[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2013 » Decembris » 3 » 2014. gada horoskops ūdensvīram
14.22
2014. gada horoskops ūdensvīram

2014. gada horoskops ūdensvīram sola turpināt savu iesākto ceļu uz savu laimi. Pats zirga gads būs mierīgs, ūdensvīrs plūks pagaišā gada augļus. Galvenais iesākt gadu ar vienmērīgu tempu un domu – viss, kas notiek, notiek tikai uz labu. Visas problēmas ūdensvīriem zirga gadā ies garām. 2014. gādā daudzi jauni cilvēki un draugi ienāks ūdensvīru dzīvē, bet ne visi būs viņu uzticības vērti.

2014. gadā ūdensvīram darba un karjeras jomā sola lēnu augšupeju. Pirmā gada pusē darbā lielas izmaiņas nav gaidāmas. Ūdensvīram būs vienkārši jāturpina iesāktais un nav jāpievērš liela uzmanība tam ar ko nodarbosies viņa kolēģi. Jo bieži vien palīdzot citiem ūdensvīrs iekulsies liekās problēmās. Otrā gada puse ūdensvīram būs veiksmīgāka. Daudzus ūdensvīrus gaidīs karjeras kāpums, tikmēr citiem būs daudz izdevīgu darba piedāvājumu, plānu. Galvenais ūdensvīram nesakraut uzreiz pa daudz darba sev virsū. Daudziem ūdensvīriem naudas ziņā problēmas nav gaidāmas, bet galvenais šo naudu ieguldīt patiesi vajadzīgās, vērtīgās lietās.

2014. gads ūdensvīram attiecību un mīlestības ziņā būs atkarīgs tik no paša ūdensvīra. Daudziem ūdensvīriem būs jāpievērš vairāk uzmanības savām attiecībām un ģimenei, nevis darbam. Daudzās ģimenēs tieši dēļ ūdensvīru aizņemtības un mazliet darbaholisma veidosies konflikti un strīdi, tāpēc ūdensvīriem stāsies priekša jautājums - kas viņiem ir svarīgāks, ģimene vai darbs? Tiklīdz tiks pieņemts lēmums, manīt neko vairs nevarēs. Kā arī daudziem ūdensvīriem vajadzēs palīdzēt saviem radiniekiem gan finansiāli, gan ar padomu. Otra puse būs daudz interesantāka un aizraujošāka, ūdensvīrs un viņa otra puse pavadīs vairāk laika kopā – meklēs jaunas aizraušanās, hobijus.

Vientuļajiem ūdensvīriem otrā gada pusē, rudenī, gaidām tikšanās, kas novedīs pie kaislīga romāna un iespējams pat pie altāra.

2014. gads veselības ziņā ūdensvīram nesola lielas problēmas, bet gada sākumā var mocīt visāda veida saaukstēšanas, vīrusi.

Kopumā, ūdensvīram veiksmīgs un mierīgs gads, galvenais neieslīkt darba rutīna un atcerēties par cilvēkiem, kuri ir viņam blakus. Zirga gads pats par sevi ir ļoti veiksmīgs gan daļai ūdens, gan daļai gaisa zīmes pārstāvjiem.

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatījumu skaits: 6030 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: ūdensvīrs, ģimene, horoskops, 2014 gada horoskops, mīlestība, 2014, darbs, ūdensvīra horoskops, zilais koka zirgs, zodiaks

Komentāru kopskaits: 2
1 pigors :d   (14.12.2013 13.58) [Materiāls]
Vispār ūdensvīri pieder pie gaisa zīmēm :Dbet horaskops labs biggrin

2 Laura   (17.12.2013 14.34) [Materiāls]
Ups surprised

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *:
Email:
Kods *: