[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2013 » Novembris » 15 » 2014. gada horoskops aunam
15.45
2014. gada horoskops aunam

2014. gada horoskops aunam sola aizraujošu un neparedzamu gadu. 2014. gadā aunu gaida gan vilšanās, gan panākumi un tieši smagāka būs pirmā gada puse, kad aunam būs jāstājas pretī visdažādākajam situācijām. Bet aunam būs jāatrod spēks un enerģija, kura viņam jau tāpat piemīt, lai visu nokārtotu. Galvenais būs nenolaist rokas un nepadoties. Otrā gada puse nāks ar lielām un radikālām izmaiņām, kuras beidzot spēs ievēst noteiktu stabilitāti auna dzīvē. Daudzi auni ieraudzīs, ka viņi varēs sākt jaunu dzīvi un beidzot sekot savai sirdij.

2014. gadā aunam darba un karjeras jomā sola pirmajā gada pusē aunu gaida daudz konfliktu ar saviem darba kolēģiem, šie konflikti lielākoties ievilksies un nesīs liekas problēmas un stresu. Lai gan gada otrajā pusē aunam būs iespēja atrast jaunu, labāku un patīkamāku darbu. Kā arī aunam prāta ienāks daudz jaunas idejas, kuras viņš varēs veiksmīgi realizēt. Pirmajā gada pusē aunu gaida finansiālas grūtības, bet tas tiks izrisinātas otrajā gada pusē.

2014. gads aunam attiecību un mīlestības ziņā lielākoties būs diez gan mierīgs. Lai gan ir iespējams, ka daudzās attiecībās parādīsies šaubas un konflikti, tad aunam būs jācenšas vairāk ieklausīties savā otrā pusīte un izrādīt savas rūpes. Daudzus aunus nākamgad gaida bērna vai mazbērna dzimšana, kura palīdzes nostiprināt attiecības ģimenē.

Vientuļajiem auniem gaida jaunas tikšanās un iepazīšanās ar interesantiem, patīkamiem cilvēkiem. Vislielākā iespēja aunam satikt savu otru pusīti būs pavasaris. Otrā gada pusē auns jutīs vai esošās attiecības ir tikai aizraušanās vai kas vairāk un ir jēga šīs attiecības turpināt.

2014. gads veselības ziņā aunam būs diez gan nepatīkams paša gada sākumā, kad aunam būs jāuzmana sava veselība un imunitāte labāk. Lai gan veselība stipri uzlabosies otrā gada pusē un viss iestāsies savā ritmā.

Kopumā, aunam būs diez gan smaga pirmā gada puse, kurā būs jāiegulda daudz spēka un pacietības, lai ar visu tiktu galā. Bet veiksme un stabilitāte atgriezīsies otrā gada pusē atpakaļ. Galvenais aunam būs saglabāt pozitīvu domāšanu un iet uz priekšu.

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatījumu skaits: 5842 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: auna horoskops, ģimene, auns, horoskops, 2014 gada horoskops, mīlestība, 2014, darbs, zilais koka zirgs, zodiaks

Komentāru kopskaits: 2
1 Salduminsh:*   (30.12.2013 16.48) [Materiāls]
Forshi,tikai negribu gada 1.pusi tik smagu:)

2 Laura   (09.01.2014 22.46) [Materiāls]
Gavenais domāt pozitīvi, viss būs labi, ja mēs to paši sagribēsim smile

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *:
Email:
Kods *: