[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2009 » Janvāris » 16 » Numeroloģija - pārbaudi, kāds tu esi skaitlis
17.37
Numeroloģija - pārbaudi, kāds tu esi skaitlis

Dzimšanas skaitli iegūstam saskaitot visus dzimšanas datuma ciparus. Piemēram, ja piedzimi 13. jūlijā 1973. gadā, tad saskaiti: 1+ 3+ 7 + 1+ 9 + 7+3 kas kopā ir 31. Tad 3+1 ir 4. Tātad 4 ir Tavs dzimšanas skaitlis. Izlasi četrinieka aprakstu, lai uzzinātu, kādas ir Tavas rakstu iezīmes.

1

Vieninieku planēta ir saule. Viņi ir inteliģenti, izdarīgi un drosmīgi. Viņiem nedraud garlaicīga dzīve. Vairums cilvēku vieniniekus uzskata par dominējošiem un nepiekāpīgiem, tāpēc bieži viņi tiek uzskatīti par grūtiem partneriem. Reti kurš zin, ka vieninieki ir kautrīgi un spēj sarkt izdzirdot komplementu.Viņi ir spējīgi apvīt ap pirkstu savu mīlestības upuri. Viņiem pieder iedzimtas līdera spējas, tāpēc ir radīti vadošiem amatiem.
Vieninieku visveiksmīgākā diena ir svētdiena.

2

Ar skaitli 2 saistīts ir Mēness un pirmdiena. Cilvēki, kurus ietekmē divnieks ir mierīgi un apdāvināti ar māksliniecisko gaumi. Viņi vairāk domā nekā dara, tāpēc, kaut viņiem ir daudz jaunu ideju, bieži vien pietrūksts enerģijas šīs idejas realizēt. Viņiem ir spēcīga intuīcija, tomēr viņiem pietrūkst pašpārliecinātības. Viņi mēdz būt mainīgi, dažkārt pārāk kritiski pret sevi, tāpēc viņus var mocīt depresija. Divnieki vislabāk jūtas veicot kolektīvu darbu, kā reti kurš viņi spēj iejusties citu lietās, tāpēc ir ļoti labi psihologi.

3

Cilvēkus, kurus ietekmē trijnieks ir enerģiski, disciplinēti un talantīgi, tāpēc bieži veiksmīgi darbojas sfēras, kuras paši ir izvēlējušies. Reti viņi samierinās ar daļēju mērķa sasniegšanu. Viņi ir lepni un neatkarīgi, un mīl kontrolēt situāciju. Dažkārt mēdz būt pārmērīgi uzbāzīgi, mācot citus, ko un kā vajadzētu darīt. Dažkārt zem ārējas samākslotības, mēdz slēpt dziļu dvēseli. Trijnieki vislabāk saprotas ar cilvēkiem, kurus ietekmē 6, 9 un protams 3. Viņu laimīgā diena - ceturtdiena.

4

Četrinieks - gada laiku, dabas spēku un virzienu skaitlis. Planēta - Zeme. Cilvēki, kurus ietekmē skaitlis 4, ir stipri, praktiski un izturīgi. Četrinieki vienmēr visu vērtē no pretējiem redzes viedokļiem, tāpēc spēj veikt revolucionārus atklājumus. Reti viņus interesē materiālas vērtības. Viņiem raksturīga ir piesardzība un mērenība. Viņiem grūti ir iegūt patiesus draugus, tāpēc dažreiz viņi var justies vientuļi. Labākie partneri viņiem ir 1, 2 un 7.

5

Skaitlis 5 ir sajūtu skaitlis, kuru simbolizē Merkūrs. Tāpēc cilvēki, kurus ietekmē skaitlis 5 ir enerģiski, impulsīvi, ātri domājoši un vienmēr tiecas pēc baudas. Dažkārt viņiem ir problēmas ar nervu sistēmu. Viņi ātri un viegli māk pelnīt naudu, visbiežāk riskējot, māk viegli izlavīties no sarežģītām situācijām. Viņi ir komunikatīvi, tāpēc viegli iepazīstas un uztur labas attiecības ar visu skaitļu pārstāvjiem, tomēr īstus draugus spēj atrast starp pieciniekiem. Viņu laimīgā diena ir trešdiena.

6

Cilvēki, kurus ietekmē sešinieks ir nosvērti, harmoniski, saistīti ar ģimeni un mājas dzīvi. Uz viņiem vienmēr var paļauties, kaut dažkārt mēdz būt skaudīgi. Viņu planēta ir Venēra - mīlestības planēta, tāpēc sešinieka pārstāvji ir ļoti romantiski un pavedinoši. Viņiem piemīt ārkārtīga skaistuma izjūta, viņi ir pievilcīgi un ļoti veikli iepazīstas ar citiem. Kaut arī viņi neieredz jebkāda veida kaujas, tomēr paši reizēm ir kaujinieciski. Viņu laimīgā diena ir piektdiena.

7

Tiek uzskatīts, ka skaitlim septiņi piemīt okulistiska nozīme. Cilvēki, kurus ietekmē šis skaitlis, pievēršas dzīvei filozofiski. Parasti viņi neinteresējas par materiālām lietām. Viņi dzīvo intuīcijas vadīti un bieži vien var pildīt mēdija funkciju. Bieži vien viņi mēdz noslēpumainā veidā ietekmēt citus, tomēr dažkārt viņiem piemīt tendence iedziļināties sevī. Viņi ir labi organizēti domātāji, kuriem piemīt laime, saistīta ar viņu skaitli. Septītnieka planēta ir Neptūns - ūdens simbols. Viņu laimīgā diena ir pirmdiena.

8

Astotnieks ir grūts un dīvains skaitlis. Astotnieka pārstāvjiem piemīt liels gribasspēks un spēcīga individualitātes izjūta. Dažkārt viņi mēdz būt diezgan vēsi attiecībās ar citiem, tomēr, patiesībā, viņu pārdzīvojumi ir ļoti dziļi un intensīvi, bet viņi tos slēpj sevī, tāpēc apkārtējie viņus bieži nesaprot. Viņi ir impulsīvi un mēdz ieslīgt galējībās. Viņi mērķtiecīgi cenšas sasniegt karjeras augstumus, bet panākumus viņi gūst tikai pateicoties izturībai un grūtam darbam. Viņu planēta ir Saturns, bet laimīgā diena - sestdiena.

9

Devītnieks bieži tiek uzskatīts par galējo skaitli, dažkārt pat ar svētuma pieskaņu. Devītnieku simbolizē Marss. Cilvēki, kurus ietekmē skaitlis deviņi ir kaujinieciski. Viņi ir aktīvi un mērķtiecīgi, savus mērķus sasniedz nebeidzošā cīņā. Viņiem ir jāuzmanās no avārijām un katastrofām. Mēdz būt ķildīgi. Viņi ir ārkārtīgi drošsirdīgi, entuziasms palīdz viņiem sasniegt iecerēto.Viņu laimīgā diena ir ceturtdiena, bet planēta - Marss.

Avots - vairs neeksistē :(

Kategorija: Numeraloģija | Skatījumu skaits: 15626 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: numerology, skatlis, raksturs, numeraloģija

Komentāru kopskaits: 7
6 Alteran   (01.12.2012 21.03) [Materiāls]
ES ESMU 1 :d

7 Laura   (03.12.2012 02.53) [Materiāls]
Esmu 5 smile

4 kili   (10.01.2011 12.53) [Materiāls]
Tu esi 2

5 Laura   (24.03.2012 15.46) [Materiāls]
Kā tu to zini? XD LoL

3 Regīna   (29.11.2010 12.42) [Materiāls]
Kur var izlasīt par 11.skaitli?

1 Es   (02.11.2010 17.04) [Materiāls]
KUR IR APRAKSTS PAR 10 .....kas ir 10 ??????

2 Laura   (03.11.2010 20.25) [Materiāls]
0 numeraloģijā kā skaitlis nepastāv.
Un šajā paveidā jabūt vienam skaitlim, tātad jāskaita līdz vienam skaitlim - 10 ir 1+0=1
Jūs esat 1!!! happy

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *:
Email:
Kods *: