[Acimredzamais neticamais ]

Galvenie » 2013 » Decembris » 4 » 2014. gada horoskops zivīm
20.38
2014. gada horoskops zivīm

2014. gada horoskops zivīm sola mazliet nemierīgu, bet interesantu laiku viņu dzīvē. Šis nemiers būs vairāk iekšējs un arēji nebūs redzams, jo zirga gadā mainīsies zivju vērtības, morāles un skatījums uz dzīvi. Daudzas zivis, par kurām valda materiālas vērtības sapratīs, ka nauda nedara viņus pilnīgi laimīgus un meklēs kaut ko vairāk dzīvē.

2014. gadā zivīm darba un karjeras jomā sola nelielas izmaiņas. Pirmā gada pusē viss tecēs mierīgi uz priekšu, vienīgais, kas traucēs zivis būs veci parādi, kredīti, darbi, kurus vajadzēs cik vien ātri iespējams nokārtot un nekādā ziņā ignorēt. Kā arī daudzas zivis sāks traucēt viņu kolēģi neļaujot mierīgi veikt savus darbus. Zirga gada otrajā pusē daudzas zivis, kuras nebūs apmierinātas ar savu darbu, nomainīs savu darba vietu. Bet tikmēr būs arī zivis, kuras sāks apgūt jaunu profesiju, kura būs tuvāk pie sirds. Visas zivis, kuras meklēs jaunu darbu 2014. gada otrā pusē, to noteikti atradīs. Naudas ziņā zivīm viss būs kārtībā.

2014. gads zivīm attiecību un mīlestības ziņā būs ļoti skaists un aizraujošs. Daudzām zivīm gribēsies iedvest jaunu elpu savās attiecībās un tas viņām patiešām izdosies tieši pavasarī – ar ziediem, komplimentiem, izbraucieniem, pasākumu apmeklējumiem. Galvenais zivīm ir jāsaprot, ko viņas vēlās no savām attiecībām – kaislību, piedzīvojumus, sapratni vai stabilitāti? Lai gan zivīm zirga gads būs mierīgs, daudzām zivīm ar jaunām attiecībām būs daudz pārbaudījumu viņu ceļā – šaubas, aizdomas, nedaudz greizsirdības.

Vientuļajām zivīm būs vislielākā iespēja satikt savu otru pusīti – ziemas beigas, pavasara sākums. Ja zivis meklēs romānus darbā, tie bieži vien beigsies ātri un ar liekām problēmām.

2014. gads veselības ziņā zivīm būs diez gan nepatīkams pirmajā pusē, kad, iespējams, daudzu zivju alerģijas un hroniskās slimības saasināsies.

Kopumā, zivīm 2014. zirga gads būs diez gan interesants un veiksmīgs. Zivis zirga gadā vairāk klausīs un sekos savai sirdij, nevis prātam, no vienas puses tas nebūs nekas slikts, bet no otras būs jāuzmanās ar lēmumu pieņemšanu.

Kategorija: Horoskopi 2014. gadam | Skatījumu skaits: 6205 | Pievienoja: Laura | Atslēgvārdi: ģimene, zivis, horoskops, 2014 gada horoskops, mīlestība, 2014, zivju horoskops, darbs, zilais koka zirgs, zodiaks

Komentāru kopskaits: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Vārds *: Email:
Kods *: