[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » Horoskopi
« 1 2 3
MežāzisCaprion23decembris20janvārisVīrietisScaronajā zīmē dzimuscaronajiem vīriescaroniem ir daudz labu īpascaronību kuras nevienmēr var saskatīt Scaronie vīriescaroni ir domātāji vērotāji aprecētāji un ļoti mīl vientulībuJa viņi nesaņem vajadzīgo uzmanību vai arī viņiem netiek sagādāti piemēroti dzīves apstākļi tie bieži vien noslēdzas sevī tīscaronuprāt nevēlas atzinīgi novērtēt likteņa sniegtos labumus un kļūst par tirāniem Pret savām sievām viņi nekad nav pietiekami uzmanīgi Uzticības ziņā gan uz viņiem var paļauties Ja arī gadās kāda aizrauscaronanās tā ir īslaicīgaSievieteScaronajā zīmē dzimuscaronās sievietes uzskata ka panākumus var nest tikai neatlaidīgs darbs un pascaronuzupurēscaronanās Nepārmet vīram ka virzība pa karjeras kāpnēm notiek pārāk lēni Mīl panākumus un neatlaidīgi strādā lai tos sasniegtu taupīgas neparasti čaklas Reizēm var būt cēlsirdīgas gan pret sevi gan citiem Laulībā reizēm dodas aiz aprēķina Ļoti stingri stāv uz scaronīs grēcīgās zemes un scaronķiet ka ar ciescaronanām tiek galā diezgan viegliDažas slavenības kuras ir dzimuscaronas scaronajā horoskopa zīmēMels Gibsons Merilins Mensons Nikolas Keidžs deivids Būvijs Elvis Preslijs Keita Mosa Džims Kerijs Muhameds Ali Kevins Kosners Rikijs Mārtins u... Autors: Vamp Zvaigznēs rakstīts...
1.

Mežāzis-Caprion

23.decembris-20.janvāris

Vīrietis

Šajā zīmē dzimušajiem vīriešiem ir daudz labu īpašību kuras nevienmēr var saskatīt. Šie vīrieši ir domātāji, vērotāji, aprecētāji un ļoti mīl vientulību.Ja viņi nesaņem vajadzīgo uzmanību vai arī viņiem netiek sagādāti piemēroti dzīves apstākļi, tie bieži vien noslēdzas sevī, tīšuprāt nevēlas atzinīgi novērtēt likteņa sniegtos labumus un kļūst par tirāniem. Pret savām sievām viņi nekad nav pietiekami uzmanīgi. Uzticības ziņā gan uz viņiem var paļauties. Ja arī gadās kāda aizraušanās, tā ir īslaicīga.

... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi | Skatijumi: 4015 | Pievienoja: Laura | Datums: 27.11.2011 | Komentāri (1)

Autors: Aija Austruma

Horoskops 2011. gadam
Salīdzinājumā ar 2010. gadu nākamais solās būt daudz iecietīgāks un sagādāt mazāk nepatīkamu pārsteigumu. Jāteic, pēc pērnā gada kādu pārsteigt ar ekoloģisku drāmu vai finansiālu krahu arī ir daudz grūtāk.
Pāris nedēļu pavadījuši uz cilvēkmīlestības viļņa, jau janvāra beigās mēs būsim apņēmības pilni tomēr tikt galā ar savu dzīvi. Līdz pat jūnija sākumam cieņā būs enerģiska, drosmīga rīcība, mērķtiecība, sacensības gars. Martā veiksmes planētai Jupiteram Aunā pievienojas arī progresa un oriģinālu ideju, zinātnes un atklājumu patrons Urāns (pērn šādā pašā pozīcijā tiem abiem izpausties neļāva naidīgi aspekti ar citām planētām, bet šogad «labajiem» ir spēcīgākas kārtis un «ļaunie» uzbrūk pa vienam, tāpēc jāpagūst apseglot zirgi skrējienā, īpaši jau biznesa jomā — karuselī, kā zināms, apsēžas tie, kuri paspējuši iekāpt). Uz brīdi savā valdījumā Zivīs iegriezīsies arī Neptūns, atgādinot par ideāliem un parūpējoties, lai konkurences cīņa nebūtu gluži iešana pāri līķiem.
Viss, kas sadomāts un aizsākts pavasarī, prasa kārtīgu iezemēšanu, iemiesošanu realitātē, un, sākot no jūnija, šāda iespēja mums tiks dota. Veiksmes un izaugsmes planēta Jupiters līdz pat gada beigām viesosies strādīgajā un pamatīgumu visās lietās mīlošajā Vērša zīmē, kuram, starp citu nav svešas arī naudas un baudas tēmas. Izmantojiet šo auglīgo zemes enerģiju savā dzīvē, un lai jums ražīgs gads!
PS. Jāatgādina, ka šeit minētas vispārējās — «vidējās proporcionālās» — tendences, precīzāku prognozi gadam var uzzināt, tikai izpētot pēc saviem dzimšanas datiem veidotu horoskopu.

Auns
Cerīgs gads, tikai lielākie darbi jāsaplāno uz pavasari. Īpaši aprīlī un maijā būs daudz gan enerģijas, gan publikas mīlestības. Tieši zīmes sākumā dzimušie Auni būs tie, kuri mūs pārsteigs ar atklājumiem, izgudrojumiem un spožām idejām. Ir pamats cerēt, ka uzlabosies Aunu materiālais stāvoklis. Privātajā dzīvē uzdevums tikt pāri bailēm, kas rada šķietamu atsalumu, un, ja nepaveicāt to pērn. Sakārtojiet attiecības, jo, ticiet vai ne, tam zīmogam pasē tomēr ir nozīme! Un nekādus sānsoļus šogad — noslēpt to neizdosies un sods būs bargāks nekā citkārt. Brīvie Auni uz romantiskiem pavērsieniem var cerēt jūnijā, augustā un novembrī.
 
Vērsis
Pašā gada sākumā vairāk uzmanības prasīs draugi, koris un citas sirdij tuvas nodarbes, pavasarī Vēršiem būs diezgan lielā tempā «jāsakārto galva» un jāiešūpojas vasarai, kad beidzot būs klāt Vēršu (īpaši to Vēršu, kas dzimuši zīmes pirmajā trešdaļā) zvaigžņu stunda. Un nevajag kompleksot par savu pārlieko materiālismu — tieši vērtību radīšana ir Vēršu misija, un šogad tam ir izcili piemērots laiks. Bet arī baudīt dzīve ir jāprot, un Vēršiem visl ... Lasīt tālāk>>
Kategorija: Horoskopi | Skatijumi: 3559 | Pievienoja: Laura | Datums: 28.11.2010 | Komentāri (0)


Auns
2010.gads izvērsīsies par labāku gadu, salīdzinot ar 2009.gadu. Auni atradīs iedvesmu un pozitīvus notikumus, arī tendence strādāt būs augsta.
Progresa apvērsiens, kā arī atkāpe karjerā iespējama starp 2010.gada 10.janvāri un 2010.gada 20.aprīli. No jūlija stabili progresēsiet.
Iespēja investēt nekustamajā īpašumā vai iespējami ieguvumi no fiksētiem vērtspapīriem šogad. Laiks no 2010.gada 7.aprīlim līdz 7.augustam būs vispateicīgākais šiem mērķiem.
Ienākumi uzlabosies, ja kontrolēsiet izdevumus šajā gadā.
Oktobrī, novembrī un decembrī redzēsiet sociālu uzlabošanos, izaugsmi karjerā un lielāku laimes līmeni.

Vērsis
2010.gads atnesīs daudz solījumus. Šajā gadā uzlabosies jūsu stāja un radošie spēki. Jūsu personība izies cauri tādai transformācijai, kas atnesīs respektu un augstāku statusu visos ceturkšņos.
Karjera paplašināsies un radīsies dažas iespējas no gada sākumam līdz 2010.gada 2.maijam. Pēc grūti padarīta darba palielināsies ieguvumi un būs lēciens kopīgos ienākumos. Nelielu atkāpi karjerā iespējams nosargāt starp 2010.gada 1.novembri un 6.decembri. Gada laikā gūsiet laimi pateicoties draugiem.
Iespējami daži uztraukumi par bērniem un attālumiem.
Stratēģiski ieguldījumi tagad varētu nest labu atdevi ilgtermiņā. Zināšanas un jaunas mācības arī būtu ļoti lietderīgas.
Veselība varētu būt uztraukumu iemesls. Neignorējiet slimības, vienalga cik mazas.
Iespējama dinamiska un agresīva sadarbība ar partneriem līdz 2010.gada maijam. Laika posmā no 2010.gada janvārim līdz 10.martam jāizturas delikāti.
Mīlestībā un attiecībās iespējamas grūtības no 2010.gada oktobra līdz decembrim. 9.oktobris līdz 2010.gada 19.novembrim būs mēģinājumu laiks. Izvairieties no būtiskiem/drastiskiem soļiem.
Vajadzētu izvairīties no iespējām un riskiem starp 2010.gada 14.janvāri un 31.maiju.

Dvīņi
Mainīgi vēji valdīs 2010.gadā. Būs noteikti mēģinājumu periodi atrisināt savas problēmas starp 2010.gada 14. janvāri un 31.maiju. Saglabāsies liela iespēja mainīt atrašanās vietu vai izjust diskomfortu mājās un darbā.
Šogad atradīsies uzlabošanos jūsu veiksmes līmenī. Būs ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi | Skatijumi: 4691 | Pievienoja: Laura | Datums: 30.12.2009 | Komentāri (0)

Katrs cilvēks ne tikai piedzimst vienā no 12 klasiskajām horoskopa zīmēm, bet arī kādā no 36 ziedu horoskopa zīmēm.                                                                                                                

Uzzini, kurš zieds ir tavai horoskopa zīmei, uzzini, kas tavu ziedu šajā horoskopā raksturo!

01.janvāris - 10. janvāris - Dzeltenā genciāna.

Noslēpumains ziediņš, simbolizē vasaras siltumu. Aug kalnu pļavās. Šajā laikā dzimušajiem raksturam piemīt zināma iekšējā noslēpumainība; viņi ir neatlaidīgi un mērķtiecīgi. Atsaucīgi un izpalīdzīgi, savus mērķus sasniedz ar strādīgumu un centību. Pieticīgi un kautrīgi, nemīl lielas kompānijas, daudz ērtāk jūtas mājās savā iemīļotajā krēslā pie televizora. Brīnišķīgi ģimenes cilvēki. Šādus cilvēkus priekšniecība, kā likums, ciena un mīl. Viņi nemāk tenkot, izplatīt baumas, toties labprāt aizdod naudu. Lieliski draugi, pieticīgi, līdz ar to labprāt upurējas citu labā. Ieteicams sargāties no auksta laika apstākļiem.

11. janvāris-   20. janvāris - Dadzis.

Neviens nepievērš viņam uzmanību. Tāpēc, viņš patstāvīgi „izsauc uz sevi uguni”. Reizēm izdomā sev nodarbošanos, kas nav pa spēkam, bet apdomājoties izrādās, tas viss ir lieki. Tāda uzvedība dezorientē apkārtējos, un tāpēc viņi ne vienmēr spēj saskatīt Dadža galveno īpašību- labsirdību. Viņš ir lielisks draugs un ģimenes cilvēks. Centīgs strādnieks. Cilvēki, kas dzimuši šī zieda zīmē, parasti ir nemierīgi, neorganizēti, pļāpīgi. Ar viņiem nav viegli, bet tikai viņu īstie draugi zina Dadža pašuzupurēšanās cenu, kad viņš gatavs aizstāvēties no ikviena, kas uzbrūk viņam tik svētajai draudzībai. Iespējams zem agresīvās maskas viņš cenšas slēpt citu savu pozitīvo īpašību - viegli ievainojamo sirdi un nesavtīgumu. Dadzis ir svēti uzticīgs ģimenei, viņam tas ir patvērums, kur atpūsties dvēselei. Liela darba centība var novest pie pāragras hipertonijas.

21. janvāris - 31. janvāris - Salmene.

Pieticīga, bet tomēr uzmanīgi seko līdzi modei. Viņas elegance bieži ir skaudības iemesls. Bet viņai ir pietiekami daudz enerģijas, lai pārvarētu visas grūtības un spīdoši uzvarētu nelabvēļus. Cilvēki, kas dzimuši Salmenes zīmē, parasti atšķiras ar veselīgu dzīvesveidu, nemīl pārmērības, seko līdzi savai v ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi | Skatijumi: 5137 | Pievienoja: Laura | Datums: 23.05.2009 | Komentāri (2)

Ziedu horoskops
                                                                                         

01.01. - 10.01.

Dzeltenā drudzene

Ziediņš simbolizē vasaras siltumu. Raksturs nedaudz noslēpumains, ārišķīgs. Kautrīgs. Cilvēks, kas dzimis šajā zīmē, neatlaidīgi cenšas sasniegt mērķi. Jābaidās no auksta laika.




11.01. - 20.01.

Dzelkšņi

 Neviens viņam nepievērš uzmanību. Dažkārt izdomā sev nevajadzīgas nodarbes, no kurām nedaudz padomājot, var atteikties jebkura iemesla dēļ. Apkārtējie ne vienmēr var saskatīt viņa labsirdību. Viņš ir lielisks ģimenes cilvēks un draugs. Centīgs darbinieks. Pārāk aizrautīgā strādāšana var radīt agrīnu hipertoniju.

 


21.01. - 31.01.

Salmene

 Vienkārša, tomēr vērīgi seko modei. Viņas elegance bieži ir iemesls skaudībai. Izteikts gribas trūkums.

 


01.02. - 10.02.

Āmulis

 Sieviete zinātkāra un ar vieglu uzvedību. Patīk riskēt, spēj apburt pat visnepieejamāko vīrieti. Vīriešiem jānodarbojas ar karatē, kultūrismu, tenisu, sportu, lai gūtu populiritāti pretējā dzimuma vidū. Tas arī saglabā viņu veselību. 




11.02. - 19.02.

Belladonna

 Sieviete - pieticīga skaistule, kuru nevar izprast pirmajā reizē. Vīrietis nav skaists, bet strādā neatlaidīgi, bez apstājas.


 

20.02. - 28.02.

Mimoza

 Cilvēkiem, kas dzimuši šajā zīmē, piemīt paaugstināts jūtīgums. Tie ļoti sāpīgi pārdzīvo, ja veikto darbu nenovērtē. Nelieciet Mimozai darīt pārāk daudz! Viņa pieradusi ziedot sevi, lai izpildītu uzdoto darbu un nopelnītu uzslavu, neņemot vērā atvaļinājumu un slimības lapu. Var draudēt infarkts un kunģa čūla.




01.03. - 10.03.

Magone

 Magonēm ir izteikts skaistums. Tās tīklos viegli sapīties, grūti no tiem izkļūt. Magones dzīvē ir daudz zaudējumu. Jānotic saviem spēkiem, tikai tā var gūt panākumus. Nevajadzētu ēst pārāk daudz gaļas ēdienu, ieteicamāk būtu lietot vitamīniem piesātinātos dārzeņus.




11.03. - 20.03.

Lilija

 Nemanāma burvība. Izsmalcināta daba. Mēness zieds, kuru var atklāt tikai pilnmēness naktī. Pateicoties savai burvīabi un izmalcinātajai dabai, tā spēj būt laimīga.


 

21.03. - 31.03.

Uzpirkstenīte

 Šajā zīmē dzimušie ir apņēmīgi. Viņu prāta spējas līdzinās datoram, kurš strādā precīzi un ātri, atrodot izeju pat no vissamudžinātākajām dzīves situācijām, nezaudējot drosmi un saprātu. Var kļūt nervozi. Novērojamas biežas g ... Lasīt tālāk>>
Kategorija: Horoskopi | Skatijumi: 4154 | Pievienoja: Laura | Datums: 15.05.2009 | Komentāri (3)

Ābele                                                                                                                             

22.dec.- 1.janv. un 25.jūn.- 4.jūl.

 

Neliela auguma, simpātiska izskata, uz viņu skatoties, neviļus gribas domāt par mīlestību. Ābele ir diezgan seksuāla un pilna maiguma. Mīlestība viņu interesē vairāk par visu kā teorijā tā arī praksē. Ja Ābele atradīs sev līdzīgu partneri, tad viņu laulība būs idilliska. Ābele būs uzticīga mīlestībā līdz pat sirmam vecumam. Attiecībās ar citiem cilvēkiem Ābele ir nesavtīga, viņa nemāk kalkulēt un ir gatava atdot otram savu pēdējo kreklu. Viņu ir viegli piemānīt. Ābele ir nopietna, kaut arī nedomā par rītdienu un dzīvo no dienas dienā. Viņi ir filozofi ar bagātu iztēli, daudz lasa. Laiku pa laikam Ābeles nevajadzīgi sarežģī savu dzīvi vai arī uzņemas otra problēmas. Varbūt tāpēc, ka viņas ir tik sentimentālas un izpalīdzīgas.

 

(Rubenss, Ruso, Ž.Sanda) 
 
 

Bērzs

 

23.jūn.- 24.jūn. un 12.dec.- 20.dec.

 

Bērza dzīvē dzimušie ir lunkana auguma cilvēki. Skatoties uz viņiem rodas, tā saucamā tīrās rasas cilvēka iespaids. Dzīvesveids un raksturs Bērzam ir enerģisks, ar viņu vienmēr ir patīkami sarunāties, jo viņš māk būt diskrēts un atturīgs, kā arī neuzspiež citiem savus uzskatus. Piemīt humora sajūta. Bērzs ir kau ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi | Skatijumi: 4030 | Pievienoja: Laura | Datums: 13.01.2009 | Komentāri (2)

                                                                                                                                     
2009. gada sākumā spēsiet vēl nostiprināt savas iepriekšējā gada pozīcijas. Pārmaiņas karjerā iespējamas pavasara pusē. Materiālais nodrošinājums atkarīgs no Jūsu vēlmēm cītīgāk pastrādāt un netērēt lieki nopelnīto. Veidojiet materiālo resursu uzkrājumus, rīkojieties pēc iepriekš sastādītā un pārdomātā plāna, tas darījumos dos jums iespējamo veiksmi, bet, ja iekrājumus neveidosiet un tērēsiet līdzekļus – šai gadā nāksies savilkt ciešāk jostu. Samērā veiksmīgs gads.                                                                                                          
                                                                                                                                                                                                    
Žurka – Pele (1936., 1948., 1969., 1972., 1984., 1996…) – Cilvēkiem, kas dzimuši Žurkas – Peles gadā, saskaņā ar austrumu horoskopa kalendāru, piemīt neparasts raksturs un izskats. Viņi ir mērķtiecīgi, strādīgi un nedaudz pedantiski. Žurkas ir taupīgas un mīl krāt naudu. Nereti paaugstina savas spējas un nav nekas pretī piemelot. Lai kompensētu savus trūkumus, viņi ir spējīgi iziet arī uz intrigām un izplatīt baumas.

Vērsis (1949., 1961., 1973., 1985., 1997…) – Cilvēkiem, kuri dzimuši Vērša gadā, piemīt izturība, uzticība, pacietība, mazkustība un mazrunība. Viņiem parasti ir lieliski fiziskie dotumi un viņiem tiek piedēvēta viegla rakstura uzvedība. Tomēr periodiski arī viņi mēdz būt ekscentriski, kaislīgi un ietiepīgi. Šajos gadījumos no viņiem vajag uzmanīties, jo dusmās viņi nepazīst robežu.


Savā Vērša 2009. gadā Jums dotas iespējas piepildīt savas vēlmes un sapņus - kā personīgā dzīvē tā aktīvā darba laukā – rosīsieties vaiga sviedros. Nebūtu vēlams atslābt un ieslīgt cerībās, ka Jūsu ceļš ir uzvaras lauriem klāts un bez šķēršļiem. Ieplānoto uzsākumu gaitā iespējamas kardinālas parmaiņas. Uztveriet visu filozofiski, tas palīdzēs Jums pārkārtoties un labvēlīgi uzsākt jaunās lietas.


Tīģeris(1950., 1962., 1974., 1986., 1998….) - Cilvēki, kuri dzimuši Tīģera gadā, vairums gadījumo ... Lasīt tālāk>>
Kategorija: Horoskopi | Skatijumi: 6377 | Pievienoja: Laura | Datums: 11.01.2009 | Komentāri (3)

1-10 11-20 21-27