[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2012 » Oktobris » 9 » Kā sagaidīt 2013. gadu – melnās ūdens čūskas gadu?
12.58
Kā sagaidīt 2013. gadu – melnās ūdens čūskas gadu?

Ar ko sagaidīt Jauno gadu?

Jauno gadu ir ieteicams sagaidīt labāk ģimenes lokā vai tikai ar savu mīļoto. Nav ieteicamas lielas kompānijas, jo čūskas gads solās būt nestabils un ļoti dinamisks, dēļ kā paziņu un draugu loks var mainīties, tāpēc ir jāturās pie īstām vērtibām un cilvēkiem, kurus patiesi mīli.


Ko vilkt uz Jauno gadu?

Saigaidot Jauno gadu ieteicams būtu dod priekšsroku melnai, tumši zilai, zilai vai zaļai krāsai drēbēs, tā kā šīs krāsas simbolize jauno melnās ūdens čūskas gadu. No rotas lietām ir ieteicamas rotas lietas ar īstiem akmēņiem un tikai no īsta zelta vai sudraba.


Kā izrotāt māju uz Jauno gadu?

Mājās ir noteikti jābūt eglei – dzīvai vai nedzīvai nav nozīmes. Eglei jabūt krāšņai un čuska būtu glaimota ja uz egles pakarinātu rotājumu viņas izskatā. Būtu ieteicams iededzināt sveces jo uguns ir čūska kosmiskā stihija un pie tam tās iztīrīs māju no negatīva.


Ko likt uz galda?

Uz galda noteikti jābūt ir gaļas un zivs ēdieniem, kā arī vietu protams atradīs visa veida salātai. Var droši izmēģināt jaunas receptes un likt uz galda neierastus ēdienus, delikateses, tas būtu tieši čūskas gaumē.



Kategorija: Horoskopi 2013. gadam | Skatījumu skaits: 7700 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: 2013 horoskops, čūskas gads, horoskops, Jaunais gads, veselība, čūska, melnā ūdens čūska, 2013, 2013 gads

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: