[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2011 » Janvāris » 19 » Indigo
19.32
Indigo

Kas ir Indigo un ar ko viņi atšķiras?


Tā saucamie indigo bērni,... Autors: Pandaa Indigo
1. Tā saucamie indigo bērni, ar savu sarežģīto vai neizprasto raksturu, dažkārt grūti iekļaujas sabiedrībā.
Stress, laika trūkums,... Autors: Pandaa Indigo
2. Stress, laika trūkums, uzmanības un mīlestības trūkums, daudz darba, bet maz naudas, un visu laiku neapmierinātība ar kaut ko – tas ir cilvēks ikdienas dzīves skrējienā. Pilnīgs pretstats ir indigo. Viņš necenšas noķert nokavēto, neskrien pakaļ iznīcīgām lietā, viņam ir savas vērtības – dzīve pašam savā pasaulē.
– aktīvs, darbīgs,... Autors: Pandaa Indigo
3. – aktīvs, darbīgs, pastāvīgi nemierā, bet dziļi iekšēji – harmonisks cilvēciņš, kurš māk nodzīvot dienu, stundu pat minūti, kā pirmo un pēdējo, piesātinot to ar krāsām, ar entuziasmu, kas tulkojumā no grieķu valodas nozīmē piepildīts ar dievišķo.
Interesants ir fakts, ka... Autors: Pandaa Indigo
4. Interesants ir fakts, ka indigo netic un sevī nepieņem tādus konceptus kā vaina un sods, tāpēc viņu vecākiem un audzinātājiem ir grūti viņus sodīt. Pat pieaugušu cilvēku vai tā saucamais sabiedrības spiediens nevar salauzt viņu garu, un nevar piespiest pakļauties.
Vislielākā atšķirība... Autors: Pandaa Indigo
5. Vislielākā atšķirība starp indigo un vienkāršu jeb parastu bērnu ir veids kā viņi reaģē konflikta situācijās. Indigo konfliktsituācijās neiesaistās emocionāli, līdz ar to pasargājot sevi no emocionālām traumām. Viņu reakcija ir diezgan radikāla: ja viņš tiek pazemots (jebkurā veidā – fiziski vai psiholoģiski), šāds fakts tiek uzskatīts kā uzticības pārkāpšana. Ja viņam melo, indigo to atšifrē momentāni un "ieiet sevī”. Pēc tam atjaunot uzticēšanos 100% ir gandrīz neiespējami.
Indigo zina, ka pasaule nav... Autors: Pandaa Indigo
6. Indigo zina, ka pasaule nav matērija, ko redzam vai fiziskā dzīve, bet gan, ka tā sastāv no dažādām enerģijām jeb citiem vārdiem Augstākās Apziņas, kas valda pār pasauli, tā ir Augstākā patiesība, tas ir sākums un gals. Garīgie procesi viņiem ir daudz labāk izprotami par materiālajiem, kas ir viens no iemesliem, kāpēc grūti saprasties ar cilvēkiem, īpaši ar tā saucamajiem materiālistiem, kam manta, nauda un vara ir prioritātes, jo indigo bērni nespēj sadzīvot ar tādu vadību, kuras ētiskie uzskati ir atšķirīgi.
Indigo bērniem ir arī savi... Autors: Pandaa Indigo
7. Indigo bērniem ir arī savi mīnusi, viņi var kļūt depresīvi, bailīgi, var ierauties sevī, kā arī ir pašiznīcināšanās tieksmes, ja šie bērni nokļūst nelabvēlīgā vidē, kas viņu iegrožo, ierobežo, neļauj dzīvot pēc augstākajiem principiem. Vide, kurā viņi aug un attīstās, var atstāt spēcīgu iespaidu uz viņu personību.
Indigo krāsas nosaukums ir... Autors: Pandaa Indigo
8. Indigo krāsas nosaukums ir cēlies no indigo krāsvielas, kas mums labi pazīstama kā raksturīgā zilo džinsu auduma krāsa. Pozitīvās indigo krāsu grupas īpašības bērnam izpaužas kā spēja redzēt tālāk par fizisko, saikne ar dziļāku sievišķās intuīcijas līmeni.
Indigo bērniem pastāv... Autors: Pandaa Indigo
9. Indigo bērniem pastāv spēja apvienot sevī sievišķo un vīrišķo, tādējādi dzīvot harmonijā.
Indigo bērns ir ļoti... Autors: Pandaa Indigo
10. Indigo bērns ir ļoti aktīvs,vēlas izzināt pasauli,daudz ko uztver no pusvārda.
Daudzi šie bērni turpina... Autors: Pandaa Indigo
11. Daudzi šie bērni turpina piepildīt specskolas un ārstniecības iestādes vai arī viņus izsmej, nesaprot, represē un atstumj.
no mācībām it kā... Autors: Pandaa Indigo
12. no mācībām it kā atpalikušais bērns uzrāda fenomenālu inteliģenci gan dažādās praktiskās dzīves jomās, gan arī emocionālajā, psiholoģiskajā un garīgajā jomā, bet bieži šīs pazīmes bērnam novēro jau agrīnā vecumā.
Šie bērni ne tikai asi... Autors: Pandaa Indigo
13. Šie bērni ne tikai asi reaģē uz meliem, bet viņiem nepiemīt spēja melot arī pašiem sev. Viņiem ir sveša izlikšanās un pielāgošanās sabiedrības pieņemtajam dzīvesveidam, upurējot savas patiesās vēlmes un būtību.
Skolā mācību stundās... Autors: Pandaa Indigo
14. Skolā mācību stundās materiālu viņi uztver ātri, un tas veicina garlaikošanos, ko iztulko kā koncentrēšanās spēju trūkumu.

Avots: http://www.spoki.lv/vesture/Indigo/269048#commentItem_2845030
Kategorija: Cilvēka spējas | Skatījumu skaits: 3324 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: indigo bērni, pardabisks, indigo

Komentāru kopskaits: 2
1 SonyjsRamzesDamiana   (27.02.2014 10.59) [Materiāls]
Bieži gribās sevi kā indigo parādīt, jo esmu tāds, bet to nesaprot, mani draugi ar taustās pa fizisko pasauli, kā akli idioti, skaidro neskaidro, pohujisti, bet es to neizsprotu vairs, es pirms kāda laika pārtapu par tādu!!! smile applause Bet tad vairāk nav tik vienkārši kā izliekas, tas ir ngurdinnoši grūti! Bet ciešami! cry cool

2 Laura   (28.02.2014 21.57) [Materiāls]
Pilnībā tevi saprotu un piekrītu, tas nav viegli, bet ir ciešami.
It kā jau liekas, ka ir daudz cilvēku kurus tas viss interesē, tik kur viņi visi slēpjas reālajā dzīve? lumped

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *:
Email:
Kods *: