[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2015 » Decembris » 3 » 2016. gads - sarkanā uguns pērtiķa gads
02.10
2016. gads - sarkanā uguns pērtiķa gads

2016. gads ir sarkanā uguns pērtiķa gads, kurš pēc ķīniešu horoskopa iestāsies 2016. gada 8. februārī. Uguns pērtiķa gada notikumus ir grūti paredzēt kā paša gada saimnieku pērtiķi, viss var mainīties ātri, neparedzami un šad tad pat neloģiski. 2016. gadā jums reti kur izdosies diktēt savus noteikumus, jums nāksies pielāgoties dzīves plūsmai un pārmaiņām.

Sarkanā uguns pērtiķa gadā nav ietiecams veidot nopietnus plānus uz tuvu vai tālu nākotni, jo pati dzīve var pienest viss visādus pārsteigums. 2016. gads ir tieši tas laiks, kad būtu jāsāk skatītes uz dzīvi mazliet vienkāršāk, jāuzticas vairāk savai intuīcijai un dažreiz jāatlaiž kontrole par tām lietām, kuras kontrolēt nav iespējams.

Šis gads ir ideāls priekš tiem, kas vēlās mainīties un manīt savu dzīvi, it īpaši uguns zīmēm šajā plānā uguns pērtiķa gads būs ļoti labvēlīgs.

2016. gads darba sfērā būs ļoti labvēlīgs tiem, kas izmanto savu prātu un talantus, daudzus gaida izaugsme, ja viņi ir mērķtiecīgi un neapstājas pusceļā. Riskanti projekti un ieguldījumi reti atmaksāsies pērtiķa gadā, Uguns pērtiķa gadā valdīs teiciens – skopais maksā divreiz.

Personiskajā dzīvē uguns pērtiķa gads solās būt visai piesātināts ar notikumiem un emocijām, jo vairāk uzmanības un mīlestības jūs dosiet, jo vairāk saņemsiet atpakaļ, Uzticība būs pirmajā vietā visās attiecības. Siltas attiecības kļūs vel siltākas, vēsas vel vēsākas,

Labvēlīgs gads, lai uzsāktu kopdzīvi ar savu otru pusīti. Ideāls gads precībām, kāzām.

Vientuļajiem horoskopu zīmes pārstāvjiem būs labas izredzes satikt kādu sirdij tuvu cilvēciņu. Tie cilvēki, kas meklēs nopietnas attiecības, spēs vieglāk atrast to vienīgo un īsto otru pusīti, nevis tie, kas ļausies ik vienai romantiskai sajūtai vai sapņos par savu sapņu tēlu.

Daudziem 2016. gadā uzlabosies attiecības ar saviem radiniekiem un draugiem, attiecības kļūst ciešākas un siltākas, labs laiks lai sakārtotu savas attiecības un piedotu, kas piedodams.

2016. gadā ir ieteicams stiprāk pieskatīt savu veselību, veikt pārbaudes, profilakses, daudziem būs jāpaceļ sava veselība pirmajā plāna.

2016. sarkanā uguns pērtiķa gadā daudz vieglāk dzīvosies tiem, kas spēj un māk palaist lietas pašplūsmā, ja problēmas nevar risināt, priekš kam mocīt sevi – saka pērtiķis, Dzīvojiet mierīgi, bez panikas, jo domas piepildās.

 

Veiksmīgu Jums visiem Jauno 2016 sarkanā uguns pērtiķa gadu!!!

Kategorija: Horoskopi | Skatījumu skaits: 2108 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: darbs, attiecības, 2016 horoskops, pērtiķa gads, sarkanais uguns pērtiķis, 2016. gada horoskops, 2016, pērtiķis, ķīniešu horoskops, veselība

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: