[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2009 » Janvāris » 11
                                                                                                                                     
2009. gada sākumā spēsiet vēl nostiprināt savas iepriekšējā gada pozīcijas. Pārmaiņas karjerā iespējamas pavasara pusē. Materiālais nodrošinājums atkarīgs no Jūsu vēlmēm cītīgāk pastrādāt un netērēt lieki nopelnīto. Veidojiet materiālo resursu uzkrājumus, rīkojieties pēc iepriekš sastādītā un pārdomātā plāna, tas darījumos dos jums iespējamo veiksmi, bet, ja iekrājumus neveidosiet un tērēsiet līdzekļus – šai gadā nāksies savilkt ciešāk jostu. Samērā veiksmīgs gads.                                                                                                          
                                                                                                                                                                                                    
Žurka – Pele (1936., 1948., 1969., 1972., 1984., 1996…) – Cilvēkiem, kas dzimuši Žurkas – Peles gadā, saskaņā ar austrumu horoskopa kalendāru, piemīt neparasts raksturs un izskats. Viņi ir mērķtiecīgi, strādīgi un nedaudz pedantiski. Žurkas ir taupīgas un mīl krāt naudu. Nereti paaugstina savas spējas un nav nekas pretī piemelot. Lai kompensētu savus trūkumus, viņi ir spējīgi iziet arī uz intrigām un izplatīt baumas.

Vērsis (1949., 1961., 1973., 1985., 1997…) – Cilvēkiem, kuri dzimuši Vērša gadā, piemīt izturība, uzticība, pacietība, mazkustība un mazrunība. Viņiem parasti ir lieliski fiziskie dotumi un viņiem tiek piedēvēta viegla rakstura uzvedība. Tomēr periodiski arī viņi mēdz būt ekscentriski, kaislīgi un ietiepīgi. Šajos gadījumos no viņiem vajag uzmanīties, jo dusmās viņi nepazīst robežu.


Savā Vērša 2009. gadā Jums dotas iespējas piepildīt savas vēlmes un sapņus - kā personīgā dzīvē tā aktīvā darba laukā – rosīsieties vaiga sviedros. Nebūtu vēlams atslābt un ieslīgt cerībās, ka Jūsu ceļš ir uzvaras lauriem klāts un bez šķēršļiem. Ieplānoto uzsākumu gaitā iespējamas kardinālas parmaiņas. Uztveriet visu filozofiski, tas palīdzēs Jums pārkārtoties un labvēlīgi uzsākt jaunās lietas.


Tīģeris(1950., 1962., 1974., 1986., 1998….) - Cilvēki, kuri dzimuši Tīģera gadā, vairums gadījumo ... Lasīt tālāk>>
Kategorija: Horoskopi | Skatijumi: 6377 | Pievienoja: Laura | Datums: 11.01.2009 | Komentāri (3)