[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2013 » Novembris » 15 » 2014. gada horoskops vērsim
15.49
2014. gada horoskops vērsim

2014. gada horoskops vērsim sola, ka zirga gads būs tieši tas laiks, kad vērsis varēs attīstīt savu potenciālu un izprast savus mērķus, prioritātes dzīve. Bet viņam būs daudz kas jāpārvar, lai sasniegtu to ko vērsis vēlās, viņa ceļā būs patiešām smagas un sarežģītas situācijas, kuras mēģinās viņu nogrūst no izredzētā ceļa. 2014. gads vērsim būs jāsāk ar vienmērīgu gaitu, nesasteidzot plānus, darbus un neizniekojot laiku. Vērsim dzīve liksies negodīga gada pirmajā puse, tik otrā gada pusē vērša dzīve kļūs mazliet mierīgāka un stabilāka.

2014. gads vērsim darba un karjeras jomā būs diez gan dinamisks. Pirmajā gada pusē vērsis nesēdēs uz vietas – vai tie būs komandējumi, semināri, apmācība, pieredzes apmaiņa. Šajā gadā vērsim arī būs jāsakaras ar neparedzamām problēmām, šķēršļiem darbā, tādās situācijās būs uzmanīgi jāieklausās darba kolēģos un jāatrod kopīgs risinājums. Otra gada puse vērsim būs vieglāka un viņš varēs beidzot mierīgi uzelpot. Vērsim zirga gadā būs jāuzmanās ar nekustamo īpašumu iegādi un kredītu ņemšanu.

2014. gads vērsim attiecību un mīlestības ziņā gaida diez gan nemierīgs gads. Šis būs gads, kurā vērša attiecības būs pakļautas daudzām pārbaudēm, it īpaši tas skars pārus, kur dzīvi attālumā no viens otra. Vērsi gaida arī strīdi ar saviem radiniekiem, kuri ieilgs un traucēs esošajām attiecībām, ģimenei. Vērsim būs daudz kas jāpārskata savās attiecībās un jākļūst par daudz saprotošāku.

Vientuļajiem vēršiem būs iespēja satikt kādu savu otru pusīti tieši pavasara sākumā, vērsi gaidīs patiešām romantiskas attiecības. Ja vērsis spēs novaldīt savu spītīgo raksturu, tad šīs romantiskās attiecības vārēs pacelties arī augstākā līmenī.

2014. gads veselības ziņā vēršiem būs nepatīkams pirmajā gada pusē, it īpaši vēršiem, kuriem ir hroniskās slimības, būs ļoti uzmanīgi jāpieskata sava veselība. Vēršiem vadītājiem vajadzēs būt ļoti piesardzīgiem pie stūres. Gada otrā pusē slimības liks vērsi mierā, bet neskatoties uz to, vērsim būs ieteicams ieviest veselīgāku dzīves veidu.

Kopumā, vērsim, līdzīgi kā aunam pirmā gada puse nebūs ļoti veiksmīga un vērsis jautās sev – vai ir vērts turpināt to, ko viņš ir iesācis? Bet tas būs tā vērts. Otrā gada puse būs daudz vieglāka un mierīgāka.

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatījumu skaits: 5626 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: ģimene, vērša horoskops, horoskops, 2014 gada horoskops, mīlestība, 2014, darbs, zilais koka zirgs, vērsis, zodiaks

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: