[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2013 » Novembris » 26 » 2014. gada horoskops skorpionam
02.51
2014. gada horoskops skorpionam

2014. gada horoskops sola skorpionam daudz jaunas iespējas, ja tik skorpions atbrīvosies no savu nepabeigto darbu astes. Skorpionam būs jāsaplāno nākošais darbs un jāpabeidz viss iesāktais, jāatdod parādi, savādāk visas viņa pūles būs bezjēdzīgas. Skorpions zirga gadā būs pats savas laimes kalējs, bet arī veiksme stāvēs skorpionam blakus. Īpaši veiksmīgs zirga gads būs skorpionam, kuri vēlās attīstīt savus talantus un prasmes. 

2014. gadā skorpionam darba un karjeras jomā iesāksies jauns cikls. Daudzi skorpioni atskatīsies uz darbiem, ko viņi ir veikuši un apdomās cik liela perspektīva viņus būs turpināt. Zirga gads būs tas laiks, kad būs jāpamet viss, kas ir bezcerīgs un neizdevies. Daudziem skorpioniem sagādās problēmas viņu darba kolēģi ar savām baumām un aprunāšanu, iespējams šo iemeslu dēļ skorpioni pametīs vai pazaudēs savu darbu. Otrā gada pusē skorpionu gaida jauni darbi un plāni, kuri būs daudz ienesīgāki un radošāki. Finansiālā situācija krietni uzlabosies gada otrā pusē, saistībā ar izdevīgajiem darba piedāvājumiem.

2014. gads skorpionam attiecību un mīlestības ziņā būs mierīgs. Visas problēmas, kas gadīsies skorpionu attiecību, ģimenes ceļā, viņi mierīgi, kopīgi izrisinās. Lai gan daudzi skorpioni, kuri ienāks zirga gadā ar jaunām attiecībām, gaidīs gan strīdi, gan konflikti, bet tas vai nu nostiprinās jaunās attiecības vai nu satricinās. Daudzus skorpionus gada otrā pusē sagaidīs problēmas ar radiniekiem, kuri centīsies līst skorpionu attiecībās vai biznesā, skorpionam būs jāpierāda, ka viņiem tur nav vietas.

Vientuļajiem skorpioniem būs daudz piekritēju, kuri ātri uzradīsies un tik pat ātri pazudīs, tāpēc skorpionam būs jābūt uzmanīgam ar savas simpātijas un uzmanības izdaiļāšanu, visiem tās nepietiks. Vislielākā iespēja skorpionam atrast savu īsto pusīti būs ziema, skorpions ātri vien sapratīs, ka ar šo cilvēku viņš vēlās būt kopā un tās nav tikai mirkļa iespaids.

2014. gads veselības ziņā skorpionam būs labs, nekādas slimības viņu netraucēs. Vienīgi skorpioniem, kuri vada mašīnu vai nodarbojās ar ekstremālajiem sporta veidiem, vajadzēs būt daudz piesardzīgākiem un uzmanīgākiem.

Kopumā, skorpionam būs mazliet jāpacīnās par savu laimi zilā zirga gadā, bet ar laiku viņi sapratīs, ka viss nav tik slikti vai grūti cik viņiem likās sākumā, galvenais ir tik kustēties uz priekšu.

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatījumu skaits: 5921 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: ģimene, skorpions, horoskops, 2014 gada horoskops, 2014, mīlestība, darbs, zilais koka zirgs, skorpiona horoskops, zodiaks

Komentāru kopskaits: 1
1 Karīna   (05.04.2014 15.43) [Materiāls]
smile applause

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *:
Email:
Kods *: