[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2012 » Janvāris » 11 » Ēģiptiešu horoskops
10.36
Ēģiptiešu horoskops

Nīla

(1.-7. janvāris, 19.-28. jūnijs, 1.-7. septembris, 18.-26. novembris)

 

Šīs zīmes pārstāvji ir kaislīgi, impulsīvi. Viņu dzīves devīze ir - labāk darīt un nenožēlot, nevis nedarīt un nožēlot! Šiem cilvēkiem der darbs, kura laikā nav jāatrodas vienā vietā - pie darbgalda. Viņiem ir nepieciešama kustība, pārvietošanās. Šīs zīmes cilvēkiem var būt dziednieciskas spējas, viņi ar rokas pieskārienu var noņemt galvassāpes un negatīvo enerģiju. Līdzās esošie cilvēki jūtas labi viņu kompānijā. Šīs zīmes cilvēkiem ir spēcīgs, pozitīvs enerģijas apvalks.

 

Amons

(8.-21. janvāris, 1.-11. februāris)

 

Šīs zīmes pārstāvji ir gudri, mērķtiecīgi, tiem piemīt saulains optimisms, kolektīvā ieņem līdera pozīcijas. Reizēm šie cilvēki ir tik populāri kolektīvā, ka viņiem nepietiek laika, lai pabūtu kopā ar sev tuvu cilvēku. Šie cilvēki izvēlas tādu darbu, kurā var demonstrēt savas zināšanas, talantu. Tieksme pēc popularitātes viņiem ir iedzimta. Atliek kaut nedaudz paslavēt Amona cilvēkus, lai viņi spētu gāzt kalnus. Šīs zīmes cilvēkiem piemīt liela intuīcija, spēja paredzēt notikumus nākotnē.

 

Muta (Mota)

(22.-31. janvāris, 8.-22. septembris)

 

Šīs zīmes pārstāvji ir prasīgi gan pret sevi, gan citiem. Viņiem ir sveša romantika, viņi ir gatavi palīdzēt ar darbiem nevis vārdiem. Starp šiem cilvēkiem ir ļoti daudz eksperimentētāju, izgudrotāju, kas nes sabiedrībai progresīvu attīstību. Šie cilvēki ir fiziski stipri, veselīgi un viņiem piemīt spēja sajust nepatikšanas jau pa lielu gabalu. Ar šīs zīmes cilvēkiem var droši doties izlūkgājienos, uz viņiem var paļauties.

 

Gebs

(12.-29. februāris, 20.-31. augusts)

 

Ja esat dzimis zem šīs zīmes, tad jūs esat labs padomdevējs, labsirdīgs un jūtīgs cilvēks. Starp šīs zīmes dzimušajiem ir daudz sabiedrisko darbinieku, psihologu un tehnisko zinātņu speciālistu. Zem šī cilvēka rokām viss saplaukst, uzzied. Viņam ir tikai jānomet sēkliņa zemē, lai tā izaugtu un dotu ražu. Dabas spēki sniedz lielu atbalstu Geba zīmē dzimušajiem. Šie cilvēki sevi uzskata par flegmatiķiem. Bet vērojot no malas šos cilvēkus liekas, ka viņiem trūkst enerģijas, vai, pareizāk sakot, viņi ir raduši nesteigties un visu darīt bez steigas.

 

Izīda

(11.-31. marts, 18.-29. oktobris, 19.-31. decembris)

 

Laimīgas var justies sievietes, kas dzimušas zem šīs zīmes. Tāpēc, ka Izīdas galvenā būtība ir - mīlestība. Šajā zīmē dzimušie sevī nes siltumu, maigumu, viņi ļoti labi zina savu mērķi dzīvē. Zvaigznes sola veiksmi tādās specialitātēs kā ekonomika un pedagoģija. Šie cilvēki ir kā laimes talismans, jo nes laimi visiem. Visi tumši spēki met līkumu šīs zīmes cilvēkiem.

 

Ozīriss

(1.-10. marts, 27.-30. novembris, 1.-18. decembris)

 

Šajā zīmē dzimušie māk "redzēt otram cauri". Reizēm liekas, ka viņi māk lasīt otra domas, no viņiem neko nevar noslēpt vai noklusēt. Pēc rakstura šie cilvēki ir zinātkāri, tāpēc ir gatavi veikt dažādus eksperimentus, viņi ir pārliecināti par sevi. Katru dzīves mirkli viņi izdzīvo ar pilnu atdevi un nebaidās ciest neveiksmi. Viņi ir pārliecināti, ka katrā bezizejas situācijā noteikti ir kaut viena izeja, kura var izmainīt situāciju. Viss dzīvē mainās, viss notiek! - tāda ir viņu devīze.

 

Tots

(1.-19. aprīlis, 8.-17. novembris)

 

Tota zīmē dzimušie no citiem atšķiras ar savu lielo vērīgumu un spēju loģiski analizēt jebkuru situāciju. Šie cilvēki viegli var apgūt hipnotizēšanas mākslu. Viņiem ir lielas pārliecināšanas spējas. Viņi labi prot atšķirt melus no patiesības. Šīs zīmes cilvēki ir zinātkāri, tāpēc vienmēr meklē kaut ko jaunu. Viņi vienmēr cenšas tikt līdz lietas būtībai, vienmēr un visur viņi jūtas kā mājas. Šiem cilvēkiem ir pedagoga talants.

 

Gors

(1.-7. maijs, 20.-30. aprīlis, 12.-19. augusts)

 

Tie cilvēki, kas dzimuši Gora zīmē ir dzimuši lidojumam. Viņiem ir lieliska fantāzija, bagāta iztēle un spēja sevi realizēt mākslas jomā. Starp viņiem ir arī labi biologi, zoologi un dzīvnieku dresētāji. Šīs zīmes dzimušie lieliski saprot dzīvniekus, ir sajūta, ka viņi saprot dzīvnieku valodu. Kaķi un suņi ar prieku reaģē uz viņa dotajām komandām. Ar maigumu un spēku viņi var sev pakļaut jebkuru dzīvnieku.  Šie cilvēki ir dzīvespriecīgi, labvēlīgi. Viņi savu mērķi izsaka skaidri, tāpēc izzūd problēmas mērķu sasniegšanā. Šie cilvēki nebaidās no smaga darba, mīl riskēt un nevairās no atbildības. Viņi ir pārliecināti par sevi.

 

Anubiss

(8.-27. maijs, 29.-30. jūnijs, 1.-13. jūlijs)

 

Anubisa zīmē dzimušajiem piemīt melnais humors un spēja kritiskā situācijā saskatīt arī kaut ko jautru. Šīs zīmes cilvēki ir "pūces" - viņi mīl vēlu iet gulēt un vēlu celties, mīl atrasties viens, nevis jautrā kompānijā. Vienatnē viņš labāk veiks savu darbu, nekā atrodoties komandā. Šie cilvēki ir spējīgi veikt taisnu un godīgu tiesu, neviens nespēs no šiem cilvēkiem noslēpt patiesību. Viņš vienmēr aizstāvēs vājos un sodīs vainīgos. Viņi ir jūtīgi, patiesi un uzticami cilvēki, dažiem liekas noslēpumaini.

 

Sets

(28.-31. maijs, 1.-18. jūnijs, 28.-30. septembris, 1.-2. oktobris)

 

Seta zīmē dzimušie ir ļoti ambiciozi, atjautīgi, pārliecināti par sevi un savu taisnību. Bieži šie cilvēki izvēlas politiķa vai augsta ranga vadītāja karjeru. Šajā zīmē dzimuši var apgūt zīlēšanu ar kārtīm, kafijas biezumos un arī mākoņos. Viņi ļoti labi māk tulkot likteņa zīmes un izdarīt pareizus secinājumus. Šīs zīmes cilvēki ir cīnītāji, viņi uzskata, ka šķēršļi ir radīti tāpēc, lai tos pārvarētu. Viņi neieciklējas pagātnē, bet skatās uz nākotni. Viņi nemāk mācīties no savām kļūdām, tāpēc bieži "uzkāpj uz tā paša grābekļa"  vairākas reizes.

 

Basteta

(14.-28. jūlijs, 23.-27. septembris, 3.-17. oktobris)

 

Šajā zīmē dzimušie ir valdzinoši, viņi ir spējīgi izjust un saprast situāciju. Ja šajā zīmē ir dzimusi sieviete, viņa ir ideāla māte, sieva. Viņa labi ada, tamborē, gatavo ēst. Viņa ļoti labi māk labvēlīgi ietekmēt konfliktsituācijas, ap viņu veidojas mieru nesošs biolauks, kas nomierina līdzās esošos cilvēkus. Basteti viegli sasniedz savu mērķi ja izvēlas skolotāja,  ārsta, florista vai grāmatveža specialitāti. Pēc rakstura šie cilvēki ir raduši aizsargāties, modrība ir viņu stiprā puse, taču reizēm tā traucē pareizi novērtēt situāciju. Šiem cilvēkiem ir jāpārvar savs kautrīgums un jāatveras pasaulei, tad dzīve liksies skaistāka un interesantāka. Šo cilvēku šarms, dabas dotais valdzinājums, diplomātija, nesavtīgums piesaista citus cilvēkus. Viņiem ir laba intuīcija.

 

Sehmeta

(29.-31. jūlijs, 1.-11. augusts, 30. oktobris – 7. novembris)

 

Šīs zīmes cilvēki iegūst lielu autoritāti citu cilvēku vidū, viņi ir prasīgi gan pret sevi, gan citiem. Šie cilvēki ir vienlīdz talantīgi visās darba sfērās, kas saistītas ar cilvēku attiecībām un svarīgu lēmumu pieņemšanu. Šos cilvēkus pavada veiksme, viņi vienmēr atrodas īstajā laikā un īstajā vietā. Lai arī pie kāda darba viņi ķertos, visur viņus pavadīs veiksme.


Avots - http://maija.ucoz.lv/publ/egiptes_horoskops/11-1-0-267

Kategorija: Horoskopi | Skatījumu skaits: 3477 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: ēģiptiešu horoskops, Ēģipte, horoscope, horoskops

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: