[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2013 » Novembris » 26 » 2014. gada horoskops strēlniekam
18.02
2014. gada horoskops strēlniekam

2014. gada horoskops strēlniekam sola visu vai neko. Zirga gadā strēlnieku gaida daudz izaicinājumu, negaidītu notikumu, riskantu piedāvājumu, darījumu. 2014. gads būs ļoti neparasts, tas izsitīs daudzus strēlniekus no viņu ikdienas un ierindas. Galvenais strēlniekam būs nepadoties panikai un stāties tam visam pretī, jo tas būs tā vērts. Kā arī strēlnieks nedrīkstēs aizmirst, ka viņu atbalsta gan ģimene, gan viņu tuvinieki, draugi un strēlnieks varēs uz viņiem paļauties pašos grūtākos momentos.

2014. gadā strēlniekam darba un karjeras jomā sola daudz neparedzamu notikumu. Pirmajā gada pusē strēlnieki jutīs, ka viņi ir ļoti atkarīgi no saviem darba partneriem, kolēģiem, kuru rīcības būs neprognozējamas un nepārdomātas. Dēļ šīm rīcībām apstāsies visi projekti un plāni, visa veida palīdzība, kuru sniegs un saņems strēlnieks nepalīdzēs tikt ārā no strupceļā. Jauni un riskanti, bet ienesīgi darba piedāvājumi un projekti gaidāmi strēlniekam otrā gada pusē, pats galvenais būs izkustēties no iesēdētās vietas un pieņemt tos. Zvaigznes sola veiksmi 2014. gadā visos strēlnieka darbos, kā arī būs cilvēki, paziņas gatavi palīdzēt strēlniekam. Naudas ziņā pirmā gada puse būs diez gan sarežģīta, peļņa būs nestabila, bet otra gada pusē naudas būs gana visam.

2014. gads strēlniekam attiecību un mīlestības ziņā daudz pārbaudījumu. It īpaši tas skars strēlniekus, kuru attiecības ir tikai sākušās un strēlnieks nav pārliecināts par savām jūtām, iespējams, strēlnieka sirdī būs vel kāds cilvēks un strēlniekam nāksies izvēlēties vieno vai otru. Strēlniekiem, kuriem ir ģimenes būs daudz problēmu ar bērniem un viņu uzvedību, kura bieži izraisīs materiālus zaudējumus. Lai gan ar otrā gada pusē strēlniekam mājās ienāks miers un labvēlība.

Vientuļajiem strēlniekiem savas otras pusītes meklējumos būs veiksmīga vasara, strēlniekiem būs jāmeklē kāds ar kuru viņi patiešām jutīs saikni, kuru viņi nekad nevēlēsies pārraut.

2014. gads veselības ziņā strēlniekam būs diez gan smags. Uztraukumi un stress slikti ietekmēs strēlnieku pašsajūtu, radīsies problēmas ar nervu sistēmu, bezmiegs, galvas sāpēs.

Kopumā, strēlniekam būs jātiek galā ar zirga gadu kā izaicinājumu, kura beigās viņu gaidīs balva, bet ja strēlnieks padosies, tad viņu pa zirga gads nesīs kā vienmuļa straume pa viņa vienmuļo dzīvi.

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatījumu skaits: 5664 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: strēlnieks, ģimene, horoskops, 2014 gada horoskops, mīlestība, 2014, darbs, zilais koka zirgs, zodiaks, strēlnieka horoskops

Komentāru kopskaits: 2
2 huh   (21.08.2014 12.17) [Materiāls]
pats galvenais būs izkustēties no iesēdētās vietas un pieņemt tos.
--------
o jā!!!stumj ārā no komforta ērtās, siltās vietas biggrin

1 Aiga   (28.11.2013 16.42) [Materiāls]
biggrin

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *:
Email:
Kods *: