[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » 2015 » Janvāris » 23

Katram cilvēkam patīk vairāk vai mazāk dažādas lietas, bet ne visas piestāv, un ne vienmēr tajās viņš jūtas ērti . Tāpēc iesakam ielūkoties zīmēm paredzētajā auto horoskopā.

Avots - http://tinyurl.com/qcmyf3n

Auns
Auns bez mašīnas ir tas pats, kas ēdiens bez sāls. Aunam svarīgi visu darīt ātri, arī pārvietoties, tāpēc viņam tik svarīgs labs, ātrs braucamrīks. Aunam patīk izcelties, tāpēc viņa mašīnai jābūt kā labai reklāmai par tās īpašnieku. Aunam patiks kāds pasaulē jaunākais sporta variants, noteikti spilgtā krāsā, vislabāk sarkanā, un labi skaļš, lai jau pa gabalu varētu dzirdēt, ka viņš brauc. Jums, protams, derētu «Ferrari», bet tas būtu arī pietiekami bīstams, jo jūs jau tāpat esat bezgala pārgalvīgs. Auto iegādei Auns var iztērēt daudz naudas, pie kam nav izslēgtas biežas tā maiņas, jo Auns nemitīgi tiecas pēc jaunākā un dārgākā modeļa, tāda, kāda vēl nevienam nav.

Vērsis
Vērsis, izvēloties auto, priekšroku dos tā ērtībai, komfortam, bet svarīga sastāvdaļa, protams, izrādīsies arī dizains. Vislabāk, ja Vērsim būtu iespēja iegādāties divus braucamrīkus – vienu darba vajadzībām un atpūtas braucieniem, bet otru tādu, ar kuru var paspīdēt citu acīs. Līdz ar to pirmais varētu būt pat kāds neliels busiņš vai pikaps, lai, dodoties pie dabas, visai ģimenei, mājdzīvniekiem un piknika piederumiem atrastos tajā vieta. Otrais noteikti būtu šiks auto ar visām ekstrām – klimata kontroli, ādas sēdekļiem, lielisku mūzikas centru utt. Vērsim patīk, ja autiņam ir noapaļotas formas, sarkana vai sudrabota krāsa un lai tas ir drošs uz ceļa.

... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Horoskopi | Skatijumi: 2075 | Pievienoja: Laura | Datums: 23.01.2015 | Komentāri (0)