[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2015 » Jūnijs » 15 » Izvēlies aci un izlasi savu precīzo raksturojumu!
10.44
Izvēlies aci un izlasi savu precīzo raksturojumu!

Mēdz teikt, ka acīs redzmas viss. Viens skaties var pateikt vairāk kā simtiem vārdus. Acis ir mūsu dvēseles spogulis. Izvēlies vienu no acīm un izlasi, ko tā vēsta par Tevi.

 

1 Iekscaroneji Tu esi... Autors: Yanara Izvēlies aci un izlasi savu precīzo raksturojumu!

Avots - http://tinyurl.com/nokvl52

Autors - http://tinyurl.com/ofquv2u

1. Iekšeji Tu esi atvērts cilvēks. Tava tipa cilvēki ātri pieķeras apkārtējiem. Tu tici, ka labāk riskēt un tikt sāpinātam, nekā noslēgties no ārpasaules. Tu apkārtējiem neizrādi savas bailes un nedrošību. Tu uzskati, ka tavas problēmas jārisina privātā gaisotnē. Tu vēlies palīdzēt citiem, pat ja tas tevi iekšēji sāpina, jo palīdzēšana citiem tevi dziedē.

 

2. Iekšēji Tu esi apzinīgs cilvēks. Tava tipa cilvēki mēģina atstāt labu iespaidu uz apkārtējiem un vēlas lietas darīt pareizi. Tu uzskati, ka tava darbība izmaina citu cilvēku dzīves, neatkarīgi no darbības apjoma. Apkārtējiem Tu neizrādi cik noraizējies vai skumjš Tu esi. Redzot netaisnību tu to paturi pie sevis, taču centies būt labs cilēks un tas ir vienīgais, ko Tu spēj darīt.

 

3. Iekšēji Tu esi moceklis. Tava pagātne bijusi juceklīga un tā seko Tev līdz pat šai dienai. Tu nevari iespaidot apkārt notiekošos procesus un dzīvi uztver sliktu joku. Tu visu laiku centies rast iekšēju mieru. Tavu prātu nomāc nepatīkamas domas, bet tās Tu paturi pie sevis. Tavs ārējais izskats reizēm var būt pārsteidzoši košs. Kad liekas, ka visam gals klāt, Tu spēj sevi saņemt rokās.

 

4. Iekšēji Tu esi filozofs. Tava tipa cilvēki visu mēdz pārspīlēt. Tu lietās mēdz saskatīt dziļāku nozīmi. Tu mēdz aizmaldīties savās domās, nesaprotot, kur ir sākums, kur beigas. Tu apkārtējiem neizrādi to cik par visu nepārliecināts Tu esi. Apdomājot lietas Tu itkā nonāc pie kopsaucēja, bet tomēr nejūties droši par rezultātu. Tu dzīvi redzi kā puzli, tev patīk spēlēties ar tās gabaliņiem, kamēr tie sakrīt. Tu iespējams nekad neizpratīsi dzīves jēgu, bet Tevi tas apmierina.

 

5. Iekšēji Tu esi noslēpumains cilvēks. Tava tipa cilvēki paši sevi īsti nepazīt un citiem tas ir vēl sarežģītāk izdarāms. Iekšēji Tevi plosa daudz pretrunu, kas Tavu noskaņojumu mainā katru dienu. Citiem cilvēkiem Tu par sevi neko daudz neatklāj. Pirms piekrist kāda cilvēka viedoklim, Tev viņš no sākuma jāiepazīst. Publiski Tu paud tikai tās lietas, par kurām Esi pārliecināts.

 

6. Iekšēji Tu esi jūtīgs cilvēks. Tava tipa cilvēki pamana visu un neaizmirst neko. Tu domā dziļi un bieži vien pat muļķīgākās lietas var tevi smagi ietekmēt. Tevi viegli sasmīdināt vai novest līdz asarām. Cilvēkiem neizrādi cik patiesība trausls esi. Apkārtējiem mēdz parādīt cik noderīgs Tu spēj būt. Tu spēj paredzēt, kas notiks ar tavu dzīvi.

 

7. Iekšēji Tu esi karstasinīgs cilvēks. Tava tipa cilvēki ir enerģiski un kaislīgi. Lietas Tu iedali divās kategorijās, tās kuras Tu apbrīnu un tās, kuras Tev riebjas. Tu domā atri un Tev vienmēr ir simtiem argumentu. Apkārtējiem neizrādi cik noraizējies Tu esi. Tevī mīt liela enerģija, kas bieži Tevi padara nervozu. Tev patīk dzīvot ar augsām likmēm jeb uz visu banku.

 

8. Iekšēji Tu esi ekscentrisks. Tava tipa cilvēkiem ir neparastas intereses un nodarbošanās. Tu vienmēr esi bijis nedaudz savāds. Tev maz uztrauc noteikumi un tradīcijas. Lietas Tev patīk darīt savā skatījumā, netakarīgi no iznākuma. Tev patīk sevi demonstrēt apkārtējiem. Tev nav ko slēpt un Tu tikai pasmejies par tiem, kuri Tevi nosoda. Tu vēlētos, lai visi vairāk līdzinātos Tev.

 

9. Iekšēji Tu esi intuitīvs cilvēks. Tu viegli saproties ar apkārtējiem cilvēkiem. Tu spēj noraksturot cilvēkus tikai pēc viņa sejas vai balss toņa. Citiem cilvēkiem Tu rādi tieši to, ko vēlies parādīt. Labi pazīstot cilvēkus, Tu spēj atpazīt sev līdzīgos. Tu viegli saproti, ja kāds vēlas ar Tevi manipulēt un tikpat viegli Tu spēj manipulēt ar citiem.1. Iekšeji Tu esi atvērts cilvēks. Tava tipa cilvēki ātri pieķeras apkārtējiem. Tu tici, ka labāk riskēt un tikt sāpinātam, nekā noslēgties no ārpasaules. Tu apkārtējiem neizrādi savas bailes un nedrošību. Tu uzskati, ka tavas problēmas jārisina privātā gaisotnē. Tu vēlies palīdzēt citiem, pat ja tas tevi iekšēji sāpina, jo palīdzēšana citiem tevi dziedē.

Kategorija: Simboli, rūnas, krāsu, lietu nozīmes | Skatījumu skaits: 2487 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: pardabisks, rakstura īpašības, tests, acis, raksturojums, raksturs

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: