[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2015 » Decembris » 8 » 2016. gada horoskops aunam
14.18
2016. gada horoskops aunam

2016. gadā horoskops aunam būs iespēja izmanīt sevi un savu dzīvi uz labāko pusi, jo viss viņam apkārt mainīsies un neļaus stāvēt aunam malā. Daudziem auniem sarkanā uguns pērtiķa sāksies jauna fāze dzīve, globālas izmaiņas. Daudzi auni metīsies ar galvu jaunos plānos, piedzīvojumos, bet ne visi spēs emocionāli izturēt to, ko ir uzņēmušies. Auniem būs jācenšas izvairīties no pārlieku liela stresa, savādāk cietīs viņu veselība. Auni būs mērķtiecīgi kā nekad un tas palīdzēs viņiem daudz ko sasniegt.

2016. gadā aunam darbā un karjeras jomā būs lielas izmaiņas. Uguns pērtiķa gads ir labvēlīgs laiks aunam, lai samainītu savu darba vietu vai paceltos par karjeras pakāpieniem. Auni ar aizrautību strādās pie jauniem projektiem, darbiem un tas nesīs labus rezultātus. Svarīgi aunam būs darīt visu, ko viņš dara ar ievērību, jo jebkura paviršība spēs sagraut visas auna pieliktās pūles. Aunam būs labas attiecības ar kolēģiem, ja auns spēs novaldīt savu pārlieko tiešumu, asumu un stūrgalvību, ja pat auns runā patiesību.

2016. gadā auniem jāizvairās no kredītu ņemšanas, naudas aizdošanas un aizņemšanās. Finansiāla ziņā aunam 2016, gadā nekas slikts nedraud.

2016. gads aunam attiecību un mīlestības ziņā būs diezgan spilgts un emociju bagāts. Daudzi auni beidzot spers soli un bildinās savu otru pusīti, kā arī daudzi auni saņems bildinājumu. Uguns pērtiķa gads būs labvēlīgs, lai uzsāktu kopdzīvi. Daudziem auniem esošajās attiecībās, ģimenes parādīsies jauni romantiski plāni, ja auns sen nav bijis ceļojumā ar savu otru pusīti, tad ir pienācis laiks plānot un ceļot. Tiem auniem kam darbs būs svarīgāks par ģimeni, būs jāsamaina savas vērtības, jo dēļ tā cieš un cietīs pats auns un viņa tuvie. Aunam būs ļoti svarīgs emocionālais atbalsts no savas ģimenes.

Vientuļajiem auniem vislielākā iespēja atrast savu otru pusīti būs pavasarī, visticamākais tas notiks kādā izbraucienā, pasākumā vai vienkārši svešā pilsētā, galvenais nepalaist to mirkli garām. Daudzus aunus sajūtās pārņems kā vilnis, galvenais nebūs pazaudēt savu galvu un iepazīt otru cilvēk kārtīgāk, pirms kalt kādus plānus par viņu.

2016. gadā uz veselību aunam būs jāpievērš daudz vairāk uzmanības. Labāk vērsties pie ārsta arī pie nelielām likstām, jo savādāk daudzas slimības aizvilksies. Daudziem auniem palīdzēs uzlabot savu veselību jauns dzīves stils un imunitātes uzlabošana.

Kategorija: Horoskopi | Skatījumu skaits: 2576 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: auna horoskops, 2016, ģimene, auns, sarkanais uguns pērtiķis, horoskops, mīlestība, darbs, zodiaks, 2016 gada horoskops

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: