[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2015 » Decembris » 10 » 2016. gada horoskops dvīņiem
02.53
2016. gada horoskops dvīņiem

2016. gada horoskops dvīņiem sola neparastu, notikumiem pilnu uguns pērtiķa gadu. Dvīņiem būs grūti saprast kā pieņemt ātri lēmumus un pielāgoties visām izmaiņām, ko nesīs dzīve. Viņi ar prieku iesaistās jaunos projektos, plānos, piedzīvojumos, lai gan iekšā viņus mocīs šaubas, vai tas ko viņi dara un kur viņi iet ir pareizi. Tāpēc dvīņiem jācenšas rīkoties apdomāti, nevis jāļaujas plūsmai. Uguns pērtiķa gads būs labvēlīgs dvīņu izaugsmei visās iespējamas sfērās, galvenais dvīņiem būs ieraudzīt visas iespējas un tās izmantot. Dvīņi saglabās ļoti labas attiecības ar draugiem, ja viņi spēs novaldīt savu šad tad aso mēli.

2016. gads dvīņiem darbā un karjeras jomā būs visai labvēlīgs un dvīņi to spēs izmantot. Daudziem dvīņiem dēļ viņu sabiedriskuma un harizmas ir, būs labi kontakti, kuri palīdzēs dvīņiem kustēties pa karjerās trepēm, bet dvīņiem nav jāaizmirst, ka ir cilvēki, kas palīdzēs, bet gribēs daudz ko atpakaļ no pašiem dvīņiem. Aizdomīgi darba un peļņas piedāvājumi spēs ievest dvīņus auzās. Daudzi dvīņi spēs ātri pacelties labākā amatā, bet tas arī nozīmes, ka viņiem būs vairāk jāstrādā. Uguns pērtiķa gadā dvīņiem būs jāmāk pareizi sadalīt savu laiku, gan darbam, gan ģimenei, gan sev, ja dvīņi to spēs, viņu dzīve kļūs daudz labāka un laimigāka. Dvīņiem būs labas attiecības ar kolēģiem, lai gan būs arī skauģi to vidū.

Finansiālā ziņā dvīņiem nekas nedraud, ļoti labvēlīgs laiks lai investētu naudu, uzsāktu biznesu, minimāls risks pērtiķa gadā.

2016. gads dvīņiem attiecību un mīlestības ziņā būs lielākoties mierīgs, labas un siltas attiecības valdīs starp tuviniekiem un draugiem. Ģimenes dzīvē lielākoties dvīņi jutīsies labi un mierīgi. Daudzi dvīņi sapratīs cik svarīgs viņiem ir mīļotais cilvēks, iepazīstot jaunas un vel stiprākas sajūtas. Galvenais dvīņiem nerakāties pārāk daudz savās galvās, mīnusus ir viegli atrast gan sevī, gan citos, pāranalizēšana darīs tikai pāri. Vēsas attiecības, kurās valda uzticības trūkums un greizsirdība nebūs viegli izglābt pērtiķa gadā. Ja dvīņi nezinās ko darīt ar šim attiecībām, būtu ieteicams viņiem pavadīt kādu laiku vienatnē. Daudzi dvīņi veiks svarīgus lēmumus 2016. gadā, gan pozitīvus, gan negatīvus attiecību plānā.

Vientuļajiem dvīņiem būs daudz pielūdzēju, viņus gaida skaisti un kaislīgi romāni, bet lielākoties tie būs īsi. Daudzi dvīņi meklēs to cilvēku, kas novērtēs un sapratīs viņu iekšējo pasauli, viss lielāka iespēja satikt savu otru pusīti būs 2016. gada vasarā.

2016. gadā dvīņu veselība būs atkarīga no viņu dzīves veida, stila, viss stress un atpūtas trūkums, kaitīga pārtika atspoguļosies viņu veselībā un pašsajūtā. Galvenais būs parūpēties par savām kaitēm laicīgi un atrast vairāk laika atpūtai.

Kategorija: Horoskopi | Skatījumu skaits: 3716 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: 2016, ģimene, sarkanais uguns pērtiķis, horoskops, mīlestība, darbs, dvīņu horoskops, zodiaks, 2016 gada horoskops, dvīņi

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: