[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2013 » Novembris » 22

2014. gada horoskops jaunavai sola ļoti smagu posmu, fāzi dzīvē. Jaunavai būs stingri jāturas pie sava un jāiet tikai uz priekšu, nepieļaujot pat domu par soli atpakaļ. Zirga gads jaunavām būs kā sacīkstes vai stafete un uzvarēs tikai izsturīgākie un veiklākie zīmes pārstāvji. Par barjerām jaunavām kļūs daudzas problēmas, kuras radīs apkārtējie cilvēki. Jaunavām nekādā gadījumā nedrīkstēs atstāt problēmas uz vēlāku, jo tik līdz tiks sperts solis uz priekšu mainīt neko nevarēs. Lai cik būtu smags nākamais gads jaunavām būs arī uz ko paļauties - savu ģimeni.

2014. gadā jaunavai darba un karjeras jomā sola cīņu par savu vietu zem saules. Pirmajā zirga gada pusē jaunavu sagaida problēmas ar kādu augstākstāvošu personu, šīs problēmas grozīsies ap naudu. Jaunava pavadīs ilgu laiku šajā cīņa, bet zvaigznes nesola visiem uzvaru tajā. Kā arī daudzi darba kolēģi steigs pievilt jaunavu. Otra gada puse būs mazliet mierīgāka, iespējams, tāpēc, ka jaunava paņems pauzi, meklēs jaunu darbu vai iesāks jaunas studijas. Tieši tajā laikā jaunavai palīdzēs, kāds no labām paziņām vai kontaktiem uzlabot situāciju. Jaunavai būs galvenais nepadoties. Nauda jaunavām zirga gadā arī tecēs kā ūdens caur pirkstiem.

2014. gads jaunavai attiecību un mīlestības ziņā būs arī sarežģīts un grūtību pilns. Visas problēmas, kuras jaunavas un viņu otrās pusītes slēpa nāks gaismā. Daudzas jaunavas ieraudzīs, ka viņu attiecības pastāv tikai uz materiālās, pieradumu, melu, izmantošanas bāzes un nespēs tās turpināt. Krāpšana arī nāks gaismā. To jaunavu ģimenes un attiecības, kuras ir bāzētas uz patiesām jūtām, kļūs vel stiprākas, vienīgais ar ko nāksies saskarties zirga gadā būs konflikti ar bērniem, kuri ieilgs. Tiem, kuri tiks cauri, otrā gada pusē iestāsies miers un harmonija.

Vientuļajām jaunavām būs dota iespēja satikt, atrast savu otru pusīti vasaras beigās, rudens sākumā, diez gan liela iespēja, ka tās būs aktīvas atpūtas laikā vai kāda vietā pie dabas. Jaunavu otra pusīte gaida aiz vīņu komforta zonas.

2014. gads veselības ziņā jaunavām būs vidēji labs. Jaunavām būs jāuzmanās no stresa un bezmiega, kas viņus var izsist no ierindas un samazināt imunitāti.

Kopumā, jaunavām priekšā stāv ļoti smags gads, kad par daudz ko viņu dzīvē būs jācīnās, gan darbā, gan mājās. Bet savā veidā zirga gads būs arī gads, kad jaunavām būs jāsakārto un jāizšķiro sava dzīve. Vienīgais, ko var novēlēt – veiksmi un tikt ar to visu galā.

P.S. Jaunavām ir vissmagākais 2014. gada horoskops, bet uztveriet to vairāk, kā brīdinājumu, nevis likteņa pavērsienu. Jo ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatijumi: 6882 | Pievienoja: Laura | Datums: 22.11.2013 | Komentāri (9)