[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2013 » Novembris » 23 » 2014. gada horoskops svariem
23.11
2014. gada horoskops svariem

2014. gada horoskops svariem sola, ka ir pienācis laiks izstenot savas idejas un plānus. Svaru galva ir pilna ar idejām, bet viņiem ir jāsaprot, ka šīs idejas prasīs daudz spēka un līdzekļu, kā arī nevis vienmēr izdodas. Bet viss, kas svariem izdosies nesīs viņiem lepnumu, atzinību un peļņu. Svariem nenāks viss viegli, galvenais būs neļaut skaudībai valdīt par sevi. Daudzi svari zirga gadā atklās sevi jaunus talantus un prasmes.

2014. gadā svariem darba un karjeras jomā sola daudz konkurences, svariem nāksies parādīt sevi no labākās puses un pierādīt, ka viņu darbi nesīs augļus. Pirmā gada pusē svarus gaidīs daudz konfliktu, domstarpību ar darba kolēģiem, kā arī priekšniecība radīs liekas problēmas. Bet ar visu būs iespējams tikt galā. Otrā gada puses nesīs darba augļus, kā arī izmaiņas darba kolektīvā, jaunus draugus un viss, kas notiks ar svariem, notiks uz labu. Naudas ziņā problēmas zirga gadā svariem nav gaidāmas.

2014. gads svariem attiecību un mīlestības ziņā var būt gan mierīgs, gan sarežģīts. Vieniem svariem, kuriem būs jācīnās ar problēmām darbā, būs viss mierīgi un viņu attiecībās ienāks vairāk romantikas un piedzīvojumu. Bet tos svarus, kurus problēmas darbā apies, gaida cīņa attiecību laukā. Pārus, kuros attiecības nav stabilas un draudzīgas, var sagaidīt šķiršanās. Kompromiss būs iespējams, bet tikai otrā gada pusē. 2014. gads būs veiksmīgs daudziem svariem, kuri vēlēsies iestāties laulība.

Vientuļajiem svariem vislielākā iespēja satikt savu otru pusīti būs ziemas beigas, pavasara sākums. Svari atrodot savu īsto cilvēku, ļoti ātri pieķersies pie viņa un nevēlēsies atlaist. Šī saikne liksies neizskaidrojama, vairāk enerģiska, nekā materiāla.

2014. gads veselības ziņā svariem būs atkarīgs tik no viņiem pašiem. Svariem būs jābūt uzmanīgiem nodarbojoties ar sportu, īpaši, ar ekstremālajiem sporta veidiem. Svariem arī būtu ieteicams padomāt par veselīgāku dzīves veidu.

Kopumā, svarus 2014. gadā gaidīs cīņa vienā vai otrā frontē, kamēr otrā būs miers un mazāk vai vairāk stabilitāte. Viss būs tikai un tik svaru rokās.

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatījumu skaits: 5366 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: svaru horoskops, ģimene, horoskops, 2014 gada horoskops, svari, mīlestība, 2014, darbs, zilais koka zirgs, zodiaks

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: