[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2014 » Septembris » 04

Baltā maģija – Melnā maģija – Buršana – Mīlas maģija... Šajā rakstā netiks aprakstītas formulas, rituāli, vai jebkāda precīza informācija lai jūs nevarētu sabojāt savu un savu mīļoto cilvēku dzīves, bet tiks aprakstīti tikai tie pamatprincipi ar kuriem jūs varat uzlabot savu dzīvi, izvairīties no negatīvām situācijām, harmonizēt un veidot pozitīvu nākotnes scenāriju, tieši tādu kā jūs to vēlaties. 

Avots - http://tinyurl.com/ptx8ahh

Kas ir maģija? 

Maģija – tā ir spēja likt notikumiem ritēt tā, kā jūs to vēlaties. Patiesībā maģija ir samērā dabiska cilvēcei un pat daļa no tā, kas tai apkārt, kopš mēs sākām staigāt uz divām kājām. Pat mūsdienās maģija pastāv kā teorijā, tā praksē. Nodarbošanās ar maģiju – ar to saprot cilvēka iedzimto spēku izmantošanu. Mūsdienu antropologi iemeslu „primitīvajai” ticībai maģijai saskatījuši cilvēku māņticībā un bailēs, nespējot izskaidrot apkārtējo pasauli. Pirmatnējie cilvēki centās tikt galā ar nezināmo, izmantojot to vienīgo, kas viņiem bija – savu iedzimto spēku. Šai situācijā naivi izskatās „mūsdienu” zinātnieki, kuri šo spēju automātiski pieraksta cilvēku izglītības trūkumam. 
Protams, nodarbošanās ar maģiju – tā ir to spēku izmantošana, kas piemīt visiem cilvēkiem. Tie, kuri dzīvo tuvāk dabai, kā daudzas no tā dēvētajām „primitīvajām” kultūrām, instinktīvi sajūt šo spēku. Kad kultūras, kas ilgstoši bijušas atrautas no savām saknēm, satiekas ar tām, kurās vēl joprojām praktizē maģiju, tās to noliedz kā cenšanos apmuļķot ar pārdabisko, vai arī baida un nosoda to, kā „ļaunumu” un „biedrošanos ar dēmoniem”. 
Citā aspektā maģija ir tas, ka jebkurai pasaules kultūrai piederīgi bērni, uzticoties saviem instinktiem, automātiski tic maģijai. Bērni nebūt nav dumji, vienkārši viņu saprāts vēl nav aptumšots ar sociālajām vērtībām un viņu kultūrās pieņemtajām normām. 

Buršana 

Mūsdienu metafiziķi (jauns termins, kas atbilst vārdam „magi”) dabas spēkus, kurus viņi izmanto, raksturo ar vienkāršu frāzi: „Sasniedz to, kam tici”. Vārdi un domas materializējas. Tie dzīvo savu dzīvi, tā kā visas fiziskās pasaules izpausmes var tikt saistītas ar vārdu vai domu. 
Talismans vai amulets – tas ir priekšmets, kurš apveltīts ar „vārdiem, kam piemīt spēks” vai ir noburts. Kas īsi ir buršana? Vai tai obligāti jābūt nesakarīgai murmināšanai, izmantojot senu valodu, kurai jau ir 10 000 gadu? Varbūt, ka tā, kaut tas nav obligāti, un ne jau tas piešķir spēku. 
Svarīgi ir tas, kā ši ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Maģija | Skatijumi: 3179 | Pievienoja: Laura | Datums: 04.09.2014 | Komentāri (0)