[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2015 » Decembris » 16 » 2016. gada horoskops jaunavai
23.57
2016. gada horoskops jaunavai

2016. gada horoskops jaunavai sola notikumiem un pārbaudījumiem pilnu uguns pērtiķa gadu. Ir pienācis laiks daudzām jaunavām samanīt savas iekšējās vērtības un kritiski paskatīties uz sevi. Laiks izmantot jaunavai dotos talantus, jo lidojot pa mākoņiem, sapņojot jaunavas neko nesaņems. Jaunavām nebūs tik viegli pieņemt visu jauno, kas ienāks viņu dzīve 2016. gadā, bet tas noteikti izmanīs viņu dzīve uz 180 grādiem. Daudzas jaunavas gaida dzīves vietas maiņas, lielas izmaiņas darbā, pat ģimenes palielinājums. Nav jēgas kalt lielus plānus jaunavām uz pērtiķa gadu, jo tas pienesīs daudz pārsteigumu. Daudz veiksmīgāks gads jaunavām par diviem iepriekšējiem.

2016. gadā jaunavai darbā un karjeras jomā būs labs ķēriens, jaunava zinās ko darīt un kur kustēties. Daudzi pieklausīsies pie jaunavas padomiem, slavēs un cienīs viņu, kas liks jaunavai justies apmierinātai ar sevi un vel uzcītīgāk strādāt. Ja jaunavai darbs nes tikai stresu un ir slikti apmaksāts, tad jaunavai būtu ieteicams to mainīt, jo sliktāk nepaliks. Daudzas jaunavas sapratīs , ka viņā slēpjas vadītāja spējas un tas jaunavai patiks, pat radīs velmi ieņemt augstāku amatu. Pacelties pa karjerās pakāpieniem palīdzēs draugi, paziņas, kolēģi, partneri, jaunavas saņems palīdzību no negaidītām vietām un cilvēkiem, neskatoties cik labi, vai slikti ies jaunavai.

Finansiālā ziņā jaunavām nekas nedraud, ja jaunava ienāks pērtiķa gadā ar finansiālām grūtībām viņai izdosies tās nokārtot jau pirmajā gada pusē.

2016. gads jaunavai attiecību un mīlestības ziņā būs ļoti piesātināts ar iemocījām un notikumiem. Daudzas jaunavas iegūs īpašu mieru un harmoniju savās attiecībās paceļoties tās uz vel nebijušu līmeni, pilnu ar jaunām sajūtām. Daudzas jaunavas sagribēs, ko jaunu savā dzīvē, tāpēc plānos ceļojumus un romantiskus vakarus. Dažas jaunavas gaida ģimenes pieaugums un iestāšanās laulībā. Tās jaunavas, kuras dzīvo pa mākoņiem un veido ilūzijas par savām attiecībām, gaida tikai vilšanās pērtiķa gadā, jo viņas otra pusīte nespēs dzīvot līdzi viņas fantāzijās.

Vientuļajās jaunavas sagaida daudz jaunu pazīšanos, draugu, romānu, viegla flirta, iespējams, ka starp jaunajiem cilvēkiem būs kāds īpašs, grūti pateikt kad jaunavas tieši satiks savu otru pusīti.

2016. gadā veselība jaunavām būs diez gan laba un visādas slimības parasti ies garām, galvenais jaunavām būs nepārstrādāties. Slikts gads jebkāda veida radikālam izmaiņām dzīves veidā, kā smagas diētās, neveselīga aizraušanās ar sportu.  

Kategorija: Horoskopi | Skatījumu skaits: 3659 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: jaunava, 2016, jaunavas horoskops, ģimene, sarkanais uguns pērtiķis, horoskops, mīlestība, darbs, zodiaks, 2016 gada horoskops

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: