[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2015 » Decembris » 9 » 2016. gada horoskops vērsim
23.57
2016. gada horoskops vērsim

2016. gada horoskops vērsim vēsta, ka uguns pērtiķa gads atnesīs visādas rūpes un raizes, bet tas ir būs uz labu, ja pat vērsis nesapratīs to sākumā. Jo daudziem vēršiem pienāks laiks noņemt rozā brilles un stāties pretī realitāti. Saprast, ka neko nedarot, nekas viņu dzīve nemainīsies. Vērši ir ļoti pacietīgi un labsirdīgi, bet tikai ejot un darot viņi iegūs to, ko vēlās. Daudzi vērši 2016. gadā sapratīs, kas ir viņu īstie draugi, pie kuriem ir jautrās, jo viņu atbalsts būs tieši vietā un laikā, bet arī kas ir tikai garāmgājēji un izmantotāji. Uguns pērtiķa gads būs vērsim kā emociju karuselis.

2016. gads vērsim darbā un karjeras jomā nebūs viennozīmīgs, vērsis būs vai no nodarbināts ar visiem iespējamiem darbiem, projektiem, vai arī darbā iestāsies klusums. Galvenais būs neuztraukties, jo vērša darbs tiks novērtēts un viņš pūles nesīs augļus, tādus kā labi kontakti un jauni darba piedāvājumi. Tie vērši, kas vēlēsies izmēģināt sevi jaunā profesijā, darba vietā, iegūs pieredzi, kas palīdzēs vērsim mainīt savu dzīvi. Vērsis atradīs savos kolēģos, tos kam var uzticēties un kas spēs palīdzēt, bet tas nenozīmēs, ka visi kolēģi, kas viņam smaida dara to no sirds. Tiem vēršiem, kuriem uzradīsies jauni plāni, biznesa mērķi, galvenais būs nemērķēt uz zvaigznēm.

Finansiāla ziņā vērsim lielas grūtības nedraud, vienīgi jāizvairās no lieliem, liekiem pirkumiem un naudas investēšanas šaubīgās lietās.

2016. gadā vērsim attiecību un mīlestības ziņā būs iespēja sakārtot esošas attiecības un salīgt mieru ar saviem tuvajiem. Ja vērsis ieliks savu sirdi attiecības un ies uz kompromisiem, viņš pats ieraudzīs, ka viņa attiecības paliks daudz siltākas. Daudzi vērši aizstiprinās aiz sevis domu, ka viņi ir atraduši to vienīgo un īsto cilvēku. Daudziem vēršiem uguns pērtiķa gads būs tas laiks kad ļauties kaislei, romantikai un piedzīvojumiem ar savu otru pusīti. Daudzus vēršus gaida ģimenes papildinājums.

Vientuļajiem vēršiem būs iespēja satikt savu otru pusīti ziemas beigās, pavasara sakumā. Daudzus vēršus gaida kaisles pilni romāni. Būs ari tie, kas beidzot atradīs to vienīgo, kas viņu mīl un pieņems ar visiem trūkumiem.

2016. gadā veselības ziņā vērsim būs vairāk uzmanības jāpievērš savam emocionālajam stāvoklim vairāk nekā fiziskajam, jo tieši emocijas, pārdzīvojumi un stress varēs atnest imunitātes pasliktināšanos un visādas kaites.

Kategorija: Horoskopi | Skatījumu skaits: 2670 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: zodiaks, 2016 gada horoskops, vērsis, darbs, mīlestība, horoskops, sarkanais uguns pērtiķis, vērša horoskops, ģimene, 2016

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: