[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2014 » Septembris » 4 » Kā darbojas maģija (tikai pozitīvās puses apskats)
15.32
Kā darbojas maģija (tikai pozitīvās puses apskats)

Baltā maģija – Melnā maģija – Buršana – Mīlas maģija... Šajā rakstā netiks aprakstītas formulas, rituāli, vai jebkāda precīza informācija lai jūs nevarētu sabojāt savu un savu mīļoto cilvēku dzīves, bet tiks aprakstīti tikai tie pamatprincipi ar kuriem jūs varat uzlabot savu dzīvi, izvairīties no negatīvām situācijām, harmonizēt un veidot pozitīvu nākotnes scenāriju, tieši tādu kā jūs to vēlaties. 

Avots - http://tinyurl.com/ptx8ahh

Kas ir maģija? 

Maģija – tā ir spēja likt notikumiem ritēt tā, kā jūs to vēlaties. Patiesībā maģija ir samērā dabiska cilvēcei un pat daļa no tā, kas tai apkārt, kopš mēs sākām staigāt uz divām kājām. Pat mūsdienās maģija pastāv kā teorijā, tā praksē. Nodarbošanās ar maģiju – ar to saprot cilvēka iedzimto spēku izmantošanu. Mūsdienu antropologi iemeslu „primitīvajai” ticībai maģijai saskatījuši cilvēku māņticībā un bailēs, nespējot izskaidrot apkārtējo pasauli. Pirmatnējie cilvēki centās tikt galā ar nezināmo, izmantojot to vienīgo, kas viņiem bija – savu iedzimto spēku. Šai situācijā naivi izskatās „mūsdienu” zinātnieki, kuri šo spēju automātiski pieraksta cilvēku izglītības trūkumam. 
Protams, nodarbošanās ar maģiju – tā ir to spēku izmantošana, kas piemīt visiem cilvēkiem. Tie, kuri dzīvo tuvāk dabai, kā daudzas no tā dēvētajām „primitīvajām” kultūrām, instinktīvi sajūt šo spēku. Kad kultūras, kas ilgstoši bijušas atrautas no savām saknēm, satiekas ar tām, kurās vēl joprojām praktizē maģiju, tās to noliedz kā cenšanos apmuļķot ar pārdabisko, vai arī baida un nosoda to, kā „ļaunumu” un „biedrošanos ar dēmoniem”. 
Citā aspektā maģija ir tas, ka jebkurai pasaules kultūrai piederīgi bērni, uzticoties saviem instinktiem, automātiski tic maģijai. Bērni nebūt nav dumji, vienkārši viņu saprāts vēl nav aptumšots ar sociālajām vērtībām un viņu kultūrās pieņemtajām normām. 

Buršana 

Mūsdienu metafiziķi (jauns termins, kas atbilst vārdam „magi”) dabas spēkus, kurus viņi izmanto, raksturo ar vienkāršu frāzi: „Sasniedz to, kam tici”. Vārdi un domas materializējas. Tie dzīvo savu dzīvi, tā kā visas fiziskās pasaules izpausmes var tikt saistītas ar vārdu vai domu. 
Talismans vai amulets – tas ir priekšmets, kurš apveltīts ar „vārdiem, kam piemīt spēks” vai ir noburts. Kas īsi ir buršana? Vai tai obligāti jābūt nesakarīgai murmināšanai, izmantojot senu valodu, kurai jau ir 10 000 gadu? Varbūt, ka tā, kaut tas nav obligāti, un ne jau tas piešķir spēku. 
Svarīgi ir tas, kā šie vārdi tiek izrunāti. Kad cilvēki runā ar diafragmas palīdzību, viņi runā tādā tonī, kuram nevar nepakļauties, viņi runā „valdonīgā” balsī. 
Viss, ko jūs vien izrunājat valdonīgā balsī, kļūst par buršanu. Tas arī ir viss noslēpums. 
Magi zina, ka cilvēki pastāvīgi ietekmē apkārtējo pasauli, koncentrējoties uz savām domām. Maģija nozīmē tīšu domu un vārdu izmantošanu, lai sasniegtu vēlamo efektu. Skaņas un ceremonija, kas pavada maģiskos rituālus, - tie ir tehniski paņēmieni, kas ļauj sasniegt daudz dziļāku prāta koncentrāciju (bieži dēvētu par „transu”). Šo stāvokli var sasniegt ar dažādiem paņēmieniem: dejām, meditāciju, mantru lasīšanu, hipnozi vai pat dziedāšanu. 
Transs – vienmēr spēcīgs emocionāls satricinājums, pat ja tajā nokļūstat ar meditācijas palīdzību. Attiecīgi efektīva maģija balstās uz spēcīgām emocijām. 

Baltā maģija – Melnā maģija 

Tie, kuri no maģijas baidās, bieži piedzīvo izbailes, jo uzskata, ka tās avots – noslēpumains un neizprotams un, iespējams, nāk no paša nelabā. Skaidrojums ir ļoti vienkāršs – magi izprot savu enerģiju un attiecības ar Visumu. Acīmredzot, ka arī vārds un maģijas spēks var tikt izmantots gan labajam, gan ļaunajam. Ar kādu iedarbības spēku mēs varam ietekmēt citus un kāpēc svarīgi izvairīties no „melnās” maģijas? 
Melnā maģija – tā ir iedzimtu maģisku spēku izmantošana ar nolūku viest disharmoniju, postošu ietekmi, izraisīt bojājumus vai pat nāvi. Piespiest kādu rīkoties pretēji savai gribai – arī tā ir melnā maģija. 

Personīgais spēks 

Magi saskata dieva/dievietes parādīšanos it visā: cilvēkos, minerālos, augos un pat vējā. Tas nozīmē, kas dievs vai dieviete radīdams dzīvību, kļuva par šo dzīvību. Mēs visi esam daļa no dieva vai dievietes, un, ja mēs ieklausāmies sevī, tad sadzirdēsim dievišķās dzirksts virzošo balsī savā iekšienē. Mēs esam viengabalaini un vienlaikus sadalīti. Kā radītāji mēs pilnībā kontrolējam savas dzīves un daļēji kontrolējam Visumu. Kā radīšanas objekti mēs esam pakļautu citu ietekmei, šeit arī izpaužas šī pretruna. 
Pilnveidot savas maģiskās spējas – nozīmē uzņemties lielu atbildību par savas personības radošo aspektu – atbildēt ne tikai par savu, bet arī citu cilvēku, dzīvnieku, augu un pašas Zemes, uz kuras mītam, attīstību un labklājību. Atbildības uzņemšanos sasniedzam ar pašizziņu un sevis mīlestību. Jo spēcīgāks kļūst mags, jo vieglāk viņam neitralizēt negatīvās enerģijas vai situācijas. 
Lielākā daļa magu un metafiziķu mūsdienās tic reinkarnācijai, tas ir tas, ka mēs izdzīvojam nevis vienu dzīvi, bet daudzas, pastāvīgi pilnveidojoties un kļūstot viedāki. Tāpat tiek uzskatīts, ka katrs cilvēks veido savu likteni un nes par to atbildību: galējo izvēli izdarāt jūs paši. 
Mags, kurš nodarbojas ar melno maģiju, protams, var ietekmēt citu cilvēku. Taču agrāk vai vēlāk cilvēks atgūsies – ja ne šai dzīvē, tad kādā no sekojošajām – un atgriezīsies uz savu ceļu pretī gaismai. Pat sliktākajā gadījumā – efekts būs tikai īslaicīgs. 

Trīskāršās iedarbības likums 

Tas ir pats svarīgākais Visuma likums. Saskaņā ar to viss pie jums atgriežas trīskāršā apmērā. Kāda gan tad ir motivācija nodarboties ar melno maģiju? Ja jūs izstarosiet negatīvo manipulēšanas un kontroles enerģiju, tad tieši to pašu saņemsiet atpakaļ, tikai trīskārt vairāk. Ja sūtīsiet pozitīvas domas un mīlestību, tad to jūs saņemsiet atpakaļ trīskāršā apmērā! 

Mīlas maģija 

Maģijā, īpaši jau mīla maģijā, visnekaitīgāk ir strādāt ar sevi, nevis ar kādu citu. Citiem vārdiem, ja vēlaties, lai jūsu dzīvē ienāk mīlestība, lasiet buramvārdus, kas veltīti jums pašiem: padariet sevi daudz pievilcīgāku citu acīs un lai jūs atrod tāds, kurš jums ir piemērots. Ja jūs ļoti saista noteikts cilvēks, tad burieties, lai cilvēks ar tādām īpašībām iemīlētos jūsos. Sastādiet sarakstu ar to, kas jums patīk šajā cilvēkā: matu krāsa, intereses, augums, vecums utt. un tad burieties, lai kāds, kuram tas viss piemīt, iemīlētos jūsos. 
Ja jūs izmantojat maģiju, lai ietekmētu noteiktu cilvēku, lai cik arī tīri nebūtu jūsu rīcības motīvi, jūs nodarbojieties ar melno maģiju, tāpēc, ka ietekmējat cita cilvēka gribu. 

Kā darbojas maģija? 

Maģiskais spēks, kurš piemīt ikvienam cilvēkam, ir dinamisks buršanās spēka apvienojums ar iztēli, emocijām un nodomiem. Maģiskās ceremonijas veido tā, lai atmodinātu un pastiprinātu maga emocijas un panāktu visu šo aspektu apvienošanos. 
Daži domā, ka pietiekami ir tikai meditēt par to, kas tiem nepieciešams. Patiešām, tos pašus rezultātus var sasniegt arī ar meditācijas palīdzību, iztēlojoties visu četru sastāvdaļu klātbūtni, bet tas prasa ārkārtēju koncentrēšanos. 
Pēc būtības, maģiskie rituāli nodrošina nepieciešamo koncentrēšanos. Nodarbojoties ar maģiju, jūs pārvēršat realitātē savas vēlmes, pārveidojot savas jūtas darbībā, un jo lielāku “dzīvību” jūs varat iedvest savām vēlmēm, jo vairāk ietekmēsiet fizisko pasauli. 

Zinātne ir pierādījusi, ka cilvēka ķermenis nespēj atšķirt priekšmetu no domas par priekšmetu, darbību no domas par darbību. Piemēram, ātrs kilometru garš skrējiens radīs fizioloģisku reakciju: paātrinātu pulsu, hormonu un endorfīnu aktivizēšanos, skābekļa līmeņa paaugstināšanos asinīs un asinsvadu paplašināšanos. Bez tam, pazeminās psihiskā spriedze un uz laiku piemirstas problēmas, kas radušās dienas gaitā. 
Neskaitāmi eksperimenti pierādījuši, ka to pašu rezultātu var sasniegt vien domājot par skrējienu kilometra garumā. Mūsu fizikas ķermenis reaģē tā, it kā mēs patiesi būtu noskrējuši kilometru. Trīsdesmit minūšu ilga aerobikas nodarbība izsauc noteiktu fizioloģisku atbildes reakciju. Taču atkal, koncentrējoties domās uz vingrojumiem, nonāksim pie tādiem pat rezultātiem. Bioloģijas un fizikas izcilākie atklājumi parāda, ka tas tā ir visos fiziskās realitātes aspektos. Tas nozīmē, ka Visums, kas mūs aptver, atbild uz domām kā uz darbību. Salīdzinājumam: jūs varat savu dārzu regulāri laistīt, rušināt un mēslot, lai viss tajā augtu un ziedētu, taču tas notiks arī tad, ja jūs ar visu savu emociju un vēlmju spēku domāsiet par to, ka tas zaļos un plauks! 
Ar maģiju var nodarboties dažādos veidos. Senie ēģiptieši praktizēja svinīgas ceremonijas ar buršanos un tradicionāliem žestiem. 
Lai gūtu panākumus darbā ar maģiju, svarīgs nosacījums ir nodomu skaidrība un precizitāte, emocijas un ticība. Taču svarīgi arī, lai maģija nebeigtos ar rituālu. 
Jums jātic savai maģijai, bet tas nozīmē, ka jums jāuzvedas tā, ka viss jūsu ieplānotais obligāti notiks. Ja jūs tikko veicāt ceremoniju tāpēc, lai jūsu dzīvē ienāktu jauna mīlestība, jums jāuzvedas tā, it kā tas jau būtu noticis. Padomājiet par to, ko jūt cilvēks, kurš tikko iemīlējies. Tas prasa lielu ticību, un, ja jums tās nav pietiekami, tad jūs vēl neesat gatavs piepildīt savas vēlmes ar maģijas palīdzību. 

Maģijas pamati 

Pats svarīgākais aspekts, lai sasniegtu to, ko jūs dzīvē vēlaties ar maģijas vai vairāk ierastām pasaulīgajām pūlēm – ir precīzi jāzina, ko jūs patiesībā vēlaties. Šis apgalvojums var šķist vienkāršs un pašsaprotams, taču patiesībā lielākajai daļai cilvēku nav precīza priekšstata par to, ko viņi vēlas sasniegt dzīvē pēc pieciem gadiem. 
Ja esat jauns un vēl neesat izlēmis, ar ko nodarbosieties, tad pamēģiniet visu apdomāt kaut lielās līnijās. Vai jūs jau zināt, kādam būtu jābūt jūsu dzīvesveidam pēc diviem gadiem? Kādam jābūt jūsu ienākumu līmenim? Kādām jābūt attiecībām? Draugiem? Kur jūs vēlaties dzīvot? Ko gribētu sajust? Kā izskatīsieties? Kāda būs veselība? 
Patlaban svarīgi to visu rūpīgi apdomāt, lai Visums varētu piepildīt jūsu vēlmes. Svarīgi rast atbildes uz visiem šiem jautājumiem, pirms sākt nodarboties ar maģiju. 
Precīzi un skaidri apzināti nodomi noved pie atbilstīga rezultāta, un otrādi, nesaprotot, ko jūs vēlaties, jūs arī neko nesasniegsiet. 
Raksturīgs piemērs līdz galam neizzinātām vēlmēm varētu būt lēmums nodarboties ar maģiju vientulības un garlaicības pēc. 
Mīlestība – tā ir līdz pārdzīvojums un personības izaugsme. 
Mīlestība – tā ir iespēja izzināt sevi un savu pasauli no jauna skatupunkta, tā ir iespēja izkļūt no saviem ierastajiem rāmjiem, atrast jaunas perspektīvas. Nekur nav rakstīts, ka mīlestība – tas ir veids, kā aizpildīt tukšumu sevī.

 

Kategorija: Maģija | Skatījumu skaits: 3180 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: melnā maģija, rituāli, burvestības, mīlestība, baltā maģija, maģija

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: