[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2011 » Novembris » 28 » Zvaigznēs rakstīts
23.10
Zvaigznēs rakstīts
MežāzisCaprion23decembris20janvārisVīrietisScaronajā zīmē dzimuscaronajiem vīriescaroniem ir daudz labu īpascaronību kuras nevienmēr var saskatīt Scaronie vīriescaroni ir domātāji vērotāji aprecētāji un ļoti mīl vientulībuJa viņi nesaņem vajadzīgo uzmanību vai arī viņiem netiek sagādāti piemēroti dzīves apstākļi tie bieži vien noslēdzas sevī tīscaronuprāt nevēlas atzinīgi novērtēt likteņa sniegtos labumus un kļūst par tirāniem Pret savām sievām viņi nekad nav pietiekami uzmanīgi Uzticības ziņā gan uz viņiem var paļauties Ja arī gadās kāda aizrauscaronanās tā ir īslaicīgaSievieteScaronajā zīmē dzimuscaronās sievietes uzskata ka panākumus var nest tikai neatlaidīgs darbs un pascaronuzupurēscaronanās Nepārmet vīram ka virzība pa karjeras kāpnēm notiek pārāk lēni Mīl panākumus un neatlaidīgi strādā lai tos sasniegtu taupīgas neparasti čaklas Reizēm var būt cēlsirdīgas gan pret sevi gan citiem Laulībā reizēm dodas aiz aprēķina Ļoti stingri stāv uz scaronīs grēcīgās zemes un scaronķiet ka ar ciescaronanām tiek galā diezgan viegliDažas slavenības kuras ir dzimuscaronas scaronajā horoskopa zīmēMels Gibsons Merilins Mensons Nikolas Keidžs deivids Būvijs Elvis Preslijs Keita Mosa Džims Kerijs Muhameds Ali Kevins Kosners Rikijs Mārtins u... Autors: Vamp Zvaigznēs rakstīts...
1.

Mežāzis-Caprion

23.decembris-20.janvāris

Vīrietis

Šajā zīmē dzimušajiem vīriešiem ir daudz labu īpašību kuras nevienmēr var saskatīt. Šie vīrieši ir domātāji, vērotāji, aprecētāji un ļoti mīl vientulību.Ja viņi nesaņem vajadzīgo uzmanību vai arī viņiem netiek sagādāti piemēroti dzīves apstākļi, tie bieži vien noslēdzas sevī, tīšuprāt nevēlas atzinīgi novērtēt likteņa sniegtos labumus un kļūst par tirāniem. Pret savām sievām viņi nekad nav pietiekami uzmanīgi. Uzticības ziņā gan uz viņiem var paļauties. Ja arī gadās kāda aizraušanās, tā ir īslaicīga.

Sieviete

Šajā zīmē dzimušās sievietes uzskata, ka panākumus var nest tikai neatlaidīgs darbs un pašuzupurēšanās. Nepārmet vīram, ka virzība pa karjeras kāpnēm notiek pārāk lēni. Mīl panākumus un neatlaidīgi strādā, lai tos sasniegtu, taupīgas, neparasti čaklas. Reizēm var būt cēlsirdīgas gan pret sevi, gan citiem. Laulībā reizēm dodas aiz aprēķina. Ļoti stingri stāv uz šīs grēcīgās zemes un šķiet, ka ar ciešanām tiek galā diezgan viegli.

Dažas slavenības, kuras ir dzimušas šajā horoskopa zīmē-Mels Gibsons, Merilins Mensons, Nikolas Keidžs, deivids Būvijs, Elvis Preslijs, Keita Mosa, Džims Kerijs, Muhameds Ali, Kevins Kosners, Rikijs Mārtins u.c.

ŪdensvīrsAquarius21janvāris19ferbruārisVīrietisScaronajā zīmē dzimuscaronos vīriescaronus sievietei ir grūti iekarot viņas ieroči it kā zaudē spēku Daudz labprātāk scaronie vīriescaroni velta sevi darbam un ir pilnīgi spējīgi personīgo dzīvi atvirzīt otrajā plānā Ja sieva atradīs sevī spēku kļūt par scaronāda vīriescarona biedru draugu un sabiedroto viņscaron būs tīri pieņemas vīrspar niekiem nestrīdēsies un centīsies nedarīt neko tādu kas varētu kaitēt ģimenes dzīvei Scaronī tipa cilvēki ciena sevi un citus To pascaronu viņi gan prasa arī no apkārtējiemSievieteScaronajā zīmē dzimuscaronajām sievietēm nauda dzīvē nav visnozīmīgākais faktors Vīņas laime slēpjas bagātā jūtu un dvēseles dzīvē Vīrā visaugstāk vērtē ideālus Iedvesmo vīru radoscaroniem meklējumiem lai tie iegūtu augstu vērtējumu sabiedrībā Nav aizdomīgas un greizsirdīgas nekad nepārbauda ko vīri darījuscaroni Sieviscaronķīgas un jūtīgas Ja nākas vīrietī vilties tās atsalst taču ja vīrs censcaronas kļūdu labot darīs visu iespējamo lai viņiem palīdzētu atkal tikt uz pjedestālaDažas slavenības kuras ir dzimuscaronas scaronajā zīmēDženifera Anistone Escarontons Kačers Džastins Timberleiks Opra Kristīna Ričija Robijs Villijams Džons Travolta Alisija Keja maikls Džordans Niks Kārters u... Autors: Vamp Zvaigznēs rakstīts...
2.

Ūdensvīrs-Aquarius

21.janvāris-19.ferbruāris

Vīrietis

Šajā zīmē dzimušos vīriešus sievietei ir grūti iekarot, viņas ieroči it kā zaudē spēku. Daudz labprātāk šie vīrieši velta sevi darbam un ir pilnīgi spējīgi personīgo dzīvi atvirzīt otrajā plānā. Ja sieva atradīs sevī spēku kļūt par šāda vīrieša biedru, draugu un sabiedroto, viņš būs tīri pieņemas vīrs-par niekiem nestrīdēsies un centīsies nedarīt neko tādu, kas varētu kaitēt ģimenes dzīvei. Šī tipa cilvēki ciena sevi un citus. To pašu viņi gan prasa arī no apkārtējiem.

Sieviete

Šajā zīmē dzimušajām sievietēm nauda dzīvē nav visnozīmīgākais faktors. Vīņas laime slēpjas bagātā jūtu un dvēseles dzīvē. Vīrā visaugstāk vērtē ideālus. Iedvesmo vīru radošiem meklējumiem, lai tie iegūtu augstu vērtējumu sabiedrībā. Nav aizdomīgas un greizsirdīgas, nekad nepārbauda, ko vīri darījuši. Sievišķīgas un jūtīgas. Ja nākas vīrietī vilties, tās atsalst, taču ja vīrs cenšas kļūdu labot, darīs visu iespējamo, lai viņiem palīdzētu atkal tikt uz pjedestāla.

Dažas slavenības, kuras ir dzimušas šajā zīmē-Dženifera Anistone, Eštons Kačers, Džastins Timberleiks, Opra, Kristīna Ričija, Robijs Villijams, Džons Travolta, Alisija Keja, maikls Džordans, Niks Kārters u.c.

ZivsPisces20februāris21martsVīrietisScaronajā zīmē dzimuscaronie vīriescaroni ir sapņotāji ar juceklīgām garīgām interesēm Sievai jāpatērē daudz laika lai atmodinātu vīrā skaudoscarono enerģiju un godkāri Pascaronam viņam gan ir samērā maz izturības un gribasspēka Cerēto viņscaron labprāt pieņems par īstenību Toties viņiem ir ļoti atsaucīga dvēsele un liela vēlēscaronanās palīdzēt saviem tuvākajiem Viņi gan bieži vien neapsverkas būtu patiescaronām noderīgs Sabiedrībā scaronādi cilvēki ir iecienīti bet paļauties uz viņiem pārāk nevarSievieteScaronajā zīmē dzimusī sieviete vīru nekomandēs un pretīm nerunās jo uzskata vīru par savas dzīves balstu kuram var uzicēties Galvenais tai ir miers un dzīvesbiedra laime Skaistas ātri dodas laulībā Saprot visus izņemot sevi pascaronu Viņas sirds ir plascarona noslēpumaina un neaptverama kā pati jūra Nav iekarotājas un gaida lai viņas iekaro Ar sāncensēm necīnās vienmēr aiziet pa sev vien saprotamu ceļu Labāk ar mieru nest mazus upurus nekā sarīkot greizsirdības scēnu Mīlēt tai nozīmē palīdzētDažas slavēnības kuras ir dzimuscaronas scaronajā zīmēDžastins Bībers Džons Bon Džovī Elizabete Teilore Brūs Villis Kurts Rasels Eva Longorija SEAL Vanesa L Villiamsa Džesika Bīla Sindija Krouforde uc nbs... Autors: Vamp Zvaigznēs rakstīts...
3.

Zivs-Pisces

20.februāris-21.marts

Vīrietis

Šajā zīmē dzimušie vīrieši ir sapņotāji ar juceklīgām garīgām interesēm. Sievai jāpatērē daudz laika, lai atmodinātu vīrā skaudošo enerģiju un godkāri. Pašam viņam gan ir samērā maz izturības un gribasspēka. Cerēto viņš labprāt pieņems par īstenību. Toties viņiem ir ļoti atsaucīga dvēsele un liela vēlēšanās palīdzēt saviem tuvākajiem. Viņi gan bieži vien neapsver-kas būtu patiešām noderīgs. Sabiedrībā šādi cilvēki ir iecienīti, bet paļauties uz viņiem pārāk nevar.

Sieviete

Šajā zīmē dzimusī sieviete vīru nekomandēs un pretīm nerunās, jo uzskata vīru par savas dzīves balstu, kuram var uzicēties. Galvenais tai ir miers un dzīvesbiedra laime. Skaistas, ātri dodas laulībā. Saprot visus, izņemot sevi pašu. Viņas sirds ir plaša, noslēpumaina un neaptverama kā pati jūra. Nav iekarotājas un gaida, lai viņas iekaro. Ar sāncensēm necīnās, vienmēr aiziet pa sev vien saprotamu ceļu. Labāk ar mieru nest mazus upurus, nekā sarīkot greizsirdības scēnu. Mīlēt tai nozīmē palīdzēt.

Dažas slavēnības, kuras ir dzimušas šajā zīmē-Džastins Bībers, Džons Bon Džovī, Elizabete Teilore, Brūs Villis, Kurts Rasels, Eva Longorija, SEAL, Vanesa L. Villiamsa, Džesika Bīla, Sindija Krouforde u.c.  

AunsAries22marts20aprīlisVīrietisScaronajā zīmē dzimuscaronajam vīrietim piemīt daudz labu bruņniecisku īpascaronību Viņi gan to labi apzinās un dažreiz pār mēru to akcentē Ir patmīlīgi bet ne sīkumaini āti reaģē uz to kas viņiem sagādā prieku sievai noteikti jābūt populārai draugu aprindās jāseko modei lai ar savu varētu lepoties Neciescaron strīdus un scaronķiež savus spēkus uz visām pusēm Ja rodas konfliktsituācija sievai ir jāprot vīru pārliecināt ka viņscaron ir pats apbrīnojamākais cilvēks pasaulēSieviteScaronajā zīmē dzimuscaronās sievietes ir pievilcīgas komunikablas tām piemīt laba humora izjūta un parasti viņām ir dauz pielūdzēju Godkārīgas un entuziasma pārpilnas neslēpj ka lepojas ar saviem vīriem Prot iedvesmot vīrus sasniegt dzīvē pēc iespējas vairāk Optimistes kas nepazīst vārdu quotsakāvequot Viņas mīl risku ir zinoscaronas un gudras bet nemīl iedziļināties detaļāsDažas slavenības kuras ir dzimuscaronas scaronajā zīmēRasels Krovs Viktorija Behema Eltons Džons Escaronlija Džūda Džekijs Čans Evans Makgregors Edijs Mērfijs Sāra Džesika Pārkere Selina Diona Stīvens Sigals u... Autors: Vamp Zvaigznēs rakstīts...
4.

Auns-Aries

22.marts-20.aprīlis

Vīrietis

Šajā zīmē dzimušajam vīrietim piemīt daudz labu bruņniecisku īpašību. Viņi gan to labi apzinās un dažreiz pār mēru to akcentē. Ir patmīlīgi, bet ne sīkumaini, āti reaģē uz to, kas viņiem sagādā prieku, sievai noteikti jābūt populārai draugu aprindās, jāseko modei, lai ar savu varētu lepoties. Necieš strīdus un šķiež savus spēkus uz visām pusēm. Ja rodas konfliktsituācija, sievai ir jāprot vīru pārliecināt, ka viņš ir pats apbrīnojamākais cilvēks pasaulē.

Sievite

Šajā zīmē dzimušās sievietes ir pievilcīgas, komunikablas, tām piemīt laba humora izjūta un parasti viņām ir dauz pielūdzēju. Godkārīgas un entuziasma pārpilnas, neslēpj, ka lepojas ar saviem vīriem. Prot iedvesmot vīrus sasniegt dzīvē pēc iespējas vairāk. Optimistes, kas nepazīst vārdu "sakāve". Viņas mīl risku. ir zinošas un gudras, bet nemīl iedziļināties detaļās.

Dažas slavenības, kuras ir dzimušas šajā zīmē-Rasels Krovs, Viktorija Behema, Eltons Džons, Ešlija Džūda, Džekijs Čans, Evans Makgregors, Edijs Mērfijs, Sāra Džesika Pārkere, Selina Diona, Stīvens Sigals u.c.

VērsisTaurus21aprīlis19maijsVīrietisScaronajā zīmē dzimuscaronais vīrietis prasa lielu uzmanību Pirmkārt viņam ir svarīgi zināt ka viņa nopelnītā nauda tiek tērēta saprātīgi Atzinīgi viņscaron vērtē tikai tos pirkumus kas ir noderīgi praktiskajā dzīvē vai sagādā viņam paildu ērtības Viņscaron necentīsies ģērbt moderni savu sievu un lepoties ar to Sievai nav vēlams pulcēt mājās daudz draugu jo viņscaron ir greizsirdīgs kaut gan nekad to neizrādīs Pacietīgs un sevī noslēgts bet ja gadīsies viņu nokaitināt viņscaron noteikti izies no quoteņģēmquotSievieteScaronajā dzīmuscaronajām sievietē ir maigs raksturs Patīkamas bet bieži vien nepraktiskas Partnerus izvēlas ļoti rūpīgi Ļoti mīl naudu un skaistas lietas Metodiski virza vīru uz augstākem mērķiem neciescaron sakāves Izvēlas bagātus un ietekmīgus draugus dievina greznību un panakumus Ir spītīgas un gadās ka viņām ir grūti sadzīvot ar progresīvi domājoscaroniem vīriescaroniem Lielas problēmas var radīt arī viņu stipri izteiktais materiālisms Māju iekārto grezni ar gaumi un komfortuDažas slavenīnas kuras ir dzimuscaronas scaronajā zīmēUma Tūrmane keita Blanscaroneta Džordžs Klūnijs Devids Behems Džesika Alba Enrike Iglesias Dženeta Džeksone Lilija Alena Bono Busta Rhymes u... Autors: Vamp Zvaigznēs rakstīts...
5.

Vērsis-Taurus

21.aprīlis-19.maijs

Vīrietis

Šajā zīmē dzimušais vīrietis prasa lielu uzmanību. Pirmkārt viņam ir svarīgi zināt, ka viņa nopelnītā nauda tiek tērēta saprātīgi. Atzinīgi viņš vērtē tikai tos pirkumus, kas ir noderīgi praktiskajā dzīvē vai sagādā viņam paildu ērtības. Viņš necentīsies ģērbt moderni savu sievu un lepoties ar to. Sievai nav vēlams pulcēt mājās daudz draugu, jo viņš ir greizsirdīgs, kaut gan nekad to neizrādīs. Pacietīgs un sevī noslēgts, bet, ja gadīsies viņu nokaitināt, viņš noteikti izies no "eņģēm".

Sieviete

Šajā dzīmušajām sievietē ir maigs raksturs. Patīkamas, bet bieži vien nepraktiskas. Partnerus izvēlas ļoti rūpīgi. Ļoti mīl naudu un skaistas lietas. Metodiski virza vīru uz augstākem mērķiem, necieš sakāves. Izvēlas bagātus un ietekmīgus draugus, dievina greznību un panakumus. Ir spītīgas un gadās, ka viņām ir grūti sadzīvot ar progresīvi domājošiem vīriešiem. Lielas problēmas var radīt arī viņu stipri izteiktais materiālisms. Māju iekārto grezni, ar gaumi un komfortu.

Dažas slavenīnas, kuras ir dzimušas šajā zīmē-Uma Tūrmane, keita Blanšeta, Džordžs Klūnijs, Devids Behems, Džesika Alba, Enrike Iglesias, Dženeta Džeksone, Lilija Alena, Bono, Busta Rhymes u.c.

DvīņiGemini20maijs21jūnijsVīrietisScaronajā zīmē dzimuscaronos vīriescaronus liktenis ir apveltījis ar spožu lokanu un svārstīgu prātu Viņiem nav nekas prētī paflirtēt un sievai pret to vajadzētu izturēties mierīgi Scaronis flirts parasti dziļākās jūtās nepārtop Sievai jāsaprot arī viņa straujās garstāvokļa maiņas un jāpiemērojas tam visam cik vien iespējams Vispār sievai vajadzētu būt arī viņa auklei jo scaronāda tipa vīriescaroni savā būtībā paliek bērni līdz par sirmam vecumamSievieteScaronajā zīmē dzimuscaronās sievietes ir skaistas ļoti sieviāķīgas inteliģentas un izdomas bagāas Lai gan skaistums viņām nozīmē vairāk nekā ģimene prot savu māju padarīt mūsdienīgu un mājīgu Viņas vēlas būt neaizstājamas visās lietās Labas sievas diplomātiem ārzemju korespondentiem un visiem kuru darbs saistīts ar ceļoscaronanu Palīdz saviem vīriem ja viņi prasa tām padomu Nemīl izteikt pārmetumus atcerēties pagājuscaronās kļūdas un maldus Izprot dzīves vērtību un grūtības lai gan bieži ātri grib gūt panākumus un pārvarēt grūtībasDažas slavenības kuras ir dzimuscaronas scaronajā zīmēAndželina Džollija Nikola Kidmena Džonijs Deps Mikijs Maiers Anna Kurņikova Morgans Frīmens Merilina Monro Naomi Kembela Priscila Preslija Tupac Shakur u... Autors: Vamp Zvaigznēs rakstīts...
6.

Dvīņi-Gemini

20.maijs-21.jūnijs

Vīrietis

Šajā zīmē dzimušos vīriešus liktenis ir apveltījis ar spožu, lokanu un svārstīgu prātu. Viņiem nav nekas prētī paflirtēt, un sievai pret to vajadzētu izturēties mierīgi. Šis flirts parasti dziļākās jūtās nepārtop. Sievai jāsaprot arī viņa straujās garstāvokļa maiņas un jāpiemērojas tam visam, cik vien iespējams. Vispār sievai vajadzētu būt arī viņa auklei, jo šāda tipa vīrieši savā būtībā paliek bērni līdz par sirmam vecumam.

Sieviete

Šajā zīmē dzimušās sievietes ir skaistas, ļoti sieviāķīgas, inteliģentas un izdomas bagāas. Lai gan skaistums viņām nozīmē vairāk nekā ģimene, prot savu māju padarīt mūsdienīgu un mājīgu. Viņas vēlas būt neaizstājamas visās lietās. Labas sievas diplomātiem, ārzemju korespondentiem un visiem, kuru darbs saistīts ar ceļošanu. Palīdz saviem vīriem, ja viņi prasa tām padomu. Nemīl izteikt pārmetumus, atcerēties pagājušās kļūdas un maldus. Izprot dzīves vērtību un grūtības, lai gan bieži ātri grib gūt panākumus un pārvarēt grūtības.

Dažas slavenības, kuras ir dzimušas šajā zīmē-Andželina Džollija, Nikola Kidmena, Džonijs Deps, Mikijs Maiers, Anna Kurņikova, Morgans Frīmens, Merilina Monro, Naomi Kembela, Priscila Preslija, Tupac Shakur u.c.

VēzisCancer22jūnijs22jūlijsVīrietisScaronajā zīmē dzimuscaronie vīriescaroni parasti ir ļoti jūtīgi un viegli ietekmējami kad viņi ir sliktā garstāvoklī tie uztraucas un nervozē par niekiem Labā noskaņojumā sapņo par pārmaiņām dzīvē ceļojumiem utt Taču scaronis ārējais nemierīgums ir mānīgs Patiesībā viņi ir patstāvīgi spējīgi uz lielu pat ļoti stūrgalvīgu mīlestību gatavi ziedoties to cilvēku labā kas viņiem dārgi Scaronāda cilvēka sievai jārada ap vīru iejūtības un saprascaronanas atmosfēra un komfortsSievieteScaronajā zīmē dimuscaronās sievietes ir ideālas uzticīgas sievas labas saimnieces un mātes Vīriescaroni kuru sieva ir dzimusi scaronajā zīmē var uzskatīt sevi par laimīgiem jo parasti sievas viņus sagaida mājās un prot radīt patīkamu atmosfēu Kā visām ūdens zīmēm tām piemīt izteikti smalka intuīcija Nemīl iziet sabiedrībā bet ja tas noticis ar lielu takta izjūtu veido sava vīra fonu Scaronādā ģimenē vīrs vienmēr jūtas kā neapstrīdams ģimenes galvaDažas slavenības kuras ir dzimuscaronas scaronajā zīmēLinsija Lohana Džesika Simpsone Toms Krūzs 50 cent Toms Henks Misija Eliota Silvestrs Stalone Harisons Fords Robins Villiams Vins Dīzels u... Autors: Vamp Zvaigznēs rakstīts...
7.

Vēzis-Cancer

22.jūnijs-22.jūlijs

Vīrietis

Šajā zīmē dzimušie vīrieši parasti ir ļoti jūtīgi un viegli ietekmējami. kad viņi ir sliktā garstāvoklī, tie uztraucas un nervozē par niekiem. Labā noskaņojumā sapņo par pārmaiņām dzīvē, ceļojumiem u.t.t. Taču šis ārējais nemierīgums ir mānīgs. Patiesībā viņi ir patstāvīgi, spējīgi uz lielu, pat ļoti stūrgalvīgu mīlestību, gatavi ziedoties to cilvēku labā, kas viņiem dārgi, Šāda cilvēka sievai jārada ap vīru iejūtības un saprašanas atmosfēra un komforts.

Sieviete

Šajā zīmē dimušās sievietes ir ideālas, uzticīgas sievas, labas saimnieces un mātes. Vīrieši, kuru sieva ir dzimusi šajā zīmē, var uzskatīt sevi par laimīgiem, jo parasti sievas viņus sagaida mājās un prot radīt patīkamu atmosfēu. Kā visām ūdens zīmēm, tām piemīt izteikti smalka intuīcija. Nemīl iziet sabiedrībā, bet ja tas noticis, ar lielu takta izjūtu veido sava vīra fonu. Šādā ģimenē vīrs vienmēr jūtas kā neapstrīdams ģimenes galva.

Dažas slavenības, kuras ir dzimušas šajā zīmē-Linsija Lohana, Džesika Simpsone, Toms Krūzs, 50 cent, Toms Henks, Misija Eliota, Silvestrs Stalone, Harisons Fords, Robins Villiams, Vins Dīzels u.c.

LauvaLeo23jūlijs23augustsVīrietisScaronajā zīmē dzimuscaronais vīrietis tiescaronām ir īsts quotcarsquot savā ģimenē Arī tad ja viņa stāvoklis dzīvē nav seviscaronķi izcils viņscaron ap sevi vienmēr pūlcēs vismaz nelielu svītu Ja apkārtējie cilvēki negrib atzīt viņa pārākumuun tas notiek itin bieži viņscaron mājās spēj demonstrēt īsti despotiskas rakstura iezīmes Mīlestībai Lauvas zīmē dzimis vīrietis atdodas pilnīgi tomēr nekad nezaudē savu augstprātību Taču viņiem piemīt arī reti sastopamas īpascaronībascildenums un uzticībaSievieteScaronajā zīmē dzimscaronās sievietes ir pievilcīgas rūpējas par savu izskatu labas saimnieces Nemīl spēlēt otro vijoli diezgan godkārīgas Pascaronas daudz strādā un kaitina ja vīrs neparāda vajadzīgo uzmanību Prot novērtēt vīra centienus dzīves cīņā Ja vīrs tām dāvā savu uzticību kļūst par nenovērtējamu sabiedroto ar grūtībām ierobežo tieksmi visus vadīt Ir diezgan grūti atrast vīrieti kurscaron būtu ar mieru uzcelt tās uz pjedastāla kādu sievietes tiescaronām ir pelnījuscaronasDažas slavenības kuras ir dzimuscaronas scaronajā zīmēBens Afleks Antonio Banderas Dženifera Lopesa Madonna Roberts De Nīro Billijs Bobs Torntons Halle Berija Kristians Sleiters Miks Džegers Vitnija Hjūston... Autors: Vamp Zvaigznēs rakstīts...
8.

Lauva-Leo

23.jūlijs-23.augusts

Vīrietis

Šajā zīmē dzimušais vīrietis tiešām ir īsts "cars" savā ģimenē. Arī tad, ja viņa stāvoklis dzīvē nav sevišķi izcils, viņš ap sevi vienmēr pūlcēs vismaz nelielu svītu. Ja apkārtējie cilvēki negrib atzīt viņa pārākumu(un tas notiek itin bieži), viņš mājās spēj demonstrēt īsti despotiskas rakstura iezīmes. Mīlestībai Lauvas zīmē dzimis vīrietis atdodas pilnīgi, tomēr nekad nezaudē savu augstprātību. Taču viņiem piemīt arī reti sastopamas īpašības-cildenums un uzticība.

Sieviete

Šajā zīmē dzimšās sievietes ir pievilcīgas, rūpējas par savu izskatu, labas saimnieces. Nemīl spēlēt otro vijoli, diezgan godkārīgas. Pašas daudz strādā un kaitina, ja vīrs neparāda vajadzīgo uzmanību. Prot novērtēt vīra centienus dzīves cīņā. Ja vīrs tām dāvā savu uzticību, kļūst par nenovērtējamu sabiedroto. ar grūtībām ierobežo tieksmi visus vadīt. Ir diezgan grūti atrast vīrieti, kurš būtu ar mieru uzcelt tās uz pjedastāla, kādu sievietes tiešām ir pelnījušas.

Dažas slavenības, kuras ir dzimušas šajā zīmē-Bens Afleks, Antonio Banderas, Dženifera Lopesa, Madonna, Roberts De Nīro, Billijs Bobs Torntons, Halle Berija, Kristians Sleiters, Miks Džegers, Vitnija Hjūstone.

JaunavaVirgo24augusts23septembrisVīrietisScaronajā zīmē dzimuscaronais vīrietis nemaz nav noskaņots pakļauties sieviescaronu slazdiem un vilinājumiem Viņscaron ir prātotājs nevis romantiķis Toties viņscaron patiesi spēj rūpēties par savu ģimeni Ja tikai sieva nav īpascaroni kaprīza iņu var uzskatīt par ļoti labu vīru Parasti viņscaron nepanes troksni pārmaiņas un priekscaronroku dod sēdēscaronanai mājās Būtiskākaisnetikumsviņscaron mīl ņurdēt par sikumiem Taču viņscaron neciescaron nesaskaņas ģimenē un parasti ir gatavs darīt visu lai no tām izbēgtuSievieteJaunava ir pati neizprotamākā zodiaka zīme Izvēlīgas analītiskas ļoti jūtīgas asprātīgas uzticamas sievas Vislabāk kopdzīve veidojas ar vīriescaroniem kas strādā zinātnisku vai citu intelektuālu darbuadvokātiem skolotājiem ārstiem jo scaronādus vīriescaronus nevaldzina heroisms un avantūras Bieži ziedo sevi vīra karjerai Strādājot kopā ar vīriescaroniem vienā sfērā amierinātas ar sekretāres vai referentes lomu Rūpīgas gādīgas uzmanīgas betar asu mēliDažas slavenības kuras ir dzimuscaronas scaronajā zīmēKijānu Rīvs Kamerona Diaza Bejonse Novlsa Scaronons Konerijs Maikls Džeksons Hjū Grants Ādams Sendlers Pink Nikola Ričija Ludacris u... Autors: Vamp Zvaigznēs rakstīts...
9.

Jaunava-Virgo

24.augusts-23.septembris

Vīrietis

Šajā zīmē dzimušais vīrietis nemaz nav noskaņots pakļauties sieviešu slazdiem un vilinājumiem. Viņš ir prātotājs, nevis romantiķis. Toties viņš patiesi spēj rūpēties par savu ģimeni. Ja tikai sieva nav īpaši kaprīza, iņu var uzskatīt par ļoti labu vīru. Parasti viņš nepanes troksni, pārmaiņas un priekšroku dod sēdēšanai mājās. Būtiskākaisnetikums-viņš mīl ņurdēt par sikumiem. Taču viņš necieš nesaskaņas ģimenē un parasti ir gatavs darīt visu, lai no tām izbēgtu.

Sieviete

Jaunava ir pati neizprotamākā zodiaka zīme. Izvēlīgas analītiskas, ļoti jūtīgas, asprātīgas, uzticamas sievas. Vislabāk kopdzīve veidojas ar vīriešiem , kas strādā zinātnisku vai citu intelektuālu darbu-advokātiem, skolotājiem, ārstiem, jo šādus vīriešus nevaldzina heroisms un avantūras. Bieži ziedo sevi vīra karjerai. Strādājot kopā ar vīriešiem vienā sfērā, amierinātas ar sekretāres vai referentes lomu. Rūpīgas, gādīgas, uzmanīgas, bet-ar asu mēli.

Dažas slavenības, kuras ir dzimušas šajā zīmē-Kijānu Rīvs, Kamerona Diaza, Bejonse Novlsa, Šons Konerijs, Maikls Džeksons, Hjū Grants, Ādams Sendlers, Pink, Nikola Ričija, Ludacris u.c.

SvariLibra24septembris23oktobrisVīrietisSvaru zīmē dzimuscarona vīriescarona sieva var uzskatīt sevi par laimīgu daudzējādā ziņā Viņscaron reti kad izposta savu ģimenes dzīvi viņam ir labas attiecības ar apkārtējiem viņscaron ir sabiedrisks jautrs un bieži vienļoti talantīgs Parasti viņam piemīt liela vēlēscaronanās pēc miera un vīņscaron viegli piekāpjas sievas iegribām lai tikai nesagādātu sev liekas nepatikscaronanas Svaru zīmē dzimis vīrietis prot cīnītieskas ir vēl svarīgākuzvarētSievieteScaronajā zīmē dzimuscaronās sievietes ir ļoti sieviscaronķīgas un mīl ja to novērtē Agri dodas laulībā un parasti izveido laimīgu un stipru ģimeni Vairāk par visu mīl brīvību slikti panes vientulību Viegli iegūst jaunus draugus ar patiku maina dzīves vietas ja runa iet par jūtām izvēlas gudrus lēmumus ko diktē augsti attīstītā takta sajūta Var labi sadzīvot gandrīz ar katru vīrieti reizēm pilnīgi pascaronuzupurējoties Ja nejūtas mīlētas drīz vien var nbspmeklēt laimi citurDažas slavenības kuras ir dzimuscaronas scaronajā zīmēketrīna Zeta Džounsa Gvena Stefanija Zaks Efrons Hjū Džekmens Eminem gvineta Paltrova Žans Klods Van Damme Stings Avrila Lavinja Akon u... Autors: Vamp Zvaigznēs rakstīts...
10.

Svari-Libra

24.septembris-23.oktobris

Vīrietis

Svaru zīmē dzimuša vīrieša sieva var uzskatīt sevi par laimīgu daudzējādā ziņā. Viņš reti kad izposta savu ģimenes dzīvi, viņam ir labas attiecības ar apkārtējiem, viņš ir sabiedrisks, jautrs un bieži vien-ļoti talantīgs. Parasti viņam piemīt liela vēlēšanās pēc miera, un vīņš viegli piekāpjas sievas iegribām, lai tikai nesagādātu sev liekas nepatikšanas. Svaru zīmē dzimis vīrietis prot cīnīties-kas ir vēl svarīgāk-uzvarēt...

Sieviete

Šajā zīmē dzimušās sievietes ir ļoti sievišķīgas un mīl, ja to novērtē. Agri dodas laulībā un parasti izveido laimīgu un stipru ģimeni. Vairāk par visu mīl brīvību, slikti panes vientulību. Viegli iegūst jaunus draugus, ar patiku maina dzīves vietas. ja runa iet par jūtām, izvēlas gudrus lēmumus, ko diktē augsti attīstītā takta sajūta. Var labi sadzīvot gandrīz ar katru vīrieti, reizēm pilnīgi pašuzupurējoties. Ja nejūtas mīlētas, drīz vien var  meklēt laimi citur.

Dažas slavenības, kuras ir dzimušas šajā zīmē-ketrīna Zeta Džounsa, Gvena Stefanija, Zaks Efrons, Hjū Džekmens, Eminem, gvineta Paltrova, Žans Klods Van Damme, Stings, Avrila Lavinja, Akon u.c.

SkorpionsScorpio24oktobris22novembrisVīrietisJa vīrietis dzimis skorpiona zīmē iespējami 2 pilnīgi atscaronķirīgi tipi Viens kam raksturīga kolosāla enerģija mīlestība pret katru pat pascaronu grūtāko un atbildīgāko darbu alkas pēc piedzīvojumiem un cīņas Scaronis tips ir droscaronirdīgs un absolūti godīgs Otrsar noslieci uz nekontrolējamu greizsirdību Viņscaron ļoti viegli spēj otru apvainot arī pats ātri apvainojas un ir arī atriebīgs skorpiona zīmē nav vidusmēra vīriescaronu Tie ir vai nu ļoti labi vai pilnīgi neciescaronamiSievieteScaronajā zīmē dzimuscaronajām sievietēm ir divejāda daba Novienas puses tās ir spēcīgas un brīvību mīloscaronas personības no otras puses uzticīgas sievas spējīgas cīnīties un pastāvēt par savu mīlestību Pirmajā vietā tām ir vīra laime Pacietīgi un drosmīgi pārciescaron dažādas nelaimes un trūkumu Labākās īpascaronībasizturība grūtos brīžos ass prāts cilvēku izpratne Karsti mīl un tikpat karsti nīst Būdama greizsirdīga nemīl ja no greizsirdības nākas ciest pascaronaiDažas slavenības kuras dzīmuscaronas scaronajā zīmēLeonardo di Kaprio Ciara Nelly Braijans Ādams Kellija Osborna Mega Raijana Džūlija Robertsa Greisa Kellija Rita Vilsone Elena Pompeo u... Autors: Vamp Zvaigznēs rakstīts...
11.

Skorpions-Scorpio

24.oktobris-22.novembris

Vīrietis

Ja vīrietis dzimis skorpiona zīmē, iespējami 2 pilnīgi atšķirīgi tipi. Viens, kam raksturīga kolosāla enerģija, mīlestība pret katru, pat pašu grūtāko un atbildīgāko darbu, alkas pēc piedzīvojumiem un cīņas. Šis tips ir droširdīgs un absolūti godīgs. Otrs-ar noslieci uz nekontrolējamu greizsirdību. Viņš ļoti viegli spēj otru apvainot, arī pats ātri apvainojas un ir arī atriebīgs. skorpiona zīmē nav vidusmēra vīriešu! Tie ir vai nu ļoti labi, vai pilnīgi neciešami.

Sieviete

Šajā zīmē dzimušajām sievietēm ir divejāda daba. Novienas puses tās ir spēcīgas un brīvību mīlošas personības, no otras puses- uzticīgas sievas, spējīgas cīnīties un pastāvēt par savu mīlestību. Pirmajā vietā tām ir vīra laime. Pacietīgi un drosmīgi pārcieš dažādas nelaimes un trūkumu. Labākās īpašības-izturība grūtos brīžos, ass prāts, cilvēku izpratne. Karsti mīl un tikpat karsti nīst. Būdama greizsirdīga, nemīl, ja no greizsirdības nākas ciest pašai.

Dažas slavenības, kuras dzīmušas šajā zīmē-Leonardo di Kaprio, Ciara, Nelly, Braijans Ādams, Kellija Osborna, Mega Raijana, Džūlija Robertsa, Greisa Kellija, Rita Vilsone, Elena Pompeo u.c.

StrēlnieksSigittarius23novmbris22decembrisVīrietisStrēlnieki ir dzimscaroni ideālisti taču viņu tieksmēm uz sapņoscaronanu ir praktiska nokrāsa Ja tāds cilvēks sastaps sievieti kas viņu saprot un prot novērtēt viņscaron būs ideāls vīrs strēlnieks neciescaron sīkas nelietības un nepamatotu greizsirdību ir ļoti tiescarons un atklāts viņa dusmas nekad nav ilgas Būtiski ir tas ka atriebties viņi mēdz reti Strēlnieks ir drosmīgs taisnīgs un nav egoistsSievieteScaronajā zīmē dzimusī sieviete mīl piedzīvojumus un avantūras tai piemīt neizsīkstoscarona enerģija un dzīvesprieks Neuzskata par vajadzīgu dzīvot naudas un mantas dēļ Pats galvenaisizteikt savu personību Viesmīlīgas priecīgas saimnieces las ikdienas pelēcībā vienmēr censcaronas ienest krāsainību Var kļūt neuzticīgas bet vienmēr būs labs biedrs un draugs Laimīgas tikai tad ja jūtas brīvas Lielākā nelaimegrezsirdīgs vīrsDažas slavenības kuras ir dzimuscaronas scaronajā zīmēBreds Pits Alisa Milāno Britnija Spīrsa JayZ Ozijs Osborns Brūs Lī Teilore Svifta kristina Agilera Tīna Tērnere Nellija Furtādo u... Autors: Vamp Zvaigznēs rakstīts...
12.

Strēlnieks-Sigittarius

23.novmbris-22.decembris

Vīrietis

Strēlnieki ir dzimši ideālisti, taču viņu tieksmēm uz sapņošanu ir praktiska nokrāsa. Ja tāds cilvēks sastaps sievieti, kas viņu saprot un prot novērtēt, viņš būs ideāls vīrs. strēlnieks necieš sīkas nelietības un nepamatotu greizsirdību, ir ļoti tiešs un atklāts, viņa dusmas nekad nav ilgas. Būtiski ir tas, ka atriebties viņi mēdz reti. Strēlnieks ir drosmīgs, taisnīgs un nav egoists.

Sieviete

Šajā zīmē dzimusī sieviete mīl piedzīvojumus un avantūras, tai piemīt neizsīkstoša enerģija un dzīvesprieks. Neuzskata par vajadzīgu dzīvot naudas un mantas dēļ. Pats galvenais-izteikt savu personību. Viesmīlīgas, priecīgas saimnieces, las ikdienas pelēcībā vienmēr cenšas ienest krāsainību. Var kļūt neuzticīgas, bet vienmēr būs labs biedrs un draugs. Laimīgas tikai tad, ja jūtas brīvas. Lielākā nelaime-grezsirdīgs vīrs.

Dažas slavenības, kuras ir dzimušas šajā zīmē-Breds Pits, Alisa Milāno, Britnija Spīrsa, JayZ, Ozijs Osborns, Brūs Lī, Teilore Svifta, kristina Agilera, Tīna Tērnere, Nellija Furtādo u.c.

Avots - http://www.spoki.lv/aktuali/Zvaigznes-rakstits/407253

Kategorija: Horoskopi | Skatījumu skaits: 4017 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: slavenības, horoskops

Komentāru kopskaits: 1
1 UnknowNDUDE   (04.12.2011 22.37) [Materiāls]
Man pat atbilst wink

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *:
Email:
Kods *: