[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2015 » Decembris » 17 » 2016. gada horoskops svariem
16.58
2016. gada horoskops svariem

2016. gada horoskops svariem sola ne tik viennozīmīgu sarkanā pērtiķa gadu, jo svariem abos kausos būs dažādas lietas, kas svārstīs viņus turp un atpakaļ. Ne viss būs tā kā liksies svariem sākumā, viņi mēģinās saskatīt cilvēkos sliktus nodomus, nebūs droši par savām izvēlēm un šaubīsies vai zem viņu kājām nav plāns ledus. Bet nekādas globālas izmaiņas ar svariem 2016. gadā nenotiks. Dzīve piesviedīs visādus notikumus, piedzīvojumus, izbraucienus, kas sāks iedvesmot svarus, ļaujot aizmirst par viņu iedomātajām problēmām. Daudzi svari satiks ļoti vecus draugus un paziņas, par kuru satikšanu pat nesapņoja. Ģimene būs ļoti svarīga un dārga svariem uguns pērtiķa gadā.

2016. gadā svari darbā un karjeras jomā virzīsies ar nelieliem soļiem uz priekšu. Svariem padosies viss viegli un viņi kustēsies nesteidzoties uz saviem izvirzītajiem mērķiem. Otrā gada pusē svaru dzīve ienāks cilvēks, kas palīdzes svariem iegūt labāku amatu vai vispār nomainīt esošo darbu, galvenais nebaidīties no izmaiņām. Ar darba kolēģiem svariem būs saspringtas attiecības, lielākoties dēļ pašiem svariem, kuri meklēs visur zemūdens akmeņus. Tāpēc svariem būs jāizvēlas – ieskatīties savos kolēģos ciešāk un saprast viņu nodomus, vai pilnība ignorēt savas iedomas un intrigas, kas pat nav ar viņiem saistītas.

Finansiāli labs gads svariem, galvenais neaizrauties ar lietu iegādi, lai pierādītu kādam, ka svari var un ir labāki, labāk investēt naudu īstu vērtslietu iegādē.

2016. gadā svarus attiecību un mīlestības ziņā gaida lielākoties mierīgs un sajūtu bagāts gads. Daudzu svaru sirdīs uzplauks jaunas jūtas pret savu otru pusīti, laulāto, tāpēc pērtiķa gadā daudziem svariem būs iespēja salīgt ar savu otru pusīti, izglābt savas attiecības. Daudzi svari ar maigumu attieksies pret savu otru pusīti un vērtēs to atbalstu ko viņi saņem. Svari aizdomāsies par kopdzīvi un laulībām. Bet tos svarus, kuri mēģinās izmainīt savu otru pusīti, nenovērtējot, to kas viņiem ir, vai uzstādīs kādas muļķīgas prasības sagaidīs tikai konflikti un lieks emocionāls stress.

Vientuļajiem svariem būs iespēja satika savu otru pusīti uz pavasara pusi, kad daudzi svari sajutīs pašu pavasari savā sirdī un jutīsies enerģijas pilni.

2016. gadā veselība svariem būs jāpieskata stiprāk, it īpaši emocionālais stāvokli, jo pat visādas sīkas problēmas svariem spēs izsaukt daudz negatīva no kura cietīs tikai paši svari. Ieteicams stiprināt savu imunitāti, lai netiek klāt visādi vīrusi.

Kategorija: Horoskopi | Skatījumu skaits: 3259 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: 2016, svaru horoskops, ģimene, sarkanais uguns pērtiķis, horoskops, mīlestība, svari, darbs, 2016 gada horoskops, zodiaks

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: