[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2012 » Novembris » 14 » 2013. gada horoskops zivīm
21.07
2013. gada horoskops zivīm

2013. gada horoskops zivīm sola turpināt jau savu iesākto dzīves ceļu. Nestabilais, mainīgas 2013. čūskas gads zivis ietekmēs vismazāk, tāpēc, ka zivīm piemīt īpašības būt izveicīgiem un ar aukstu prātu jebkurās situācijās. Tāpēc zivis viegli apies visas problēmas, kas būs viņu ceļā.

Zivis nebaidīs konkurence, sarežģītas situācijas, problēmas un zivis tiks ar to visu galā un nesteigsies uz priekšu kā citu zīmju pārstāvji. Un ar savu mierīgo gaitu apsteigs savu konkurentus, kuri būs iestiguši problēmās.

2013. gadā zivīm būs jāpārskata savas attiecības, cilvēki, kas reiz jau bija nodevuši, nedrīkst atgriezties zivju dzīve. Lai atrastu jaunus, uzticamus draugus, paziņas, darba partnerus zivīm jābūt atklātiem un godīgiem pret cilvēkiem.

2013. gadā zivis gaida stabilitāte finanšu jomā, vislabāk savu peļņu ieguldīt savā biznesā, bet ja tāda nav, tad uzkrāt. Nav ieteicams aizdot saviem draugiem, paziņām lielas naudas summas, tās netiks atgūtas.

2013. gadā zivis varēs ieraudzīt, kas ir viņa īstie draugi un kas tikai izmanto zivis, lai risinātu savas problēmas, no šādiem cilvēkiem zivīm būs jāšķiras.

 

2013. gads zivīm attiecību, mīlestības ziņā būs lielu izmaiņu, notikumu gads. Zivis varēs tikt galā ar problēmām savās esošajās attiecības. 2013. gadā zivīm ir ļoti labvēlīgs lieliem dzīves notikumiem tādiem kā kāzas, bērnu ieplānošana, dzimšana.

Zivīm, kurām jau ir ilgstošas un pārbaudītas attiecības, čūskas gads būs viens no labākajiem, kad precēties, jo šī laulība būs laimīga un ilgstoša, zivis patiešām tur vērtībā savas attiecības un darīs visu, lai padarītu savu mīļoto laimīgu.

Tām zivīm, kam jau ir ģimene, lai viņu attiecības atgūtu spilgtās krāsas, zivīm ieteicams ir dāvināt dāvanas un ziedus savai otrai pusei un drīz vien zivis kā no jauna iemīlēsies savā mīļotajā. Bet tās ģimenēs, kurās ir bieži konflikti un strīdi, ieteicams ir atrast jaunu kopīgu hobiju, nodarbošanās, kas atraus zivis ar savu mīļoto no dzīves rutīnas.

Tās zivīm, kam nav otras puses aktīvi meklēs to. Zivis māk ļoti skaisti izpaust savu uzmanību - rīcībās, vārdos un dāvanās. Vienīgais mīnuss, ir tas, ka zivis meklē savu ideālu, dēļ kā bieži vien iegūst tikai sāpēs un vilšanos. Zivīm jāmeklē sava otra pusīte ne tikai ar sirdi, bet arī ar prātu un vislielākā iespēja to atrast būs uz rudens pusi.

Kategorija: Horoskopi 2013. gadam | Skatījumu skaits: 6307 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: zodiaks, 2013, melnā ūdens čūska, darbs, zivju horoskops, mīlestība, zivis, horoskops, ģimene, 2013 gada horoskops

Komentāru kopskaits: 4
4 sm   (28.07.2013 15.34) [Materiāls]
jagaida gan smile smile smile

3 sviests   (02.07.2013 16.01) [Materiāls]
cool pilnīgas muļķības...nav nekas tā kā teikts wacko

2 kriksi   (24.01.2013 15.26) [Materiāls]
smile Jagaida tik rudens!!

1 j   (16.12.2012 18.42) [Materiāls]
sad sad sad sad

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *:
Email:
Kods *: