[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » Horoskopi
« 1 2 3 »

2016. gada horoskops dvīņiem sola neparastu, notikumiem pilnu uguns pērtiķa gadu. Dvīņiem būs grūti saprast kā pieņemt ātri lēmumus un pielāgoties visām izmaiņām, ko nesīs dzīve. Viņi ar prieku iesaistās jaunos projektos, plānos, piedzīvojumos, lai gan iekšā viņus mocīs šaubas, vai tas ko viņi dara un kur viņi iet ir pareizi. Tāpēc dvīņiem jācenšas rīkoties apdomāti, nevis jāļaujas plūsmai. Uguns pērtiķa gads būs labvēlīgs dvīņu izaugsmei visās iespējamas sfērās, galvenais dvīņiem būs ieraudzīt visas iespējas un tās izmantot. Dvīņi saglabās ļoti labas attiecības ar draugiem, ja viņi spēs novaldīt savu šad tad aso mēli.

2016. gads dvīņiem darbā un karjeras jomā būs visai labvēlīgs un dvīņi to spēs izmantot. Daudziem dvīņiem dēļ viņu sabiedriskuma un harizmas ir, būs labi kontakti, kuri palīdzēs dvīņiem kustēties pa karjerās trepēm, bet dvīņiem nav jāaizmirst, ka ir cilvēki, kas palīdzēs, bet gribēs daudz ko atpakaļ no pašiem dvīņiem. Aizdomīgi darba un peļņas piedāvājumi spēs ievest dvīņus auzās. Daudzi dvīņi spēs ātri pacelties labākā amatā, bet tas arī nozīmes, ka viņiem būs vairāk jāstrādā. Uguns pērtiķa gadā dvīņiem būs jāmāk pareizi sadalīt savu laiku, gan darbam, gan ģimenei, gan sev, ja dvīņi to spēs, viņu dzīve kļūs daudz labāka un laimigāka. Dvīņiem būs labas attiecības ar kolēģiem, lai gan būs arī skauģi to vidū.

Finansiālā ziņā dvīņiem nekas nedraud, ļoti labvēlīgs laiks lai investētu naudu, uzsāktu biznesu, minimāls risks pērtiķa gadā.

2016. gads dvīņiem attiecību un mīlestības ziņā būs lielākoties ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi | Skatijumi: 3738 | Pievienoja: Laura | Datums: 10.12.2015 | Komentāri (0)

2016. gada horoskops vērsim vēsta, ka uguns pērtiķa gads atnesīs visādas rūpes un raizes, bet tas ir būs uz labu, ja pat vērsis nesapratīs to sākumā. Jo daudziem vēršiem pienāks laiks noņemt rozā brilles un stāties pretī realitāti. Saprast, ka neko nedarot, nekas viņu dzīve nemainīsies. Vērši ir ļoti pacietīgi un labsirdīgi, bet tikai ejot un darot viņi iegūs to, ko vēlās. Daudzi vērši 2016. gadā sapratīs, kas ir viņu īstie draugi, pie kuriem ir jautrās, jo viņu atbalsts būs tieši vietā un laikā, bet arī kas ir tikai garāmgājēji un izmantotāji. Uguns pērtiķa gads būs vērsim kā emociju karuselis.

2016. gads vērsim darbā un karjeras jomā nebūs viennozīmīgs, vērsis būs vai no nodarbināts ar visiem iespējamiem darbiem, projektiem, vai arī darbā iestāsies klusums. Galvenais būs neuztraukties, jo vērša darbs tiks novērtēts un viņš pūles nesīs augļus, tādus kā labi kontakti un jauni darba piedāvājumi. Tie vērši, kas vēlēsies izmēģināt sevi jaunā profesijā, darba vietā, iegūs pieredzi, kas palīdzēs vērsim mainīt savu dzīvi. Vērsis atradīs savos kolēģos, tos kam var uzticēties un kas spēs palīdzēt, bet tas nenozīmēs, ka visi kolēģi, kas viņam smaida dara to no sirds. Tiem vēršiem, kuriem uzradīsies jauni plāni, biznesa mērķi, galvenais būs nemērķēt uz zvaigznēm.

Finansiāla ziņā vērsim lielas grūtības nedraud, vienīgi jāizvairās no lieliem, liekiem pirkumiem un naudas investēšanas šaubīgās lietās.

2016. gadā vērsim attiecību un mīlestības ziņā būs iespēja sakārtot esošas attiecības un salīgt mieru ar saviem tuvajiem. Ja vērsis ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi | Skatijumi: 2668 | Pievienoja: Laura | Datums: 08.12.2015 | Komentāri (0)

2016. gadā horoskops aunam būs iespēja izmanīt sevi un savu dzīvi uz labāko pusi, jo viss viņam apkārt mainīsies un neļaus stāvēt aunam malā. Daudziem auniem sarkanā uguns pērtiķa sāksies jauna fāze dzīve, globālas izmaiņas. Daudzi auni metīsies ar galvu jaunos plānos, piedzīvojumos, bet ne visi spēs emocionāli izturēt to, ko ir uzņēmušies. Auniem būs jācenšas izvairīties no pārlieku liela stresa, savādāk cietīs viņu veselība. Auni būs mērķtiecīgi kā nekad un tas palīdzēs viņiem daudz ko sasniegt.

2016. gadā aunam darbā un karjeras jomā būs lielas izmaiņas. Uguns pērtiķa gads ir labvēlīgs laiks aunam, lai samainītu savu darba vietu vai paceltos par karjeras pakāpieniem. Auni ar aizrautību strādās pie jauniem projektiem, darbiem un tas nesīs labus rezultātus. Svarīgi aunam būs darīt visu, ko viņš dara ar ievērību, jo jebkura paviršība spēs sagraut visas auna pieliktās pūles. Aunam būs labas attiecības ar kolēģiem, ja auns spēs novaldīt savu pārlieko tiešumu, asumu un stūrgalvību, ja pat auns runā patiesību.

2016. gadā auniem jāizvairās no kredītu ņemšanas, naudas aizdošanas un aizņemšanās. Finansiāla ziņā aunam 2016, gadā nekas slikts nedraud.

2016. gads aunam attiecību un mīlestības ziņā būs diezgan spilgts un emociju bagāts. Daudzi auni beidzot spers soli un bildinās savu otru pusīti, kā arī daudzi auni saņems bildinājumu. Uguns pērtiķa gads būs labvēlīgs, lai uzsāktu kopdzīvi. Daudziem auniem esošajās attiecībās, ģimenes parādīsies jauni romantiski plāni, ja auns sen nav bijis ceļojumā ar savu otru pusīti, tad ir pienācis laiks plānot un ceļot. Tiem auniem kam darbs būs svarīgāks par ģimeni, būs jāsamaina savas vērtības, jo dēļ tā cieš un cietīs pats auns un viņa tuvie. Aunam būs ļoti svarīgs emocionālais atbalsts no savas ģimenes.

Vientuļajiem auniem vislielākā iespēja atrast savu otru pusīti būs ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi | Skatijumi: 2577 | Pievienoja: Laura | Datums: 08.12.2015 | Komentāri (0)

2016. gads ir sarkanā uguns pērtiķa gads, kurš pēc ķīniešu horoskopa iestāsies 2016. gada 8. februārī. Uguns pērtiķa gada notikumus ir grūti paredzēt kā paša gada saimnieku pērtiķi, viss var mainīties ātri, neparedzami un šad tad pat neloģiski. 2016. gadā jums reti kur izdosies diktēt savus noteikumus, jums nāksies pielāgoties dzīves plūsmai un pārmaiņām.

Sarkanā uguns pērtiķa gadā nav ietiecams veidot nopietnus plānus uz tuvu vai tālu nākotni, jo pati dzīve var pienest viss visādus pārsteigums. 2016. gads ir tieši tas laiks, kad būtu jāsāk skatītes uz dzīvi mazliet vienkāršāk, jāuzticas vairāk savai intuīcijai un dažreiz jāatlaiž kontrole par tām lietām, kuras kontrolēt nav iespējams.

Šis gads ir ideāls priekš tiem, kas vēlās mainīties un manīt savu dzīvi, it īpaši uguns zīmēm šajā plānā uguns pērtiķa gads būs ļoti labvēlīgs.

2016. gads darba sfērā būs ļoti labvēlīgs tiem, kas izmanto savu prātu un talantus, daudzus gaida izaugsme, ja viņi ir mērķtiecīgi un neapstājas pusceļā. Riskanti projekti un ieguldījumi reti atmaksāsies pērtiķa gadā, Uguns pērtiķa gadā valdīs teiciens – skopais maksā divreiz.

Personiskajā dzīvē uguns pērtiķa gads solās būt visai ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi | Skatijumi: 2108 | Pievienoja: Laura | Datums: 03.12.2015 | Komentāri (0)

Katram cilvēkam patīk vairāk vai mazāk dažādas lietas, bet ne visas piestāv, un ne vienmēr tajās viņš jūtas ērti . Tāpēc iesakam ielūkoties zīmēm paredzētajā auto horoskopā.

Avots - http://tinyurl.com/qcmyf3n

Auns
Auns bez mašīnas ir tas pats, kas ēdiens bez sāls. Aunam svarīgi visu darīt ātri, arī pārvietoties, tāpēc viņam tik svarīgs labs, ātrs braucamrīks. Aunam patīk izcelties, tāpēc viņa mašīnai jābūt kā labai reklāmai par tās īpašnieku. Aunam patiks kāds pasaulē jaunākais sporta variants, noteikti spilgtā krāsā, vislabāk sarkanā, un labi skaļš, lai jau pa gabalu varētu dzirdēt, ka viņš brauc. Jums, protams, derētu «Ferrari», bet tas būtu arī pietiekami bīstams, jo jūs jau tāpat esat bezgala pārgalvīgs. Auto iegādei Auns var iztērēt daudz naudas, pie kam nav izslēgtas biežas tā maiņas, jo Auns nemitīgi tiecas pēc jaunākā un dārgākā modeļa, tāda, kāda vēl nevienam nav.

Vērsis
Vērsis, izvēloties auto, priekšroku dos tā ērtībai, komfortam, bet svarīga sastāvdaļa, protams, izrādīsies arī dizains. Vislabāk, ja Vērsim būtu iespēja iegādāties divus braucamrīkus – vienu darba vajadzībām un atpūtas braucieniem, bet otru tādu, ar kuru var paspīdēt citu acīs. Līdz ar to pirmais varētu būt pat kāds neliels busiņš vai pikaps, lai, dodoties pie dabas, visai ģimenei, mājdzīvniekiem un piknika piederumiem atrastos tajā vieta. Otrais noteikti būtu šiks auto ar visām ekstrām – klimata kontroli, ādas sēdekļiem, lielisku mūzikas centru utt. Vērsim patīk, ja autiņam ir noapaļotas formas, sarkana vai sudrabota krāsa un lai tas ir drošs uz ceļa.

... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi | Skatijumi: 2074 | Pievienoja: Laura | Datums: 23.01.2015 | Komentāri (0)

Mēs katrs esam citādi. No astroloģiskā viedokļa tas ir atkarīgs ne vien no horoskopa zīmes, bet arī dabas stihijām, kas pārvalda katru no horoskopa zīmēm. Tātad, tas vai divi konkrēti cilvēki ir saderīgi attiecībās, nav atkarīgs tikai no horoskopa zīmes, bet arī no tā, pie kādas stihijas šī zīme pieder!
 

 Avots - http://tinyurl.com/mhbnxb6

 


Pavisam ir 4 iespējamās astroloģiskās stihijas, un mēs katrs piederam kādai no tām:

UGUNS – Auns, Lauva, Strēlnieks
GAISS – Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs
ZEME – Vērsis, Jaunava, Mežāzis
ŪDENS – Vēzis, Skorpions, Zivis

UGUNS un UGUNS. Divi cilvēki, kuri abi vēlas dominēt, valdīt un būt galvenie it visur, arī ģimenē. Grūti panākt kompromisus, jo abiem šķiet, ka taisnība ir tieši viņiem. Šādas attiecības varētu raksturot, kā ļoti karstas. Taču, tajā visā ir arī liela daļa kaisles, kā arī enerģija. Divi uguns cilvēki kopā spēj darīt lielas lietas, jo enerģijas ir ļoti daudz. Tās būs dinamiskas un kaislīgas attiecības, kurās daudz jāmācās un jācenšas saprast otru, pieņemt to, ka taisnība nav tikai pašam.

UGUNS un ZEME. Uguns ir trauksme un enerģija, Zeme – miers un rāmums. Pretpoli, kas pievelkas. Zeme var būt stabils pamats, uz kura uguns var droši dzīvot un degt. Tomēr vienmēr pastāv iespēja, ka Uguns zemi nomāc un iznīcina – Zemei ar Uguni vienkārši var būt par karstu, bet Ugunij Zeme var šķist pārāk mierīga un rāma. Divi cilvēki, kuru attiecības ir iespējamas, tikai tajās ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi | Skatijumi: 3055 | Pievienoja: Laura | Datums: 18.11.2014 | Komentāri (0)

 Autors: Krista Bērziņa

Savu ēdienkarti mēs, protams, varam veidot vadoties pēc visdažādākajiem nosacījumiem – speciālistu ieteikumiem, eksperimentu ceļā, vadoties pēc gudrām grāmatām utt. Taču ir kāds veids, kas būs aktuāls vienmēr – ēdienkartes veidošana (vai koriģēšana) vadoties pēc savas horoskopa zīmes!

 

AUNS

Problēma. Visizplatītākās problēmas auniem saistītas ar biežām galvassāpēm, sliktu garastāvokli un aizkaitināmību, kā arī nereti šīs horoskopa zīmes pārstāvjus mēdz piemeklēt īslaicīgas depresijas, kā arī ātro uzkodu pārāk bieža lietošana uzturā.

 

Kas nepieciešams? Dzelzs, lai uzturētu labu skābekļa līmeni asinīs, vitamīns B12, kas gādā par sarkano asinsķermenīšu veidošanos un veicina vielmaiņu, kālijs, kas nepieciešams muskuļu uzturēšanai un normālai sirdsdarbībai, un, protams, nedrīkst aizmirst par proteīnu pietiekamu uzņemšanu!

Kā to uzņemtā ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi | Skatijumi: 3253 | Pievienoja: Laura | Datums: 18.11.2012 | Komentāri (0)


Nīla

(1.-7. janvāris, 19.-28. jūnijs, 1.-7. septembris, 18.-26. novembris)

 

Šīs zīmes pārstāvji ir kaislīgi, impulsīvi. Viņu dzīves devīze ir - labāk darīt un nenožēlot, nevis nedarīt un nožēlot! Šiem cilvēkiem der darbs, kura laikā nav jāatrodas vienā vietā - pie darbgalda. Viņiem ir nepieciešama kustība, pārvietošanās. Šīs zīmes cilvēkiem var būt dziednieciskas spējas, viņi ar rokas pieskārienu var noņemt galvassāpes un negatīvo enerģiju. Līdzās esošie cilvēki jūtas labi viņu kompānijā. Šīs zīmes cilvēkiem ir spēcīgs, pozitīvs enerģijas apvalks.

... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi | Skatijumi: 3475 | Pievienoja: Laura | Datums: 11.01.2012 | Komentāri (0)

Saskaņā ar ķīniešu tradīciju 2012. gads būs Melnā Pūķa (ūdens stihija) gads. Pūķa simbols Ķīnā ir svēts, tas vēstī par varenu pirmatnēju spēku. Ķīnieši pret šo mītisko dzīvnieku izturas ar bijību un norāda, ka labi ir izmantot Pūķa atbalstu un aizsardzību, bet tai pašā laikā nākas būt piesardzīgam. Kā nu gan ne, ja Pūķis ar savu ugunīgo elpu var sadedzināt it visu sev apkārt.

Tradicionāli pūķa gads tiek uzskatīts par īpaši labvēlīgu laulību noslēgšanai, bērnu dzimšanai, jaunu uzņēmumu veidošanai un darbinieku attīstībai. Tas būs liela entuziasma un enerģijas, optimizma un pārliecības gads. Šajā gadā tiks izspēlēti visfantastiskākie notikumi scenāriji, kas īpaši priecēs masu mēdijus.

Pūķis ienīst neizlēmību. Viņš ir pieradis pie ekspansīvas kustības uz priekšu bez jebkādas piesardzības ievērošanas. Šādos gados naudu var iegūt diezgan viegli un tik pat viegli tā tiek notērēta. Pūķis sola veiksmi jauniem sākumiem, un, ja Jums ir nerealizētas ambīcijas, lieli plāni vai projekti, ejiet neatlaidīgi uz priekšu. Kāds var meklēt piedzīvojumus un ļauties riskantām avantūrām, bet labāk uzstādīt praktiskus un reālus mērķus. Pieliekot pūles tas var nest neticamu veiksmi. Rīkoties būs nepieciešams ātri, kavētes nedrīkst - un Tavu laimīgo iespēju izmantos kāds cits.

Pūķa gadam ir a ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi | Skatijumi: 3307 | Pievienoja: Laura | Datums: 31.12.2011 | Komentāri (0)

Horoskopi 2012
Auna horoskops 2012. gadam
2012. gadā jums būs iespēja sekmīgi izpausties divās dzīves sfērās. Pirmā pusgada laikā jums veiksies finanšu jautājumos un jūs spēsiet vairot savus ienākumus. Šajā laikā iespējami arī lieli un nozīmīgi pirkumi. Tā kā naudas lietās gaidāma izdošanās iespējami arī veiksmīgi naudas ieguldījumi, kas maka saturu tikai vairos. Gaidāms arī, ka jūs būsiet daudz aktīvāki savās darba lietās, kas vēl pozitīvāk ietekmēs jūsu sekmīgo finanšu stāvokli. Varēsiet veiksmīgi atrast sev jaunu darbu, ja iepriekšējās darba vietas atalgojums jums nešķitīs pietiekošs, vienīgais, to nevajadzētu darīt februārī vai martā.
Otrajā pusgadā veiksme jūs piemeklēs caur komunikāciju ar citiem cilvēkiem vai caur došanos izbraukumos vai komandējumos. Jūs spēsiet nodibināt daudz veiksmīgu kontaktu, komunikācija ar cilvēkiem jums nesīs prieku. Veiksmīgi būs jebkuri izbraukumi, iepazīšanās, jaunu kontaktu nodibināšana, apmācības, viss kur pastāvēs iespēja iepazīties ar jauniem cilvēkiem.
Stabilitāte gaidāma Aunam arī personīgajās attiecībās. Tas visticamāk pateicoties tam, ka jūs paši vēlēsieties izprast savus nodomus un rīcību. Jūs gribēsiet sev blakus redzēt cilvēku, kuram variet uzticēties un kuram gribat uzticēties paši. Centieties ieklausīties savā iekšējā balsī.
Savukārt jūsu pašu dzīves mērķi un uzstādījumi gada laikā varētu kardināli mainīties. Tomēr jebkuras izmaiņas vajadzētu veikt ļoti uzmanīgi un pārdomāti. Centieties lietas kārtot secīgi, ja gribēsiet visu sasniegt ātri un vienā piegājienā, visticamāk saskarsieties ar šķēršļiem, kas būs pārāki par jums. Svarīgi būtu arī ievērot balansu starp darbu un atpūtu. Jūs pamanīsiet, ka laiku pa laikam jums radīsies nepieciešamība relaksēties – ļaujieties tam. Arī garīgās dzīves sfēras attīstība būs 2012. gadā īpaši svarīga.
 
Vērša horoskops 2012. gadam
Pirmais pusgads Vēršiem būs veiksmīgs. Jūs pamanīsiet, ka jums veicas praktiski visās dzīves jomās. Daudzas lietas izdosies vieglāk, kā citās reizēs un ... Lasīt tālāk>>
Kategorija: Horoskopi | Skatijumi: 3178 | Pievienoja: Laura | Datums: 08.12.2011 | Komentāri (2)

1-10 11-20 21-27