[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2009 » Janvāris » 11 » Austrumu Mēness Kalendāra Horoskops 2009.gadam
14.52
Austrumu Mēness Kalendāra Horoskops 2009.gadam
                                                                                                                                     
2009. gada sākumā spēsiet vēl nostiprināt savas iepriekšējā gada pozīcijas. Pārmaiņas karjerā iespējamas pavasara pusē. Materiālais nodrošinājums atkarīgs no Jūsu vēlmēm cītīgāk pastrādāt un netērēt lieki nopelnīto. Veidojiet materiālo resursu uzkrājumus, rīkojieties pēc iepriekš sastādītā un pārdomātā plāna, tas darījumos dos jums iespējamo veiksmi, bet, ja iekrājumus neveidosiet un tērēsiet līdzekļus – šai gadā nāksies savilkt ciešāk jostu. Samērā veiksmīgs gads.                                                                                                          
                                                                                                                                                                                                    
Žurka – Pele (1936., 1948., 1969., 1972., 1984., 1996…) – Cilvēkiem, kas dzimuši Žurkas – Peles gadā, saskaņā ar austrumu horoskopa kalendāru, piemīt neparasts raksturs un izskats. Viņi ir mērķtiecīgi, strādīgi un nedaudz pedantiski. Žurkas ir taupīgas un mīl krāt naudu. Nereti paaugstina savas spējas un nav nekas pretī piemelot. Lai kompensētu savus trūkumus, viņi ir spējīgi iziet arī uz intrigām un izplatīt baumas.

Vērsis (1949., 1961., 1973., 1985., 1997…) – Cilvēkiem, kuri dzimuši Vērša gadā, piemīt izturība, uzticība, pacietība, mazkustība un mazrunība. Viņiem parasti ir lieliski fiziskie dotumi un viņiem tiek piedēvēta viegla rakstura uzvedība. Tomēr periodiski arī viņi mēdz būt ekscentriski, kaislīgi un ietiepīgi. Šajos gadījumos no viņiem vajag uzmanīties, jo dusmās viņi nepazīst robežu.


Savā Vērša 2009. gadā Jums dotas iespējas piepildīt savas vēlmes un sapņus - kā personīgā dzīvē tā aktīvā darba laukā – rosīsieties vaiga sviedros. Nebūtu vēlams atslābt un ieslīgt cerībās, ka Jūsu ceļš ir uzvaras lauriem klāts un bez šķēršļiem. Ieplānoto uzsākumu gaitā iespējamas kardinālas parmaiņas. Uztveriet visu filozofiski, tas palīdzēs Jums pārkārtoties un labvēlīgi uzsākt jaunās lietas.


Tīģeris(1950., 1962., 1974., 1986., 1998….) - Cilvēki, kuri dzimuši Tīģera gadā, vairums gadījumos ir pēc rakstura kaprīzi, iejūtīgi, varaskāri, aizdomīgi un tai pašā laikā arī labvēlīgi un mīlīgi. Ja vien viņi vēlas, tad var panākt lielu varu pār savu ķermeni, kurš viņiem ir ļoti aktīvs, spēcīgs un paklausīgs. Tīģera gadā dzimušiem 2009. gadā vēlams izvērtēt savas darbības, lai nesagādātu zaudējumus iepriekšējiem sasniegumiem, uzkrājumiem un personīgām attiecībām. Neuzņematies uz saviem pleciem pārāk daudz. Samērā neveiksmīgs gads.

Trusis - Kaķis(1951., 1963., 1975., 1987., 1999…) - Cilvēki, kuri dzimuši Truša - kaķa gadā, pēc savām rakstura īpašībām ir pedantiski un praktiski, izceļas ar atsaucību un dvēseles plašumu, bet ir arī kaprīzi. Darījumos un ģimeniskās lietās viņiem klāt stāv laimes fortūna un viņu materiālais stāvoklis atbilst viņu patiesajām vēlmēm. Viņi ir labi komersanti. Ārēji pieticīgi un lēni, tomēr mīl patenkot arī par saviem tuviniekiem. Tie, kuri dzīvo ģimenes mīlestības pasaulē, jau sen ir pārliecināti par mīļotā cilvēka jūtām. Truša – Kaķa gadā dzimušiem 2009. gadā nāksies pielietot visu savu atjautību un
diplomatiju, lai noturētos uz ūdens un virzītu darbību sev vēlamā virzienā. Ieteicams lielāku vērību pievērst veselībai, tās profilaksei. Uzturā nepieciešams lietot ekoloģiski tīrus produktus. Savu darbību organizējiet tā, lai realitāte priekš Jums būtu maksimāli paredzama. Samērā sarežģīts gads.

Pūķis(1940., 1952., 1964., 1976., 1988…) - Cilvēki, kuri dzimuši Pūķa gadā, pēc sava rakstura ir enerģiski un viegli uzbudinās, dažkārt ir asi un ietiepīgi, patvaļīgi un atriebīgi, bet, kā noteikums, cenšas būt taisnīgi un viņiem piemīt drosme un ir laba veselība. Uz viņiem var paļauties. Pūķim ir laba sirds un nereti viņš ļauj citiem ņemt pār sevi virsroku. Pūķa gadā dzimušie 2009. gadā var saņemt papildus pilnvaras savai darbībai, pat iespējams, ka daudzi
pārvērtēs savas dzīves prioritātes un iespējas. Atbildība var saasināt nervozitāti, izsaukt spriedzi un izraisīt nogurumu. Būsiet pietiekami spēcīgi un spēsiet pretoties neveiksmēm.
 

Čūska(1941., 1953., 1965., 1977., 1989…) - Cilvēki, kuri dzimuši Čūskas gadā, pēc sava rakstura ir visai īpatnēji. Viņiem jau no dzimšanas ir dota gudrība, praktiskums un godkārība. Viņi spējīgi vienlaicīgi izrādīt nekrietnu rīcību attiecībās ar pašiem tuvākajiem un padevīgākajiem sev cilvēkiem. Finansu un darījumu lietās ir veiksmīgi. Vairums gadījumos Čūskas ir paskopas, viltīgas un izmanīgas, bet viņām nav sveša līdzjūtība arī pret citiem. Čūskas gadā dzimušiem šis 2009. gads sola mērenu veiksmi un ienākumus. Jums Vērša gadā būs vērojama aktivitātes samazināšanās – darbības atslābums. Uzticība vienai lietai, idejai un partnerim palīdzēs veiksmīgi virzīties uz priekšu biznesā, kas tajā pašā laikā būs arī kā ērta aizmugure. Tikai uz nākošo gadu atjaunosies Jūsu darba aktivitāte un griba, jo nometot veco ādu, atjaunosies darba spars.
 

Zirgs(1942., 1954., 1966., 1978., 1990…) - Cilvēkiem, kuri dzimuši Zirga gadā, piemīt labs raksturs, viņi ir gudri, ar asu prātu, lieliski pārvalda valodu. Viņi nebaidās no smaga darba, izpilda to kārtīgi ar pacietību un pašaizliedzību. Viņi daudz ko prot, vienmēr cenšas uzzināt vēl daudz vairāk jauna, bet neapstājas uz sasniegto. Tomēr austrumu kalendārs atvēl viņiem arī mazāk pievilcīgu lomu: vīrieši var bez sirdsapziņas pārmetumiem mīdīt visu, kas ir viņu ceļā, sievietes toties, izveidojot ģimeni un ja viņas uzskata par tās galvu, bieži rīkojas egoistiski. Daudziem Zirga gadā dzimušiem 2009. gads raksturosies ar nepatiku pret sajūtamām kardinālām pārmaiņām. Nepieciešams apbruņoties ar pacietību, paaugstināt darba efektivitāti un aprēķināt visus riskus, tad varēsiet sasniegt reālus panākumus. Gads nesola pārāk lielus panākumus.
 

Kaza - Aita(1943., 1955., 1967., 1979., 1991…) - Cilvēkiem, kuri dzimuši Aitas gadā, vienlaicīgi piemīt gan saticīgs, gan ietiepīgs raksturs. Tie ir radošās sfēras cilvēki, cēlas būtnes, kas mīl visu skaisto. No pirmā acu uzmetiena liekas, ka viņiem viss veidojas veiksmīgāk kā citiem, bet tas tiek sasniegts pateicoties tam, ka viņi pielāgojas apkārtējiem cilvēkiem un apstākļiem. Kazas gadā dzimušiem 2009. gadā lielāka vērība jāpievērš finansiālo līdzekļu pietaupīšanai, kas noderēs stabilitātes stiprināšanai un stresa situācijas mazināšanai. Labvēlīgāks periods nelielai peļņai sagaidāms uz gada otro pusi, kas rosinās optimismu, veiksmi un sasniegumus savā specialitātē strādājošiem. Forsēt neko nevajadzētu, jo Jūsu intuīcija pateiks Jums priekšā īsteno brīdi veiksmīgai izvēlei.
 

Pērtiķis(1944., 1956., 1968., 1980., 1992…) - Cilvēki, kuri dzimuši Pērtiķa gadā, pēc rakstura ir galēji pretrunīgi un nepastāvīgi. Tie ir cilvēki, kam piemīt prāts, izveicība, oriģinalitāte un izgudrošanas spējas. Viņi ļoti viegli risina pašas sarežģītākās problēmas pateicoties savai viltībai. Pērtiķa gadā dzimušiem 2009. gada notikumi attīstīsies lēnām, bet neatlaidīgi, kas palīdzēs parādīt sevi no labvēlīgākās puses. Vairumam „Pērtiķa” gada dzimušiem pārstāvjiem sāksies jauna veiksmes josla, ja viņi izmantos biznesa un finansiālo darījumu vešanā savu labvēļu palīdzību, kas spēs kompensēt garām palaistos iepriekšējā gada labumus.


Gailis(1945., 1957., 1969., 1981., 1993…) - Cilvēki, kuri dzimuši Gaiļa gadā ir apdāvināti un strādīgi, savus pienākumus cenšas izpildīt veiksmīgi, pat tādus, kas viņiem nav pa spēkam. Viņi dažreiz mēdz būt ekscentriski un ne uzreiz atrod kontaktu ar citiem cilvēkiem. Sirds lietās nav pārāk pastāvīgi. Gaiļa galvenā devīze: „Man vienmēr ir taisnība!” Gaiļa gadā dzimušiem 2009. gads sola veiksmi jebkurā jomā – mīlestībā, darbā, izaugsmē. Iepriekš nopelnītā atzinība, intuīcija un piesaiste godīgai un taisnīgai spēlei nodrošinās Jums cienījamu finansiālo un sociālo stāvokli. Neķerieties klāt pie neizpildāmiem solījumiem un projektiem. Rūpīgi ieplānojiet savu gada budžetu.
 

Suns(1946., 1958., 1970., 1982., 1994…) - Cilvēkiem, kuri dzimuši suņa gadā, piemīt labākās īpašības: uzticība,
godīgums, pašaizliedzība, taisnīgums. Viņi piesaista citus ar savu patiesumu un kārtīgumu. Viņi prot glabāt svešus noslēpumus, kaut arī izceļas ar asu mēli. Suns vienmēr nostāsies nevainīgā pusē un cīnīsies ar netaisnību. 2009. gads daudziem Suņa gadā dzimušajiem nesola stabilitāti. Iespējams, ka saskarsieties ar sarežģītām situācijām, jutīsieties satraukts, kas var izsaukt neapmierinātību un veicinās Jūs uz radikālām pārmaiņām. Gadu centieties iekārtot tā, lai pēc iespējas vairāk saglabātu savu enerģiju. Vairāk uzmanības būs jāvelta ģimenes un mājas lietām. Ja paļausieties uz savu intuīciju, tad arī grūtos laikos pratīsiet realizēt to, par ko nevarējāt pat iepriekš sapņot.
 

Cūka(1947., 1959., 1971., 1983., 1995…) - Cilvēki, kuri dzimuši Cūkas, gadā izceļas ar sava veida nekārtīgumu un neizvēlīgumu. Viņi ir taisnprātīgi un spējīgi uz pašuzupurēšanos. Pēc rakstura izpausmēm tie ir cilvēki ar neiedomājamu spēku. Priekš viņiem eksistē tikai viens – viņu izvēlētais ceļš, kurā viņi nepieļauj novirzes vai atkāpes no tā. Daudziem Cūkas gadā dzimušiem 2009. gadā līdzās jābūt tuviem cilvēkiem, gudriem padomdevējiem un pieredzējušiem skolotājiem, kas palīdzēs pareizi izmantot to, kas iepriekš sasniegts. Spēsiet labi pielāgoties mainīgajam gada ritmam. Esiet visā uzmanīgi, neļaujieties sevi apmuļķot un nepadodieties mirkļa kārdinājumam, lai vēlāk to nenāktos nožēlot. Pieaugs ienākumi, labi attīstīsies iesāktās biznesa lietas, veiksmīgas personīgās lietas.
Kategorija: Horoskopi | Skatījumu skaits: 6379 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: horoskops, zodiaks, Austrumu Mēness Kalendāra Horoskops, Austrumu Mēness Kalendārs, horoskopi 2009

Komentāru kopskaits: 3
3 svetlanad   (13.01.2009 01.03) [Materiāls]
Esmu dzimusi Gaiļa gadā, 2009 solas būt veiksmīgs. Bet raksturojums man galīgi neatbilst. tongue

2 Laura   (11.01.2009 20.29) [Materiāls]
Ceru ka rakstītais piepildīsies! biggrin Sola jau labu,manam kazas - aitas gadam! smile

1 bucitis31   (11.01.2009 17.05) [Materiāls]
Nja esmu dzimusi Zirga gadā smile patiešām sakrīt gan ar manu raksturu.. smile

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *:
Email:
Kods *: