[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2015 » Janvāris » 23 » Horoskopa piederība auto pasaulei
11.08
Horoskopa piederība auto pasaulei

Katram cilvēkam patīk vairāk vai mazāk dažādas lietas, bet ne visas piestāv, un ne vienmēr tajās viņš jūtas ērti . Tāpēc iesakam ielūkoties zīmēm paredzētajā auto horoskopā.

Avots - http://tinyurl.com/qcmyf3n

Auns
Auns bez mašīnas ir tas pats, kas ēdiens bez sāls. Aunam svarīgi visu darīt ātri, arī pārvietoties, tāpēc viņam tik svarīgs labs, ātrs braucamrīks. Aunam patīk izcelties, tāpēc viņa mašīnai jābūt kā labai reklāmai par tās īpašnieku. Aunam patiks kāds pasaulē jaunākais sporta variants, noteikti spilgtā krāsā, vislabāk sarkanā, un labi skaļš, lai jau pa gabalu varētu dzirdēt, ka viņš brauc. Jums, protams, derētu «Ferrari», bet tas būtu arī pietiekami bīstams, jo jūs jau tāpat esat bezgala pārgalvīgs. Auto iegādei Auns var iztērēt daudz naudas, pie kam nav izslēgtas biežas tā maiņas, jo Auns nemitīgi tiecas pēc jaunākā un dārgākā modeļa, tāda, kāda vēl nevienam nav.

Vērsis
Vērsis, izvēloties auto, priekšroku dos tā ērtībai, komfortam, bet svarīga sastāvdaļa, protams, izrādīsies arī dizains. Vislabāk, ja Vērsim būtu iespēja iegādāties divus braucamrīkus – vienu darba vajadzībām un atpūtas braucieniem, bet otru tādu, ar kuru var paspīdēt citu acīs. Līdz ar to pirmais varētu būt pat kāds neliels busiņš vai pikaps, lai, dodoties pie dabas, visai ģimenei, mājdzīvniekiem un piknika piederumiem atrastos tajā vieta. Otrais noteikti būtu šiks auto ar visām ekstrām – klimata kontroli, ādas sēdekļiem, lielisku mūzikas centru utt. Vērsim patīk, ja autiņam ir noapaļotas formas, sarkana vai sudrabota krāsa un lai tas ir drošs uz ceļa.

Dvīņi
Dvīnim ir ļoti svarīgi, lai viņam būtu personīgais auto, jo viņš mīl pārmaiņas, kā arī neatkarību, un nemitīgi vēlas pārvietoties. Daudzas citas horoskopu zīmes vēlas savu mašīnu padarīt par simbolu savai dzīves kārtībai, statusam sabiedrībā, bet Dvīnim tā vairāk pilda sadzīviskas, praktiskas funkcijas un nebūt nav lielīšanās objekts. Dvīnim varētu interesēt, lai mašīna būtu ātra, iespējams, viņš dos priekšroku sporta autiņam un katrā ziņā mazam, kompaktam braucamrīkam, nevis limuzīnam. Un tā, Dvīnim tīri labi pie sirds ies vecais, labais «golfiņš», tāpat arī kāds niknāks sporta tipa auto. Starp citu, mašīna var būt arī lietota.

Vēzis
Vēzim mašīna nozīmē galvenokārt pārvietošanos, tāpēc tai jābūt drošai, mājīgai, labāk mazai, ar apaļiskām formām, mīkstu interjeru. Kaut kādā ziņā mašīna atgādina pašu Vēzi, jo parasti jau cilvēki iegādājas tādus auto, kas līdzīgi viņiem pašiem – ātruma vai lēnīguma ziņā. Tātad tā nekad nebūs sarkana sporta mašīna, kā, piemēram, Lauvām. Vēža mašīna ir kaut kas līdzīgs viņa mājai, tai jābūt vietai, kur paslēpties no ārpasaules, justies labi. Visticamāk, ka jau pavisam drīz pēc iegādāšanās Vēzis apkarinās savu autiņu ar visādiem niekiem, atmiņas izraisošām lietiņām. Tā kā Vēzim patīk viss antikvārais, tad viņš varbūt izvēlēsies arī senatnīgu mašīnu, ja vien būs spējīgs par to samaksāt.

Lauva
Mašīna ir viena no Lauvas mīļotākajām lietām. Viņam patīk skatīties uz to, rūpēties par to un, protams, braukt ar to! Lauvai dzīvē patīk izrādīties, tāpēc auto viņam nebūs tikai vienkārši pārvietošanās līdzeklis, bet gan īpašums, ko izrādīt draugiem. Tā kā Lauva mīl ātru, trakulīgu dzīves veidu, tad viņš noteikti dod priekšroku straujam, sportiskam auto, bet tam reizē jābūt arī elegantam. Vislabāk, ja Lauvam būtu pietiekami daudz naudas, jo tad viņš varētu iegādāties divus auto. Vienu – «Jaguāru» – ātrumsacīkstēm, un otru – elegantu limuzīnu – izklaidei, atpūtai. Lauvai patīk arī viss antikvārais, tāpēc nebūs brīnums, ka kaut kur garāžā viņam būs vēl trešais auto – «rols - rois», kas gaida uz restaurēšanu.

Jaunava
Jaunavai mašīna nav svarīgākā dzīves sastāvdaļa. Kā jau praktiskas dabas cilvēki, Jaunavas vēlas, lai viņu auto būtu mūžīgs, ekonomisks, kvalitatīvs, tīrs, bet tomēr lēts. Jaunavai nepatiks mazi lodziņi, augsts kapots, melna krāsa. Jaunavai patiks, ja mašīna spēs nodrošināt viņu ar nepieciešamo informāciju, tāpēc tajā noteikti būs radio, magnetofons, labi, ja tā būs aprīkota arī ar iekšējo datoru. Jaunavai patīk komforts – dažādi regulējami sēdekļi, individuāls apgaismojums, klimata kontrole, stūres pastiprinātājs. Iespējams, ka Jaunavas sapņu mašīna ir «Mersedes». Ja tomēr dodat priekšroku kam lētākam, tad izvēlieties japāņu «Hondu»

Svari
Svariem ar viņu auto ir sevišķas attiecības, pirmkārt, jau tam noteikti tiks dots kāds vārds. Viņiem svarīgi, lai mašīna būtu viņu draugs. Svariem pats galvenais, iegādājoties auto, ir tā ārējais izskats – «seja». Liela loma arī krāsai, tas tāpēc, ka Svari pēc dabas ir mākslinieki. Viņiem varētu patikt gaišas krāsas auto, varbūt pat pavisam balts. Lielākoties mašīna pildīs sekojošas funkcijas – vedīs savu saimnieku ciemos pie draugiem vai vizinās viņu kopā ar tā mīļoto cilvēku. Svari nav praktiski, tāpēc arī mašīnu izvēlas izpriecām, ne darba vai kādām citām konkrētām nodarbēm. Svariem patīk brīvības garša, svaigs gaiss, tāpēc nebūs brīnums, ja viņi dos priekšroku kādam kabrioletam. Tomēr kā piemērotākās Svaru mašīnas jāmin – «golfs» un «pežo».

Skorpions
Lai kāds būtu Skorpiona auto, tas atstās uz jums iespaidu. Ārēji šis auto būs efektīgs un radīs jūsos skaudību, bet no iekšpuses iedvesīs mieru un paļāvību. Skorpionam ļoti svarīgi, lai mašīna būtu droša un reizē arī izskatīga. Izvēloties braucamrīku, galvenā uzmanība tiks veltīta kvalitātei, drošībai, krāsai. Viņam labāk patīk apaļiskas, gludas formas, tumša vai sarkana krāsa, kas ir Skorpiona zodiaka zīmes krāsas. Viņš nekad no brīvas gribas neizvēlēsies bālas krāsas, neizteiksmīgu auto. Stikli varētu būt tonēti, lai radītu noslēpumainības sajūtu, bet sēdekļi zemi. Skorpionam patiktu, ja viņa mašīna radītu nedaudz draudīgu izskatu. Skorpionam patiktu «Porche», «Peugeot», «Renault», arī japāņu sporta autiņi.

Strēlnieks
Strēlniekam ļoti patīk braukt ar auto. Jau no bērnu dienām viņu saista mehāniskās rotaļmašīnītes. Strēlnieks iegādājas sev braucamo tāpēc, lai dotos piedzīvojumu meklējumos, ceļotu. Viens no svarīgākajiem parametriem auto izvēlē ir tā lielums, bet krāsa varētu būt sarkana vai brūna. Parasti Strēlnieki ir garkājaini ļautiņi, tāpēc viņi izvēlas garas mašīnas. Viņiem patīk slaidas līnijas, ne noapaļotas formas. Strēlnieka sapņu mašīnas varētu būt «Range Rover», «Jaguar», «Alfa Romeo». Strēlnieki bieži iegādājas arī vecus sporta automobīļus.

Mežāzis
Mežāzim viņa auto ir ļoti svarīga lieta, daudz nozīmīgāka nekā citām horoskopu zīmēm. Ar savas mašīnas palīdzību Mežāzis it kā demonstrē savu sociālo statusu. Viņš nekad neiegādāsies mazu, lētu vai lietotu mašīnīti, ja viņa finanšu stāvoklis ļaus tam ko vairāk. Mežāzim svarīgi, lai auto būtu komfortabls, jauns, elegants, ekonomisks, arī skaists. Mežāzis pievērš lielu uzmanību auto iekšējai un ārējai apdarei. Svarīgi, lai mašīnā būtu klimata kontrole, ērti sēdekļi. Sēžoties pie sava auto stūres, Mežāzis katru reizi atceras, cik viņš ir jauks cilvēks un kā pelnījis būt šīs mašīnas īpašnieks. Mežāži mēdz iegādāties «BMV», «Subaru», «Peugeot», limuzīnus. Un atcerieties, ka Mežāzis nekad neiegādāsies mašīnu, kas būtu par klasi zemāka, lētāka nekā viņa ieņemamais amats.

Ūdensvīrs
Ūdensvīram, izvēloties sev auto, pats svarīgākais ir iespaids, kādu tas atstās uz apkārtējiem. Ņemot vērā, ka Ūdensvīrs ir radoša, oriģināla personība, tad arī viņa auto būs tāds, kāda nevienam nav. Tātad šai zīmei patiks reti sastopami, ekscentriski auto. Tai skaitā seni automobīļi, arī franču auto, 50. gadu «Citroen», piemēram. Ūdensvīrs ir ārkārtīgi sabiedrisks, viņam ir daudz draugu, un tāpēc viņam svarīgi iegādāties pietiekami lielu auto, lai tajā satilptu visi viņa radi un draugi. Reizēm šī apstākļa dēļ Ūdensvīrs dod priekšroku kādam busiņam, furgonam. Ūdensvīrs ir tehniskas dabas cilvēks, tāpēc viņam patiks, ja mašīnā būs iebūvēti dažādi tehnikas sasniegumi – klimata un kruīza kontrole, dažāda datortehnika, audio sistēmas utt. Nebūs brīnums, ja Ūdensvīrs daudz laika pavadīs, ķimerējoties ap savu auto. Gadījumā, ja tas jau savu mūžu nokalpojis, Ūdensvīrs vienalga nespēs no šīs mašīnītes šķirties un pavadīs brīvo laiku, rakājoties tās motorā. Ūdensvīri ir Gaisa stihijas zīme, tāpēc viņiem patīk arī kabrioleti.

Zivis
Zivis nebūt netiecas kļūt par šoferiem un iegādāties savu mašīnu. Viņas ļauj sevi vest citiem. Zivīm auto nepieciešams, lai laiku pa laikam viņas varētu no visiem aizbēgt, patverties vientulībā. Faktiski Zivīm auto nav nekas vairāk kā pārvietošanās līdzeklis, tāpēc viņas nevelta lielu uzmanību tās ārējam izskatam vai iespējām. Zivs auto nebūs pārāk dārgs. Dažas Zivis gan dod priekšroku senlaicīgām mašīnām, bet ne jau to cenas, bet gan romantiskā izskata dēļ. Tas varētu būt piemēram, 50. gadu franču sedans. Daudzas Zivis izvēlas arī senlaicīgos «Renault» modeļus. Zivij patiks, ja mašīna būs viegla, ne pārāk liela, viegli vadāma, zaļā vai zilā krāsā.

Kategorija: Horoskopi | Skatījumu skaits: 2076 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: mašīnas, Auto, horoskopi

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: