[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2013 » Novembris » 19 » 2014. gada horoskops vēzim
13.34
2014. gada horoskops vēzim

2014. gada horoskops vēzim sola lielas izmaiņas. Zirga gads vēzim būs kā sākumpunkts jaunām iespējām, plāniem, ceļiem, veiksme un fortūna smaida vēzim. Izmaiņas nenāks ļoti viegli, bet viss ieguldītais darbs būs tā vērts. Vēža dzīvēs parādīsies jauni cilvēki, iespējams pat tie, kurus vēzis vēlāk spēs nosaukt par īstiem draugiem.

2014. gadā vēzis darba un karjeras jomā sola izmaiņas, kuras vēzis jau sen ir gaidījis. Pirmā gada pusē daudzi vēži sapratīs, ka viņi vairs nav spējīgi izstūrēt esošo situāciju darbā. Neapmierinātība ar darba nosacījumiem, algu, priekšniecību, piespiedīs vēžus risināt esošās problēmas ar priekšniecību vai meklēt jaunu, labāku darbu. Otrā gada puse atvērs vēzim jaunas iespējas, perspektīvas, kā arī vēzi gaidīs izdevīgi darba piedāvājumi. Būs cilvēki, kuri patiešām novērtēs vēža darbu un pieņems viņu darbā vai palīdzes iekārtoties. Vēža finansiālais stāvoklis krietni uzlabosies gada otrajā pusē, viss ko vēzis īstenos dzīvē būs ļoti veiksmīgs.

2014. gads vēzim attiecību un mīlestības ziņā būs diez gan neparasts, no vienas puses veiksmīgs, no otras nemierīgs. Pirmā gada pusē, līdz pavasarim, vēža attiecības ar savu otru pusīti it kā uzplauks no jauna, tās būs romantisks, aizraujošs laiks kopā. Diemžēl pavasaris un vasaras sākums ienāks ar konfliktiem un šaubām daudzu vēžu attiecībās un ģimenē, vēzis nespēs ilgāk paciest esošās problēmas, attieksmi, izstūrēšanos un mēģinās to visu mainīt uz labu. Ja vēzim izdosies, tad attiecības normalizēsies otrā gada pusē, daudzi vēži atradīs jaunus vaļas priekus, aizraušanās ar savu mīļoto.

Vientuļajiem vēžiem būs iespēja satikt kāda īpašu cilvēku, kurš iespējams arī būs tā īstā otrā pusīte, šī gada sākumā – ziemas beigās. Lai gan viss būs atkarīgs no paša vēža un viņa vēlmes veidot nopietnas un ilgstošas attiecības.

2014. gads veselības ziņā vēzim būs labs, veselība vēzi nepievils, galvenais vēzim nepārstrādāties un nepadoties stresam.

Kopumā, vēzim zirga gads būs salīdzinoši veiksmīgs, bet tā pat, neskatoties uz to ka veiksme būs viņa pusē, par daudz ko būs jāpacīnās. Zirga gads būs arī tas laiks, kad vēzis sevī atradīs jaunas kvalitātes – drosmi un spēku darīt to, ko viņi mūžā nebūtu paveikuši.

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatījumu skaits: 6366 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: vēzis, vēža horoskops, ģimene, horoskops, 2014 gada horoskops, mīlestība, 2014, darbs, zilais koka zirgs, zodiaks

Komentāru kopskaits: 4
4 Nadja   (27.04.2014 13.46) [Materiāls]
Par attiecībām,tieši 10, pirms pāris dienām izšķīros,jo attieksme bija neizturama un vainoja jau mani surprised Nācās pielikt treknu punktu,nevis ļaut sev kāpt uz galvas!

3 aazz   (23.12.2013 18.23) [Materiāls]
sola jau daudz ko ; )

1 jhhnlkj   (22.11.2013 12.41) [Materiāls]
angry

2 Laura   (23.11.2013 02.29) [Materiāls]
Neredzu par ko te dusmoties. sleep

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *:
Email:
Kods *: