[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2015 » Decembris » 23 » 2015. gada horoskops mežāzim
18.46
2015. gada horoskops mežāzim

2016. gada horoskops mežāzim sola daudz darba un iespējas uzlabot savu materiālo stāvokli sarkanā uguns pērtiķa gadā. Diemžēl daži mežāži pārāk aizrausies ar darbu, aizmirstot par sevi, ģimeni un visu, kas notiek apkārt. Tāpēc jau gada sākumā mežāzim ir jāsastāda sava laika grafiks un jāatrod laiks sev un savai ģimenei, savādāk konflikti un negatīvas emocijas nav izbēgamas. Gada vidū mežāžiem būs jāuzmanās no ļaunprātīgiem un skaudīgiem cilvēkiem, kuri visādā veidā traucēs mežāzim. Bet mežāzim būs labi draugi, kuri palīdzes viņam tik galā ar visādām neparedzētām situācijām un problēmām. Gada beigās mežāži paliks ļoti aktīvi un viņus sagaidīs izaugsme visās sfērās.

2016. gadā mežāzim darbā un karjeras jomā sagaida daudz darba, jauni projekti, tikšanās, pārrunas. Mežāzim būs jākontrolē viss, kas notiek viņam apkārt darbā, lai nepalaistu izdevīgus priekšlikumu un iespējas pacelties augstākā amatā. Daudzi mežāži būs apmierināti ar savu darbu, bet mežāzim būs jāspēj arī no tā atrauties, lai veltītu laiku sev un saviem tuvajiem. Mežāzim būs jābūt uzmanīgam rīkojoties ar naudu, it īpašu svešu. Otrā gada pusē mēžāzim būs jāuzmanās no aizdomīgiem cilvēkiem, darba piedāvājumiem un projektiem. Gaidāmas daudz iespējas, kā mežāzim pavairot savu naudu.

Finansiālā ziņā labs gads, mežāzis var droši izmēģināt savu veiksmi pirmā gada pusē liekot naudu uz kārts.

2016. gads mežāzim attiecību un mīlestības ziņā būs diez gan atkarīgs no tā kā Mežāzis spēs sadalīt savu laiku. Darbs un pat darba holisms traucēs daudziem mežāžiem, jo veidosies nesaskaņas attiecībās. Daudzi mežāži izmanīs savas vērtības un uz otra gada pusi kļūs maigāki un saprotošāki. Būs tie mežāži, kuri aizdomāsies par kāzām, jo arī otra pusīte palēnām stums mežāzi uz to pusi. Daudziem mežāžiem būs jāiemācās savaldīt savu greizsirdīgo un īpašniecisko raksturu pērtiķa gadā, lai neciestu pats Mežāzis un viņa otra pusīte. Daudziem mežāžiem izdosies uzlabot savas attiecības ar radiniekiem uguns pērtiķa gadā.

Vientuļo mežāžu dzīve ienāks daudz jaunu cilvēku, kuri ieņems viņa dzīve noteiktu lomu, bet vislielākā iespēja satikt savu otru pusīti būs tieši rudenī.

2016. gadā veselība mežāzim būs visai laba it īpaši otrā gada pusē, iespējamas problēmas ar miegu, spēka trūkumu pirmā gada pusē, tāpēc ir ieteicams mežāžiem sakārtot savu dienas ritmu un atrast vairāk laika atpūtai. 

Kategorija: Horoskopi | Skatījumu skaits: 2275 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: 2016, mežāzis, ģimene, sarkanais uguns pērtiķis, horoskops, mīlestība, mežāža horoskops, darbs, 2016 gada horoskops, zodiaks

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: