numeraloģija | Skatijumi: 7792 | Pievienoja: Laura | Datums: 24.02.2013 | Komentāri (0)