[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2015 » Decembris » 30 » 2016. gada horoskops zivīm
01.38
2016. gada horoskops zivīm

2016. gada horoskops zivīm vēsta, ka ir pienācis laiks daudzām zivīm stāties pretī realitātei un saprast ko viņas grib no dzīvēs uguns pērtiķa gadā. Zivis ir pēc dabas sapņotājas, tāpēc mainīgais pērtiķa gads būs daudzām zivīm kā pārbaudījums vai zivis spēj ātri rīkoties un pieņemt lēmumus. Jo mazāk zivis šaubīsies savās spējās, jo vairāk spēs panākt. Daudzām zivīm 2016. gads noritēs braucienos un ceļojumos, tie būs saistīt vai nu ar darbu vai atpūtu. Zivis atradīs jaunus draugus pērtiķa gadā, jo viņi būs lielisks morālais atbalsts apkārtējiem cilvēkiem un vienmēr spēs dot padomu un palīdzēt. Diemžēl ne visas zivis saņems to pašu atbalstu no saviem draugiem atpakaļ. Otrā gada pusē zivis sajutīs lielus spēka pieplūdumu un sāks aktīvi darboties visās dzīves sfērās.

2016. gads zivīm darbā un karjeras jomā būs visai labvēlīgs. Daudzas zivis, kuras meklē savu īsto vietu un darbu beidzot to spēs atrast pērtiķa gadā. Zivis meklēs darbu, kur viņas pilnība spēs izpaust savas spējas un talantus, zvaigznes un veiksmē būs zivju pusē. Zivīm nav jābaidās no grūtākiem uzdevumiem un projektiem darbā, viņas spēj vairāk nekā domā. Ja zivis ieņems augstāku amatu, tad zivīm ir jāsaprot, ka arī viņu atbildība palielināsies, tāpēc ir svarīgi, lai zivis atrod kopīgu valodu ar saviem kolēģiem, padotajiem. Labs attiecības un atmosfēra darbā būs ļoti svarīga.

Finansiālā ziņā zivīm nekas slikts nedraud, diez gan stabils gads, galvenais netērēt naudu uz nevajadzīgām, dārgām mantām.

2016. gadā zivīm attiecību un mīlestības ziņā būs jāsakārto savas attiecības un iekšējo pasauli, emocijas. Gada sākumā daudzu zivju sirdīs ienāks sajūtu juceklis, zivīm šķitīs, ka viņas nesaprot vairs savu otru pusīti. Dēļ tā var sākt veidoties konflikti, tāpēc zivīm ir jāizrunājas ar savu otru pusīti. Kad zivis sapratīs sevi un savu mīļoto, viņu dzīve ienāks harmonija un idille, zivis vēlēsies veltīt vairāk laika savai ģimenei, otri pusītei. Diemžēl ne visas zivis spēj atšķirt sapņus no realitātes, tāpēc, iespējams, sapinās savu otru pusīti pieprasot neiespējamo.

Vientuļajiem zivīm būs iespēja satikt savu otru pusīti uz vasaras, rudens pusi, galvenais zivīm būs nesteigties pieņemt nekādus neapdomīgus lēmumus tiekoties tikai īsus laiku.

2016. gadā veselība zivīm būs diez gan laba, zivīm būs jāuzmanās no liekām pārslodzēm un uztraukumiem, kā arī ir ieteicams stiprināt imunitāti uz rudens pusi. 

Kategorija: Horoskopi | Skatījumu skaits: 3774 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: 2016, ģimene, sarkanais uguns pērtiķis, zivis, horoskops, mīlestība, zivju horoskops, darbs, 2016 gada horoskops, zodiaks

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: