[Acimredzamais neticamais ]
Galvenie » Maģija

Ir teiciens - kā iesāksi Jauno gadu, tā arī pavadīsi.

- Vecgada vakarā līdz pulksten divpadsmitiem nedrīkst iet gulēt un jāpaspēj divpadsmit reizes paēst, tad nākamais gads būs pārticis un bagāts.

- Vecgada vakarā jāēd skābi kāposti, lai kopā ar tiem apēstu visu skābumu, kas radies pagājušajā gadā; toties Jaungada pirmajā dienā skābus kāpostus ēst nedrīkst, lai dzīve nākamajā gadā nebūtu skāba.

- Jaunajam gadam iestājoties, jāēd zivis, lai Jaunajā gadā būtu tikpat daudz naudas, cik zivīm zvīņu. Zvīņas jāizkaltē un jāliek makā.

- Ja Vecgada naktī tieši pulksten divpadsmitos ieskatās ūdens glāzē, tad tur var ieraudzīt sava izredzētā seju.

- Jaungada naktī jaunām meitām vai puišiem zem spilvena jāliek ķemme. Kuru sapnī redzēs ar šo ķemmi ķemmējam matus, tas būs izredzētais.

- Jaunām meitām Jaungada naktī jāmazgā mute, bet nav jāslauka. Kurš puisis naktī nāks slaucīt muti, ar to būs jāprecas.

- Kuru puisi vai meitu Jaungada naktī redz sapnī, to būs jāprec.

- Tas, ko Jaungada naktī redz sapnī, nākamajā gadā piepildās.

- Ja Jaungada naktī kaķis noķer peli, tad tajā mājā kāds puisis apprecēsies.

- Jaunajā gadā jāliek kurpes pie durvīm, tad laime nāks iekšā.

- Jaunā gada pirmajā dienā nedrīkst bārties, lai nav visu gadu jābaras.

- Jaungada dienā vajag bagātīgi ēst, priecāties un naudu skaitīt, tad visu gadu ies tāpat kā gada pirmajā dienā.

- Ja Jaungada pirmajā dienā plīst trauki, būs laimīgs gads.

- Lai Jaunajā gadā būtu laba veselība un daudz naudas, Jaungada vakarā jāēd vārīti zirņi ar siļķi.

... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Maģija | Skatijumi: 3703 | Pievienoja: Laura | Datums: 16.12.2014 | Komentāri (0)

Baltā maģija – Melnā maģija – Buršana – Mīlas maģija... Šajā rakstā netiks aprakstītas formulas, rituāli, vai jebkāda precīza informācija lai jūs nevarētu sabojāt savu un savu mīļoto cilvēku dzīves, bet tiks aprakstīti tikai tie pamatprincipi ar kuriem jūs varat uzlabot savu dzīvi, izvairīties no negatīvām situācijām, harmonizēt un veidot pozitīvu nākotnes scenāriju, tieši tādu kā jūs to vēlaties. 

Avots - http://tinyurl.com/ptx8ahh

Kas ir maģija? 

Maģija – tā ir spēja likt notikumiem ritēt tā, kā jūs to vēlaties. Patiesībā maģija ir samērā dabiska cilvēcei un pat daļa no tā, kas tai apkārt, kopš mēs sākām staigāt uz divām kājām. Pat mūsdienās maģija pastāv kā teorijā, tā praksē. Nodarbošanās ar maģiju – ar to saprot cilvēka iedzimto spēku izmantošanu. Mūsdienu antropologi iemeslu „primitīvajai” ticībai maģijai saskatījuši cilvēku māņticībā un bailēs, nespējot izskaidrot apkārtējo pasauli. Pirmatnējie cilvēki centās tikt galā ar nezināmo, izmantojot to vienīgo, kas viņiem bija – savu iedzimto spēku. Šai situācijā naivi izskatās „mūsdienu” zinātnieki, kuri šo spēju automātiski pieraksta cilvēku izglītības trūkumam. 
Protams, nodarbošanās ar maģiju – tā ir to spēku izmantošana, kas piemīt visiem cilvēkiem. Tie, kuri dzīvo tuvāk dabai, kā daudzas no tā dēvētajām „primitīvajām” kultūrām, instinktīvi sajūt šo spēku. Kad kultūras, kas ilgstoši bijušas atrautas no savām saknēm, satiekas ar tām, kurās vēl joprojām praktizē maģiju, tās to noliedz kā cenšanos apmuļķot ar pārdabisko, vai arī baida un nosoda to, kā „ļaunumu” un „biedrošanos ar dēmoniem”. 
Citā aspektā maģija ir tas, ka jebkurai pasaules kultūrai piederīgi bērni, uzticoties saviem instinktiem, automātiski tic maģijai. Bērni nebūt nav dumji, vienkārši viņu saprāts vēl nav aptumšots ar sociālajām vērtībām un viņu kultūrās pieņemtajām normām. 

Buršana 

Mūsdienu metafiziķi (jauns termins, kas atbilst vārdam „magi”) dabas spēkus, kurus viņi izmanto, raksturo ar vienkāršu frāzi: „Sasniedz to, kam tici”. Vārdi un domas materializējas. Tie dzīvo savu dzīvi, tā kā visas fiziskās pasaules izpausmes var tikt saistītas ar vārdu vai domu. 
Talismans vai amulets – tas ir priekšmets, kurš apveltīts ar „vārdiem, kam piemīt spēks” vai ir noburts. Kas īsi ir buršana? Vai tai obligāti jābūt nesakarīgai murmināšanai, izmantojot senu valodu, kurai jau ir 10 000 gadu? Varbūt, ka tā, kaut tas nav obligāti, un ne jau tas piešķir spēku. 
Svarīgi ir tas, kā ši ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Maģija | Skatijumi: 3173 | Pievienoja: Laura | Datums: 04.09.2014 | Komentāri (0)

Zeme atdod savu spēku augiem, ziediem, ūdeņi ir piepildīti ar attīrošu neredzamu, bet ļoti spēcīgu substanci, kura ir spējīga attīrīt un dot veselību visam gadam. Iespējams, ka tieši šajā laikā ir notikusi viena no pirmajām cilvēka kristībām caur ūdeni un Jāni Kristītāju. Laiks, kas aizsākas Jāņos, ir spēcīgs rituālu veikšanas laiks. Līdz pat Pēteriem viss, ko jūs darīsiet, lai uzlabotu savas dzīves kvalitāti - pirtis, peldes, zāļu tējas dzeršana - dos jums iespēju iegūt lielu spēku resursu no dabas.

Avots - http://www.your-life-studio.com/

 

Ugunskuru dedzināšana ir neatņemama svētku sastāvdaļa - lecot tam pāri, nodedzinām slikto sevī uzkrāto enerģiju. Pastāv pieņēmums - ja māte Jāņu nakts ugunskurā iemet un sadedzina sava slimā bērna valkātu apakškrekliņu, tad veselība bērniņam atgriežas.

Bērniem šajā naktī ieteicamā spēle ir "sunīši", lai izskrienoties tie saņemtu šīs nakts gaisu lielā daudzumā un tādējādi stiprinātu veselību visam gadam.

Jāņu naktī gulēt nevajadzētu iet, jo tad varot nešķīstie spēki sabiedēt.

Zīlēšana ar zāles stiebriņiem.

Īpaši labi zīlēt tiem, kas svinēs savā lauku mājā, bet arī citiem iespējams iziet pļavā, kas atrodas netālu. Jānoplūc divi zāles stiebriņi - viens garāks, otrs mazliet īsāks. Atnesot mājās, tos nostiprina blakus. Ja guļbūve, tad labi ielikt šķirbās, ja tādas ir, ja nav, tad pašam būs jaizdomā, kā nostiprināt. Vēlams, lai stiebriņi karātos uz leju. Garākais simbolizēs vīrieti, īsākais - sievieti. Kad tie sāks izžūt, tad vai nu lieksies viens otram klāt, vai arī prom viens no otra. Tā var izzīlēt, kādas attiecības ir vai būs starp mīļotajiem.

Visi ir dzirdējuši par papardes ziedu, kurš uzplaukstot Jāņu naktī, un noteikti daudzi ir to meklējuši. Tomēr šoreiz ne par to, bet gan par zīlēšanu, kuru var veikt, ejot kopā ar draugiem mežā. Jāsameklē paparde (katram sava) un uz katras papardes lapas (protams, ja ir tik daudz ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Maģija | Skatijumi: 1958 | Pievienoja: Laura | Datums: 20.06.2014 | Komentāri (0)




Spoguļu maģija.




Jau no tālas senatnes, cilvēki spogulim piedēvēja maģiskas spējas. Meitenes ar to palīdzību mēģināja ieraudzīt savu līgavaini, gaišreģi zīlēja nākotni. Spoguli apsedza, ja mājā bija mirušais, lai mirušā dvēsele neapmaldītos spoguļa labirintos. Austrumos spoguli novietoja pie mājas ieejas durvīm, lai aizsargātos pret ļaunumu. Spoguli nēsāja kā amuletu uz krūtīm. Ir daudz pasaku, kas saistītas ar Aizspoguliju - pasauli, kas atrodas aiz spoguļa. Izrādās, ka mūsu senči, nebūt nebija tālu no patiesības.

Klusējošais liecinieks
Filmas "Pamatinstinkts"  scenārijs neiztika bez maģiskas pieskaņas. Skaistā Šerona Stoun atdodas kaisles pilniem mirkļiem ar rok - muzikantu. Brīdī, kad filmas varonis sasniedz kulmināciju, kaislīgā blondīne ar nazi nogalina savu mīlnieku.  Šī aina ir parādīta skatoties greznā spogulī, kas atrodas virs gultas. Ja policisti būtu nojautuši, ka spogulis kā video lentā ir ierakstījis notikušo ainu, tad filma nemaz nebūtu jāuzņem, jo noziedzniece būtu atklāta uzreiz. Pagaidām gan neliels skaits cilvēkus spēj saredzēt spogulī ainas, kas glabājas spoguļa atmiņā. Ar šo spēju ir apdāvināti tikai "iesvētītie". Viduslaiku mags Kornelius Agrippa kļuva slavens ar to, ka pēc klienta lūguma, viņš spogulī izsauca cilvēkus, kurus vēlējās redzēt klients. Starp izsauktajiem bija mirušie. 

Spogulis vampīrs
 Senajos rakstos ir minēts arī spogulis - vampīrs. Uzskatīja, ka ir bīstami mājās izvietot sveš ... Lasīt tālāk>>
Kategorija: Maģija | Skatijumi: 2977 | Pievienoja: Laura | Datums: 15.03.2012 | Komentāri (0)

No ļaunās acs, negatīvās enerģijas, enerģētiskajiem vampīriem var pasargāt vienkāršas lietas, kuras var nesāt ikdienā.


Gredzens, rokassprādze, ķēdīte - galvenais šajos priekšmetos ir tas ka viņi ir aplis, noslēgts aplis, kas pasargā, noslēdz jūs no negatīvās enerģijas. Vislabāk, ja piemēram, gredzens ir no sudraba vai zelta, kas nes sevī spēcīgu enerģiju, piem. sudrabs - attīra, paņem uz sevi slimības. Runājot par krustiņu, tie kuri tic Dievam un nēsā ar ticību, krusts būs lieliska aizsardzība, it īpaši ja tas ir svētīts, bet krustiņa nēsāšana tikai, lai tas būtu ir bezjēdzīga.


Kniepadata - kniepadata, kas ir piesprausta neredzamā vietā zem drēbēm pasargā no ļaunās acs, ka arī var pasargāt no enerģētiskajiem vampīriem. Iesaku nesāt gandrīz vai katru dienu.


Savu māju no ļaunām acīm var pasargāt noliekot nelielu spoguli logā (lai tas būt redzams no ielas), tas atraidīs atpakaļ visas ļaunās domās, vārdus, kuri var tikt vērsti pret jums.

Tā ir vienkārša aizsardzība, kuru pielietot var jebkurš :)
Kategorija: Maģija | Skatijumi: 3920 | Pievienoja: Laura | Datums: 01.03.2012 | Komentāri (2)

Domāju,ka daudzi ir dzirdējuši nostāstus par slepkavnieciskām lellēm un dīvainiem atgadījumiem,vai pat to īpašnieku nāvi.Šajās lelles bija apslēpta kāda maģija...

Senajā Kēnigsbergā... Autors: BoyMan Nolādētās lelles.
1.

Senajā Kēnigsbergā, Vācijā, jau no XV gs. eksistēja slepena burvju biedrība, kas nodarbojās ar dažādu ādas leļļu izgatavošanu, kas atgādināja Vācijas politiskos un kara ienaidniekus. Tukšajos acu dobumos tie ielika no lopkautuvēm atvestās dzīvnieku acis, kuras pirms tam uzglabāja vannā ar ledu. Paredzētajā laikā šie burvji lellēm izdūra cauri sudraba adatu ar dzintara lodīti galā. Stāsta, ka noskatītajiem upuriem pēkšņi sākušās stipras galvassāpes un dažādas citas kaites.

20gados ASV dzīvojā... Autors: BoyMan Nolādētās lelles.
2.

20.gados ASV dzīvojā leļļu meistars Čārzls Vinkokss. Lelles, ko viņš izgatavoja, bija ļoti neparastas. Tajā laikā klīda baumas, ka viņš bija okultā ordeņa ''Zelta rītausma'' lockelis un viņa lellēs slēpjas maģiski lāsti. Pēc nostāstiem, viņa lelles tika veidotas kā mirušo bērnu kopijas no patversmes, un tajās ir iešūti bērnu mati un drēbju gabaliņi. Neraugoties uz šīmbaumām, viņa lelles bija ļoti pieprasītas, jo tās pēc ticējumiem paildzina bērnu dzīves. 

Kādai slimai meitenītei... Autors: BoyMan Nolādētās lelles.
3.

Kādai slimai meitenītei vecāki reiz nopirka Vinkoksa darinātu lelli. Diemžēl viņa pāragri nomira. Mirstot meitenīte turēja lel ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Maģija | Skatijumi: 3361 | Pievienoja: Laura | Datums: 12.11.2011 | Komentāri (1)

Vienmēr jābūt sarkanai svecei!!! (tā noņem slikto).

Baltā – vienmēr būs attīroša, pastiprina esošās sveces darbību. 
Dzeltenā – vienmēr – devēja, jo simbolizē liesmas krāsu, ar ko un uz ko mēs meditējam. Dod spēku, labu pašsajūtu. 
Sarkanā – attīrītāja. Ja vienu pašu, tad mīlestības, veselības nesēja, tieši konkrēti – mērķa sasniegšanai nenokārtotās attiecībās (arī nešķirtā laulībā). 
Oranžā – prieka un radošas darbības simbols. Meditācijās, lai stimulētu garīgumu. Pievelk mums vajadzīgos cilvēkus. 
Zaļā – naudas svece, arī izaugsmes un darbības svece, kas rada līdzsvaru starp miesu un garu. Palīdz atmodināt zemapziņu, kur glabājas apslēptā informācija. Enerģētikas, pārticības un bagātības krāsa. 
Gaiši zila – skaidrības simbols. Jādedzina tiem, kuriem nav no dabas dotas balss, tembra (verbālais), kuriem jāattīsta intuīcija. 
Zila – garīgās izpratnes krāsa, dzīvības simbols, bērnu svece (ja neveicas skolā utt.) 
Violeta – garīguma, spēka un meistarības simbols, piesaista veiksmi, palīdz garīgai izaugsmei. 
Brūnā – piezemētības simbols. 
Melna – kuriem ilgstošas depresijas, bet ļoti prātīgi, ilgi nevar dedzināt, tad var iekrist vēl lielākā depresijā! 
Rozā – intuīcijai. 
Sudraba – (kā pelēkā), bet ar spīdīgo efektu atdzīvina pelēko! Kam tendence nevietā izlekt, tad tā piezemē. 
Gan zelta, gan sudraba – enerģētiski labas sveces, bet dziedināšanai neizmanto. Aizdedzinot sveci, tās krāsas enerģija tiek atdzīvināta un izplatās atmosfērā. Uztveram ar auru, pēc tam nonāk mūsu fiziskajā ķermenī. Lielāka efekta sasniegšanai var koncentrēties uz degšanas procesu jeb izmantojot ģeometriskas figūras no iededzinātām svecēm un aplikt apkārt cilvēkam. Ģeometriska forma ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Maģija | Skatijumi: 3319 | Pievienoja: Laura | Datums: 12.11.2011 | Komentāri (2)

Deivids Rankine

Kas ir maģija? Aizmirstiet visus maldīgos pieņēmumus un stereotipiskos aizspriedumus, kas nostiprinājušies jūsos baiļu un neziņas dēļ, un apskatiet šo jautājumu ar atvērtu sirdi. Iespējams, ka nonāksiet pie secinājuma, ka maģija nemaz nav tāda, kā jums par to ir likuši domāt. Maģija tiek definēta kā "māksla un zinātne izraisīt apzinātas izmaiņas, kas notiek saskaņā ar gribu” jeb, vienkāršākiem vārdiem skaidrojot, spēja likt notikt vēlamajām izmaiņām, jeb "enerģija, kam ir tendence izmainīt”. Es pielietoju šādu definējumu: maģija ir apzināta evolūcija, kas pamatota uz enerģijas virzīšanu. Tomēr tas pilnībā neizskaidro maģijas būtību, tādēļ es centīšos izvērst, nelietojot žargonu.

Maģijas mērķis ir prāta izglītošana, izmantojot tādas augstākās garīgās spējas kā intuīcija, iedvesma un radošā iztēle, apzināti padarot tās pieejamākas, kā arī zemapziņā esošā spēka pielietošana – cenšanās pielietot vairāk par tiem 10% no mūsu smadzeņu apjoma, ko mēdzam izmantot.

Maģija nozīmē ticību netveramajām enerģijām vai, drīzāk, to izjušanu. Mēs spējam saredzēt tikai vienu septiņdesmito daļu no gaismas spektra, tomēr tas, ko nespējam saskatīt, ietekmē mūs, piemēram, rentgena stari un ultravioletie stari. Tāpat arī maģijas būtība ir smalkāku, fiziski nesajūtamu enerģiju koncentrēšana un virzīšana ar mērķi veikt izmaiņas. Lai to spētu izdarīt, nepieciešama pieredze un vingrināšanās, garīgā enerģētika un, jo īpaši, griba.

Tāda veida aktivitātes kā meditācija, kontrolēta elpošana, balss trenēšana, ķermeņa vingrinājumi, vizualizācija, dramaturģija, rituāli un citas ir radītas tam, lai uzlabotu mūsu prāta un ķermeņa kvalitāti, padarītu asāku uztveri un radītu iekšējo līdzsvarotību, kā arī ļautu mums uztvert un kontrolēt netveramās enerģijas.

Tāpat arī ikviens cilvēks ir tik spēcīgs, cik spēcīga ir viņa griba, un, jo līdzsvarotāks un saskaņotāks ir cilvēks, jo spēcīgāka ir viņa griba (ievērojiet – šis, iespējams, ir viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc tik daudziem magiem ir pieredze tādās jomās kā jurisprudence un/vai psiholoģija, kas atzīst šo procesu būtisko lietderīgumu – gan vingrināšanās, gan izjušanas ceļā. Tas palīdz arī noņemt šiem procesiem bieži vien piedēvēto smieklīgo sociālo stigmu.)

Maģijas praktizēšana visbiežāk darbojas kā nosacījumu atcelšanas mehānisms, un tas var būt netverams process – jo ilgāk jūs ar to nodarbojaties, jo vairāk jūs spējat izmainīt, un tiek atcelta nevajadzīgā jūtu apvaldīšana, stigmas, vainas apziņa un grēka kompleksi, ko izveidojusi sabiedrība. Psihē mītošās enerģijas atbrīvošana no šiem nosacījumiem spēcina cilvēku.

Fiziskā puse, piemēram, joga, ķermeņa vingrojumi, dejas un masāža arī noņem saspringumu, kas aptver ķermeni kā bruņas, atbrīvojot ķermeni un nobloķēto enerģiju, kas mūs vājina un var izraisīt saslimšanu.
=Iespējams, ka galvenā atšķirība starp maģiju un daudziem citiem reliģiskajiem meklējumiem ceļā uz garīgo izaugsmi slēpjas tajā apstāklī, ka m ... Lasīt tālāk>>
Kategorija: Maģija | Skatijumi: 2544 | Pievienoja: Laura | Datums: 27.05.2010 | Komentāri (0)

Valpurģu nakts (Walpurgisnacht) - vācu raga­nu folklorā - vislielākie pagānu auglības svētki un viens no galvenajiem raganu sabatiem. Valpurgu nakts ir tas pats, kas Beltains jeb maija vakars, un to s vin 30. aprīļa naktī par godu plaukstošajam pavasa­rim. Valpurģu nakts asociējas ar Svēto Valpurģi, Vim-burnas klostera mūķeni Anglijā, - viņa 748. gadā de­vusies uz Vāciju ar nodomu dibināt tur klosteri. Viņa mirusi 777. gada 25. februāri Haidenheimā. Viņa bija ārkārtīgi populāra, un strauji izveidojās viņai veltīti kulti. Romas katoļu martiroloģijā viņas svētku diena ir 1. maijs.

Viduslaikos uzskatīja, ka Valpurģu naktī raganas dzīro visā Vācijā, Nīderlandē un Skandināvijā. Raga­nas sēdās uz slotām un lidoja uz kalnu galotnēm, kur nodevās nevaldāmām dzīrēm un dejošanai un ko­pojās ar dēmoniem un velnu. Montegju Samerss darbā The History of Witchcraft and Demon-ology (1926) sacījis: «Zemnieki ticēja, ka Somijā nebi­ja tādas kalna virsotnes, kur aprīļa pēdējās dienas pus­naktī nepulcētos dēmoni un burvji.»

Vācijā Brokena kalns Harca kalnu masīvā bija vis­ievērojamākā vieta, kur norisinājās raganu sabati. Harca kalni atrodas mežonīgā apvidū Ziemeļvācijā -izslavēto raganu saietiem piemērotā vietā. Ticība sa-batiem bija tik izplatīta, ka 18. gadsimtā zīmētās Har­ca kartēs gandrīz vienmēr bija attēlotas raganas uz slotaskātiem dodamies vienā virzienā - uz Brokenu.

Svētā Valpurģe bijusi maiga sieviete, kuras dzīve bijusi svētuma apdvesta. Tomēr svētki, kas nes viņas vārdu, tāpat kā citi raganu svinēti sabati, saistījās ar velnišķīgām izdarībām.

Mūsdienu Pagāni un Raganas atzīmē šos svētkus ar tradicionālo dejošanu, rituāliem un dzīrošanu, bet nevienam no šiem pasākumiem nav nekāda sakara ar velnu.

Rozmarija Ellena Gailija "Raganu & Burvju mākslas enciklopēdija"

Avots - http://www.e-mistika.lv/?kat=arh&txt=81

Kategorija: Maģija | Skatijumi: 2521 | Pievienoja: Laura | Datums: 30.04.2010 | Komentāri (0)

Raganas tēls mūsdienās dzīvo visai atšķirīgos paskatos un medijos — no pasaku grāmatām līdz mākslas un pat dokumentālām filmām. Tomēr liecības par sievietēm, kas veikušas apkārtējiem nesaprotamas maģiskas darbības, atrodamas jau gadsimtos pirms Kristus.


Savu negatīvo popularitāti raganas ieguva viduslaikos, kad katoļu baznīca uz sārta dedzināja gan tās sievietes, kuras tiešām nodarbojušās ar maģiju, gan tās, kuras inkvizīcijas vīreļiem vienkārši nepatika. Šodien inkvizīcijai būtu jāsakur ugunskurs vismaz Doma laukuma platībā, lai sadedzinātu visas Rīgas raganas — kaut vai tās, kuras strādā zīlēšanas salonos un pieņem savās mājās, jo, par atskaites punktu izvēloties kristīgās baznīcas uzstādījumus, ragana ir ikviena sieviete, kas nodarbojas ar enerģētisku ārstniecību bez Bībeles un baznīcas apstiprinātām lūgšanām vai mēģina pareģot nākotni ar kāršu palīdzību.

Taču patiesībā raganas kā īpašas enerģētiski spēcīgas un Visuma uzbūvē attiecīgi izglītotas sievietes spēj būt diezgan bīstamas. Lai to ilustrētu, RB šoreiz stāsta par dažiem melnās maģijas principiem.

Iedarbība caur astrālu

Buršanās ir slepena un neredzama darbība, kas spēj reāli apdraudēt kāda cilvēka dzīvi vai pat dzīvību. Šādas rīcības rezultātā upuris visbiežāk nav spējīgs sevi aizstāvēt, jo parasti par to nemaz nenojauš. Noburt nozīmē ieskaut kādu cilvēku savu vēlmju pavedienos ar spēcīgas gribas palīdzību. Šādā situācijā ragana realizē kādu vēlmi, domu īstenojot ar noteiktu vārdu palīdzību, kas savienojumā ar īpašām zīmēm, skaņām un figūrām veido formu, kas atstāj nospiedumu astrālajā pasaulē, bet pēc tam atspoguļojas attiecīgajā cilvēkā, viņu iespaidojot. Šis maģiskais komplekss iziet cauri astrālajai pasaulei un pieņem tajā jaunas formas, bet pēc tam izpaužas kā uzbrukumi un maina visu noburtā cilvēka dzīvi.

Domas, kas nav skaļi izteiktas vārdos, pazūd, gluži tāpat gaist vārdi, kurus neapstiprina darbība. Tikai šo formu vienība rada ietekmi, kas var būt gan laba, gan ļauna. Protams, jo maģiskais akts bijis sarežģītāks, jo spēcīgāka tā ietekme.

Jebkurā gadījumā, melnās maģijas pamatā ir zināma vienība: zaimošana, sātanisma reliģija, tumsas kults, naids pret visu labo, līdz augstākajai pakāpei kāpināts nāves un elles radību iemiesojums. Lūk, īstas raganas dzīvesveida un pasaules uztveres pamats!

Maģijas risks

Ikviens cilvēks ir piesātināts ar astrālo gaismu jeb enerģiju un nepārtraukti to gan atdod, gan saņem jaunu. Šis process pamatā notiek caur acīm un rokām — tie ir nervu centri, kuru uzdevums ir veikt astrālās enerģijas apmaiņu, vienlaikus iedarbojoties uz visa organisma nervu sistēmu. Taču raganas apzinās, ka, darot ļaunu, viņas pakļauj sevi nāves briesmām, ja nerūpēsies par kādu objektu, kuram noraidīt enerģētisko pretsitienu, jo astrālās darbības virzās pa apli un jebkurš magnētisks strāvojums ar milzu spēku atgriežas pie tā sūtītāja, ja nesasniedz mērķi.

Visu izšķi ... Lasīt tālāk>>

Kategorija: Maģija | Skatijumi: 3916 | Pievienoja: Laura | Datums: 04.02.2010 | Komentāri (3)