[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2013 » Novembris » 22 » 2014. gada horoskops jaunavai
02.05
2014. gada horoskops jaunavai

2014. gada horoskops jaunavai sola ļoti smagu posmu, fāzi dzīvē. Jaunavai būs stingri jāturas pie sava un jāiet tikai uz priekšu, nepieļaujot pat domu par soli atpakaļ. Zirga gads jaunavām būs kā sacīkstes vai stafete un uzvarēs tikai izsturīgākie un veiklākie zīmes pārstāvji. Par barjerām jaunavām kļūs daudzas problēmas, kuras radīs apkārtējie cilvēki. Jaunavām nekādā gadījumā nedrīkstēs atstāt problēmas uz vēlāku, jo tik līdz tiks sperts solis uz priekšu mainīt neko nevarēs. Lai cik būtu smags nākamais gads jaunavām būs arī uz ko paļauties - savu ģimeni.

2014. gadā jaunavai darba un karjeras jomā sola cīņu par savu vietu zem saules. Pirmajā zirga gada pusē jaunavu sagaida problēmas ar kādu augstākstāvošu personu, šīs problēmas grozīsies ap naudu. Jaunava pavadīs ilgu laiku šajā cīņa, bet zvaigznes nesola visiem uzvaru tajā. Kā arī daudzi darba kolēģi steigs pievilt jaunavu. Otra gada puse būs mazliet mierīgāka, iespējams, tāpēc, ka jaunava paņems pauzi, meklēs jaunu darbu vai iesāks jaunas studijas. Tieši tajā laikā jaunavai palīdzēs, kāds no labām paziņām vai kontaktiem uzlabot situāciju. Jaunavai būs galvenais nepadoties. Nauda jaunavām zirga gadā arī tecēs kā ūdens caur pirkstiem.

2014. gads jaunavai attiecību un mīlestības ziņā būs arī sarežģīts un grūtību pilns. Visas problēmas, kuras jaunavas un viņu otrās pusītes slēpa nāks gaismā. Daudzas jaunavas ieraudzīs, ka viņu attiecības pastāv tikai uz materiālās, pieradumu, melu, izmantošanas bāzes un nespēs tās turpināt. Krāpšana arī nāks gaismā. To jaunavu ģimenes un attiecības, kuras ir bāzētas uz patiesām jūtām, kļūs vel stiprākas, vienīgais ar ko nāksies saskarties zirga gadā būs konflikti ar bērniem, kuri ieilgs. Tiem, kuri tiks cauri, otrā gada pusē iestāsies miers un harmonija.

Vientuļajām jaunavām būs dota iespēja satikt, atrast savu otru pusīti vasaras beigās, rudens sākumā, diez gan liela iespēja, ka tās būs aktīvas atpūtas laikā vai kāda vietā pie dabas. Jaunavu otra pusīte gaida aiz vīņu komforta zonas.

2014. gads veselības ziņā jaunavām būs vidēji labs. Jaunavām būs jāuzmanās no stresa un bezmiega, kas viņus var izsist no ierindas un samazināt imunitāti.

Kopumā, jaunavām priekšā stāv ļoti smags gads, kad par daudz ko viņu dzīvē būs jācīnās, gan darbā, gan mājās. Bet savā veidā zirga gads būs arī gads, kad jaunavām būs jāsakārto un jāizšķiro sava dzīve. Vienīgais, ko var novēlēt – veiksmi un tikt ar to visu galā.

P.S. Jaunavām ir vissmagākais 2014. gada horoskops, bet uztveriet to vairāk, kā brīdinājumu, nevis likteņa pavērsienu. Jo lielākas problēmas nāks līdz tieši no šī gada, tāpēc pabeidziet visu cik vien ātri iespējams. Sāciet jauno gadu, kā jaunu lapu Jūsu dzīve un iesiet gatavi visam. Daudziem jaunavas zīmes pārstāvjiem šis gads, tiešāk sākums, nāks virsū kā vētra, bet arī daudziem tā ies garām.

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatījumu skaits: 6879 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: jaunava, jaunavas horoskops, ģimene, horoskops, 2014 gada horoskops, 2014, mīlestība, darbs, zilais koka zirgs, zodiaks

Komentāru kopskaits: 9
8 mis   (13.12.2014 15.25) [Materiāls]
Tiesam nenormali traks gads-visos gadijumos.

0
9 Laura   (14.12.2014 01.39) [Materiāls]
Tad jau labi ka tas uz beigām iet.
Rekur horoskops uz 2015. gadu - http://pardabisks.lv/news/2015_gada_horoskops_jaunavai/2014-11-27-170 tur nav viss tik traki.

7 sisii   (20.12.2013 18.34) [Materiāls]
nu shis izklausaas preciizi peec mana 2012. gada horoskopa. Taa ka cerams astrologi noshaavushi greizi ar gadiem biggrin

4 Andra   (12.12.2013 16.59) [Materiāls]
http://ipasi.espati.lv/index/view/raksts/HOROSKOPS-2014-GADAM/id/3009/

Izlasiet šo un iegūstat mieru.... biggrin

6 Laura   (13.12.2013 22.25) [Materiāls]
Ja kāds no tā iegūs mieru, tad jau labi.

Atvainojos, ka uzdrīkstējos ielikt, šādu nesaudzīgu horoskopu, vajadzēja laikam ielikt kārtējo ilūzija ka viss būs labi un ideāli. sad
Neviss to, ka būs problēmas un ar tām varēs tikt galā...

3 eva   (10.12.2013 18.01) [Materiāls]
Nu jau nozeloju ka izlasīju, tā jau neiet! Cerēju uz labāku nākamo gadu! Gan jau bus ok mēģināšu aizmirst šo horoskopu un skatīšos uz nākamo gādu ar ceribu ka viss tomēr būs labi.

5 Laura   (13.12.2013 22.22) [Materiāls]
Ja ticēs, ka, viss būs labi, tad jau arī viss būs labi. biggrin
Cilvēkiem vienreiz ir jāsaprot, ka viss ir atkarīgs lielā mēra no viņiem pašiem.

1 Kristaps   (08.12.2013 19.08) [Materiāls]
Jaunavas horoskops nav biki pat traku uzcepts? ta tacu cilveks var depresijaa konkretaa iedziivoties ko taadu izlasot..beigas nogalina - vienigais ko var novelet Veiksmi!!

2 Laura   (09.12.2013 02.12) [Materiāls]
Diemžēl jaunavām ir tiešām traks nākamis gads. sad
Bet reāli tā trakākā būs pirmā gada puse. Otrā pusē darba lietās gaidāma palīdzība no draugiem, paziņām. Kā arī mīlestībā, attiecībās otrā pusē iestāsies miers.
Cerams nevienu šis horoskops neiedzīs depresījā, jo tas viss nebūs jāparvar visiem šīs zīmes pārstāvjiem. Tāpēc jau ir tekstā rakstīts - daudzām, nevis visām. Vārbūt daudziem tas būs kā brīdinājums vai vismaz viela pārdomām - ko darīt ar savu dzīvi nākamgad.
Un novēlot veiksmi es neko ļaunu nedomāju.

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *:
Email:
Kods *: